Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zloty 2006
Autor Wiadomość
kajko
Gość
Wysłany: 2005-11-06, 18:50   

Witam
jakie są plany na 2006 rok? Może by zorganizować zlot w lublinie lub innym wiekszym miescie we wschodniej polsce :)pozdrawiam

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-11-06, 20:31   

Stałe punkty programu to Łódź w marcu, Bełchatów w majowy długi weekend, Kraków w październiku -więcej możesz zobaczyć w tegorocznych planach -zazwyczaj terminy są stałe.
A co do wschodu -wprawdzie nie całkeim wschód, ale z Lublina będziesz miał niedaleko - w terminie 2-4 czerwca odbędzie się zlot w Staszowie.

Pylbas
Gość
Wysłany: 2005-11-06, 20:46   

a na Podlasiu coś będzie?? U nas się Trabantów nie promuje chyba....

halogen
Gość
Wysłany: 2005-11-06, 21:26   

Jak dobrze pójdzie to ja w 2006 odwiedze już was na zlociku :) hehehe Mi to pasuje wawa i okolice ale zastanawaim się nad bełchatowem jeżeli się wyrobię :)

kajko
Gość
Wysłany: 2005-11-06, 21:33   

ja tez po raz pierwszy pojawie sie na zlocie mam nadzieje ze starczy mi czasu i funduszy by byc na kazdym zlocie w przyszlym roku :D

gajos
Gość
Wysłany: 2005-11-06, 21:47   

To widze, ze nie bede jedyny nowy na ogolnopolskich spotkaniach ;) Tak samo mam zamiar w przyszlym roku zaczac pojawiac sie na zlotach :)

frycu
Gość
Wysłany: 2005-11-07, 01:33   

podpisuje sie rowniez :D

trabi mocarstwo rosnie w sile ;p

Arek CB SQ5HAW GTI
Gość
Wysłany: 2005-11-07, 10:01   

JAk jest temat zloty 2006. to ja mam take ptanko, Chce w te wakacje zorganizowac objazdowke jak to bylo 3ata temu, mniejwecej poczatek Sierpnia jaos tak,tak by zakonczyc zlot obiazdowy gdzies na jkims zlocie? Moze slowacje czechy, Problem jest jeszce jeden gdzie obiazdowek z robic czy na gorze czy nadole polski?? a moze jakies nowe miejsce Ciekawe Mazury??, Planuje tak by zlot byl okolo 1 tygodnia i max 800km.
Prosze pisac,pomysly,uwagi....

POZDRAWIAM

kajko
Gość
Wysłany: 2005-11-07, 13:01   

najlepiej po srodku polski :) bardzo podoba mi sie ten pomysl mozna by cos takiego zorganizowac. A tak serio to może poludnie polski + słowacja, zreszta mi to jest obojetne gdzie byle by browar byl :D

emilia j.
Gość
Wysłany: 2005-11-07, 19:48   

a o Aleksandrowie Kujawskim nie zapomniajcie, trzy razy już był :) fajowo tam jest :) i jest po środku Polski, w tym roku był w ostatni łykend sierpnia w latach ubiegłych, tez coś koło tego.

gajos
Gość
Wysłany: 2005-11-07, 21:00   

Pomysl swietny, ale na mazurach tez napewno byloby milo..Jeziora i Trabanty...:D

ba
Gość
Wysłany: 2005-11-07, 21:04   

mazury fajne :D

gajos
Gość
Wysłany: 2005-11-07, 21:17   

A moznaby przy okazji zachaczyc o Litwe..albo nawet i Obwod Kaliningradzki..

kajko
Gość
Wysłany: 2005-11-08, 12:05   

no to kiedy jedziemy ? :D

czajnik
Gość
Wysłany: 2005-11-08, 15:48   

Panowie wydaje mi się że jesli chcecie miec zlot w Lublinie czy podlasiu to poprostu go zorganizujcie bo dlamnie każdy zlot to wielka przygoda.I na każdy zlot mam ponad 200 km i nie marudze a wy byscie chcieli żeby ktos za was zorganizował a najlepiej na waszym podwórku

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi