Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
naklejka
Autor Wiadomość
SŁAWNY
Gość
Wysłany: 2005-12-04, 19:57   

no w sumie to ciekawe jedno pytanie a wiele odpowiedzi nie na temat z naklejką sie wstrzymam do następnego roku i kupie se na jakimś zlocie bo napisałem maila do Zbyszka i niestety nie odpisał mi ktoś powiedział ze może mi załatwić za 7 zł i ktoś że za 5 zł i już sam nie wiem póki co dostałem naklejke ctt i jestem mega happy pozdro 601

Syl
Gość
Wysłany: 2005-12-04, 22:30   

Ale się tu nawyprawiało, już nie wiem czy coś pisać czy nie. Może się nawet nie będę przyznawać że mam nadprogramowe naklejki ze zlotów na drzwiczkach od szafki, bo ktoś mi zaraz każe meble zmienić, bo to zali profanacja.

Sławny - tak Ci tylko chciałam powiedzieć, że przez prawie rok bycia w klubie na spoty jeździłam pociągiem, autobusem lub z kimś, a jak mój obecny Diablowóz dał mi wreszcie szansę pojawienia się nim na spocie to aż to dla mnie nowość była :-)
I było warto :-) Tak Cię tylko zachęcam, zupełnie abstrahując od lepiącego a przy tym najwyraźniej śliskiego tematu.

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-12-05, 14:56   

Jeżdżenie na spoty nie jako kierowca ma też i pozytywne strony. Można się napić bezalkoholowego ;-)

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2005-12-05, 15:16   

Klub = ludzie, spoty = ludzie... A jeżeli ktoś ma jakiś kompleks...Cóż - wyrazy wspólczucia dla delikwenta.
A tak w ogóle - ilość naklejek o niczym absolutnie nie świadczy - no bo gdyby ktoś oblepil sobie samochodzik caly nalepkami CT to czy nie wnikając w szczególy bylby "świętszy" od Prezesa????

SŁAWNY
Gość
Wysłany: 2005-12-05, 17:52   

ja już postanowiłem na zlotach i spotach póki co będe jeździł kolejką a jak wyremontuje mojego trabixa to bede nim smigał na zloty i wtedy kupie se naklejke

Tomasz Suchocki
Gość
Wysłany: 2005-12-05, 23:06   

Z sygnatury Gonza:
"Ja chciałem powiedzieć, że nasz prezes wszystkie rozliczenia... bardzo dobrze prowadzi. Jak tylko coś ... że też ... na przykład jest komu winien, to zaraz odda... W ogóle to nigdy nic nie jest winien, bo jest w tych sprawach dbający. Klub prowadzi dobrze"
... i Prezesa nam nie ruszać bo my za Prezesem pójdziem jak Beger za Panem Przewodniczącym ;P

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-12-06, 15:00   

i tez mamy takie kurwiki w oczach;))
albo trabiki?

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2005-12-07, 11:45   

Ja ciii sie ponawydurniaaam jeden z drugiiiim !! :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi