Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[Slask] Ostatnie spotkanie w tym roku........
Autor Wiadomość
Michael
Gość
Wysłany: 2005-12-06, 00:00   

Witam Wszystkich,

--- Andrzej, a jak ktoś nie będzie miał wieści o WOŚP-ie to też może się pojawić choćby na chwilkę ?? -----> ;P, lol2, :D

--- Karolinko, cieszymy się że Cię wkońcu zobaczymy, bo czasu już trochę minęło od Expo ;), stęskniliśmy sie, a bynajmniej ja :D

--- śniegu za dużo pewnie nie będzie(albo wcale) , ale atmosfera sympatyczna jak zwyle się zapowiada;P
Szkoda tylko, że kolejny Trabimaniak opóścił Nasz kraj, cóż - takie życie ;)

Pozdrawiam i do zobaczenia.

Asia
Gość
Wysłany: 2005-12-06, 20:56   

Michale mialem na mysli to by nie pisal o tym tylko na forum ale by przyjechal bo wiemy wszyscy ze tak szybciej sie cos ustali.Karolino nie kupilas zimowek.......?No to miejmy nadzieje ze sniegu w ten weekend nie bedzie...

vader
Gość
Wysłany: 2005-12-07, 17:54   

a moj gaznik nie zyje nie mam dyszy od paliwa, stara okazała sie rozwiercona i zalewalo mi przez to silnik. a dostac dysze do 20 letniego gaznika nissana to graniczy z cudem

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2005-12-07, 22:11   

szroten suchen.... podaj model może sam coś znajde przy okazji moich voyague po tym "placu zabaw dla dużych chłopców" :D

Syl
Gość
Wysłany: 2005-12-09, 00:59   

Nie ma jak dylemat: Spot w Warszawie czy Spot w Siemianowicach... Po dłuższej naradzie i konsultacji z osobami mniej i bardziej zaangażowanymi w temat zapadła decyzja że jednak Siemianowice, bo co prawda niby dalej, ale za to herbatę dają ;-)
Zatem do zobaczenia :-)

Asia
Gość
Wysłany: 2005-12-09, 15:00   

Witam herbate daja kazdemu kto bedzie mial kubek a ci co slodza sami biora cukier.....hmmm a wiec bedzie i stolica.......

Jakim
Gość
Wysłany: 2005-12-09, 17:08   

A u nas (Gliwice) nastąpiła mała zmiana ze względu na niepotrzebne nadrabianie trasy. Mieliśmy się spotkać na wyjazd do Siemianowic pod M1 w Zabrzu, ale spotkamy się pod Minimalem w Gliwicach na ul. Rybnickiej.
Wszystkich chętnych na wspólną podróż zapraszamy o 14.30 (oczywiście w tą niedzielę).

Sandaczyk
Gość
Wysłany: 2005-12-09, 22:04   

To juz po jutrze POZDRAWIAM:)

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-12-09, 23:03   

Syl! Mogłaś dać znać, że jedziesz...też bym się skusił na darmową herbatkę, tym bardziej, że nie słodzę ;-)

Wołoszyn
Gość
Wysłany: 2005-12-10, 15:21   

potwierdzam przyjazd

Michael
Gość
Wysłany: 2005-12-11, 10:09   

Witam , :)

pogoda dziś jest super - bynajmniej teraz. Spocik będzie mam nadzieje udany i frekfencja dopisze, bo....
pare minut temu dzwonił do mnie Andrzej i ...
na naszym spociku pojawią się ludzie z Tv Katowice i z Radia Katowice....
Możnaby pomyśleć o jakimś fajnym konkursie, rywalizacji...

Kto ma czas niech do nas podąża, poinformuje znajomych i jeszcze roześle eski, bo nie wszyscy na necie siedzą.

Im więcej tym lepiej, jak zawsze zresztą. :D

Pozddrawiam i zapraszam.
Do zobaczenia:)

Asia
Gość
Wysłany: 2005-12-11, 10:38   

Potwierdzam powyższe informacje, więc kto żyw niech przybywa!! Do zobaczenia Asia

Michael
Gość
Wysłany: 2005-12-11, 11:19   

Ha....

jeszcze jedna rzecz, a mianowicie :
z tego co dobrze pamiętam i kojarze podczas spotu będzie możliwość kupna części do Traba :)... (mała giełda ;P )

Pozddro ;)

bRq
Gość
Wysłany: 2005-12-12, 00:40   

ehh... szkoda, bo mialem tam byc :( ale ojciec pracowal w niedziele i w sobote bylem w Katowicach a nie niedziele :(((((

Wołoszyn
Gość
Wysłany: 2005-12-12, 05:58   

co z WOŚP czy coś ustaliliście ja niestety musiałem jechać wcześniej (uśpić córke)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi