|
Może by zareklamować CT na łamach GT Classic? |
| Autor |
Wiadomość |
Tomasz D.
Gość
|
Wysłany: 2005-08-01, 23:18
|
|
|
Witam,
W ostatnim numerze GT Classic (Lipiec-Sierpień 2005) redaktorzy zachęcają do bezpłatnego umieszczenia informacji o klubie. Cytuję:
"Wiele klubów skupiających właścicieli konkretnych marek i typów youngtimerów to organizacje hermetyczne i nieznane szerszemu światu. Aby ułatwić zainteresowanym dotarcie do odpowiednich klubów uruchamiamy w GT Classic stały spis klubów. W informacji o klubie znajdzie się: jego logo i nazwa, adres internetowy lub inny kontakt oraz jakie samochody zrzesza. Wszystkie kluby zainteresowane bezpłatnym stałym "wpisem", prosimy o nadsyłanie informacji na adres pocztowy lub internetowy (gt@gt-online.pl) z tematem e-maila: Klub "
Kilka klubów już się ogłosiło, może wartałoby zamieścić dane CT?
Decyzję pozostawiam zarządowi ;) |
|
|
|
 |
Grzesiek N. [601]
Gość
|
Wysłany: 2005-08-03, 08:56
|
|
|
| Jestem za, chociaż jak kto będzie chciał to i bez tego ogłoszenia znajdzie. Ale jak za darmochę to czemu nie :] |
|
|
|
 |
sir gajos
Gość
|
Wysłany: 2005-08-03, 21:06
|
|
|
| Moim zdaniem to przydaloby sie to klubowi. Tym bardziej teraz, kiedy CT ma stac sie pelnoprawnym klubem milosnikow. Laicy zobaczyliby, ze Ci wszyscy szaleni ludzie w samochodach z naklejkami CaRtOoNtRaBaNt, to nie jest jakas grupa oszolomow, tylko cos bardziej zorganizowanego i majacego swoj klimat. |
|
|
|
 |
tazo
Gość
|
Wysłany: 2005-08-04, 12:28
|
|
|
JA Też jestem ZA !!!
i to bardzo
pozdro |
|
|
|
 |
czajnik
Gość
|
Wysłany: 2005-08-04, 15:56
|
|
|
| Czemu nie napewno nam niezaszkodzi |
|
|
|
 |
Bigos
Gość
|
Wysłany: 2005-08-04, 21:39
|
|
|
| Moje zdanie jest , napewno bedzie to super reklamą . Nasz klub bedzie bardziej popularniejszy |
|
|
|
 |
Benek Kielce
Gość
|
Wysłany: 2005-08-12, 16:46
|
|
|
| Nie ma prawa zaszkodzic. Info o ogolnopolskich zlotach proponuje zamieszczac tez w Automobiliscie (dobre czasopismo -polecam). |
|
|
|
 |
Marcin/Niutek
Gość
|
Wysłany: 2005-08-13, 07:56
|
|
|
| Ja również sie podpisuję bo to dobry pomysł. |
|
|
|
 |
Luker
Gość
|
Wysłany: 2005-08-14, 11:49
|
|
|
| Na lamach TVN Turbo tez jest informacja o zlotach , spotkaniach etc. Nie wiem tylko w jaki sposob oni przyjmuja zgloszenia. To jest jakis kalendarz imprez , czy cos podobnego. |
|
|
|
 |
Paweł H. Franzke :)
Gość
|
Wysłany: 2005-09-13, 21:53
|
|
|
| mejlem, mejlem przyjmuja. na dwa tygodnie wczesniej. |
|
|
|
 |
Heniu Portier
Gość
|
Wysłany: 2005-09-14, 08:16
|
|
|
| Podobno GT Classic ma zostac zlikwidowane. Przynajmniej czasowo. |
|
|
|
 |
frycu
Gość
|
Wysłany: 2005-10-31, 10:41
|
|
|
| a pewnie ze tak!!! |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2005-11-03, 11:53
|
|
|
| napewno nie zaszkodzi!! |
|
|
|
 |
papieju
Gość
|
Wysłany: 2005-11-03, 15:55
|
|
|
| tylko czy gt classic sie ukazuje? bo ostatni numer jaki udalo mi sie dostac to lipiec-sierpien wlasnie, a jesiennego juz niet... w kolpolterze powiedzieli, ze juz nie wydaja - ma ktos jakies pewne info? |
|
|
|
 |
|
|