Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Kto zorganizuje WOŚP-ŚLĄSK???
Autor Wiadomość
Yarema47
Gość
Wysłany: 2005-12-03, 20:29   

.
Niestety wyemigrowałem "na roboty" do angoli i nie dam rady nic zdziałać. Myślę, że w zeszłym roku wyszło zupełnie fajnie i warto by było zabawę powtórzyć. Czasu jest BARDZO MAŁO!!!
.
Tak naprawdę to nie ma tam zbyt dużo roboty; wystarczy skontaktować się z paroma osobami i parę rzeczy uzgodnić, zgłosić Lokatej tekst do rozesłania no i potem poprowadzić paredę:)
.
Ja ze swojej strony zobowiązuję się przesłać jak najszybciej chętnej osobie wszystkie dokumenty i kontakty z zeszłego roku z regulaminem, trasą parady(skoro Policja zaakceptowała ostatnio to myślę, że i teraz nie będzie problemu) i w miarę swoich możliwości pomóc.
.
Czekam niecierpliwie
.

Drożdżu
Gość
Wysłany: 2005-12-04, 23:39   

Zabrakło Yaremy i chyba już nie będzie trabantowej WOŚP na Śląsku!!!!

Przykre:(

Wołoszyn
Gość
Wysłany: 2005-12-05, 02:12   

wpadłem na pomysł w tym roku może zorganizujemy małą parade w Mysłowicach finał regionalny ma być organizowany w Mysłowicach nawet Kaja ma być . Mam troche znajomosci w Mysłowickiej policji myśle że nie będą mieć problemów . Chciałbym tylko znać liczbę trabów zainteresowanych tym pomysłem.Zgłoszenia na mejla ale to trzeba załatwic bardzo szybko czasu mało.

Lokata
Gość
Wysłany: 2005-12-05, 19:37   

Zapraszm na spotkanie w Siemianowichach, tam mamy w planach obgadać tą sprawę.

Asia
Gość
Wysłany: 2005-12-14, 20:13   

Bardzo proszę o zgłaszanie się osób chętnych na nocleg sobota-niedziela. Czekam niecierpliwie na konkretną ilość pewnych osób, bo powoli trzeba załatwiać noclegi, a muszę wiedzieć kto preferuje dwudniową zabawę.
Zatem kto planuje dłuugi WOŚP, to proszę o SMSa lub telefon. Pozdrowienia Andrzej

Mateusz Weintritt
Gość
Wysłany: 2005-12-14, 20:42   

Hej ludzie ja bede mial skarbonke nawet wiec bedziemy sie mogli bezposrednio wlaczyc do akcjii tylko jest taka sprawa ze oczywiscie potrzebuje transportu do Myslowic bo 2 dniowy wypad odpada

Goofy
Gość
Wysłany: 2005-12-15, 18:29   

Jak to właściwie jest z tym WOŚP w tym roku? Tzn co zostało ustalone? Bo miało być obgadane na spocie,byłem ,a mimo to nic nie wiem...( może to dlatego że spóźniłem się na parking ;) )

Z postów wyżej wnioskuję, że będzie jak w zeszłym roku sptkanie dzień wcześciej...
Ale co, i jak ?
Czy można jakieś konkretne informacje otrzymać?

A co do samego dnia Orkiestry, to czy jest już coś w planach? Jakieś włączenie sie w zbieranie itd? Bo chętnie bym sie włączył czynnie, coś pomógł...

Pozddrawiam.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi