Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Który lepszy?
Autor Wiadomość
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2005-01-08, 03:40   

oczywiście 601, jak by nie patrzeć jest to auto o bardzo małej awaryjności i nie boi się długich tras a i spalanie przy odpowiedniej technice jazdy może spaść poniżej 6 litrów (mój rekord to 5,5 / 100 km z pełnym obciążeniem na niemieckiej autostradzie z zwickau do zgorzelca) średnie moje przebiegi to 1000 km miesięcznie a ostatnio zrobiłem 1600 km przez 3 tygodnie.

jedyne co to korozja jest wredna ;( ale taki jest urok nowszych trabów - i tu 601 zdecydowanie lepiej niż 1,1 wypada.

A no i teraz czekam na lato żeby 353 zapdać i soę do rzeszowa na wyścigi wybrać ;]

James
Gość
Wysłany: 2005-01-13, 09:43   

Zdecydowanie 601!!! Panowie jakby nie patrzeć to 601 są prawie całą historią trabanciarstwa (żeby kogoś nie urazić-większą częścią:)) Tan charakterystyczny odgłos zweitakta, zapach miksolu, bak pod maską, naprawy na ,,własną rękę"-to cała esencja naszego hobby:))) Fantastyczne są jeszcze 600, ale nie obraźcie się, ale 1.1 to nie jest dla mnie rawdziwy Trabant... Wystarczy spojrzeć ile jeździ 601, a ile 1.1-po prostu się nie przyjął:) Kocham 601 i nigdy nie zamieniłbym mojego trabcia na 1.1, choćby nie wiem jak był wypasiony:) Pozdrawiam

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2005-01-13, 13:50   

not ja mam lepszy wynik bylem nad morzem trabim 2 taktem w 3 osoby i pelen kufer plecaki z tylu na kanapie spalil 4,9litra i wcale nie zmyslam,i nie wloklem sie srednia predkosc to 80 90km/h a bywalo tez 120 jak dziewczyna spala i nie marudzila:-))teraz mam 1.1 i tez nie narzekam dla mnie trabant to trabant ,ale brakuje mi zapachu spalin 601 i tego odglosu

Newwer
Gość
Wysłany: 2005-01-13, 17:58   

A ja mam 601 ale nie mam zdania który jest lepszy, podoba mi sie 1,8 Maximusa:)

Syl
Gość
Wysłany: 2005-01-13, 20:39   

Pełna szacunku dla ucywilizowanych 1.1 oddaję swój głos na 601. Powodów wymieniono już tyle, że nie będę powtarzać.

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-01-14, 13:01   

601 lepszy, 1,1 praktyczniejszy. Trabant is the best and....

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi