Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Spot 11-12 listopad Jaworzno Sosina
Autor Wiadomość
cizik
Gość
Wysłany: 2005-10-31, 20:46   

Witam Panie i Panów.
A wiec spocik organizowany jest nad pięknym jeziorem w Jaworznie Sosinie.Domki są 9 osobowe (zarezerwowane dwa) lecz jeśli łóżka sie połączy to spokojnie 14 osób wejdzie.Co najważniejsze są ocieplane,jest kibelek z prysznicem ,niezła kuchnia,balkonik i taras.Teren jest ogrodzony ,jest możliwosc zrobienia ogniska lecz drewno trzeba przywieść (lub siekierki i do lasu :)).Gdyby ktoś chciał cosik zjeść jest mozliwosc obiadków w knajpie na terenie ośrodka.Napewno zabierzcie ze soba śpiwory bo sie przydadza,ciepłe ubrania bo wieje troche od jeziorka,jedzonko alkohol i czajniki.
Koszt od osoby 10 zeta + media
Więc około 12 - 13 zeta bo to zależy od zużytego prądu i wody.
Godzina przyjazdu na ośrodek 14.00.
Teraz muszą zgłaszać sie osoby które chcą jechac w grupie bo nie trafią i spotkanie Mc Donalds Sosnowiec Stary godz.13.00.
Aha prosze dawać znać kto przyjedzie z osobami towarzyszącymi do mnie :
Cizik 888 555 707 gg 4607692
Michael 888 746 474 gg 5614054
Wieć kto pierwszy ten lepszy gdyż Ci co nie zmieszczą sie na wyrkach zostaja podłogi.
Gdybym o czy zapomniał to dopisze i zaznaczam że to nie jest zlot!!!

cizik
Gość
Wysłany: 2005-10-31, 20:48   

http://www.meteor.turystyka.pl/szczegoly.php3?id=171&typ=dowolne&lokalizacja=jaworzno&wynikow=30
Tak wyglądaja domki

Kamil Jezierski
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 16:48   

Pytanko
Czy na to spotkanko moga przyjechac Warszawiaki?
Jesli tak to postaralbym sie zorganizowac pare osob.
I jaki jest plan na te dwa dni?

barteq86
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 17:06   

Mieszkam w Jaworznie, poruszam się niebieskim Trabantem 601s ale nie mam nic wspólnego z klubem CT. Czy mogę wpaść na Sosinę poznać innych fanów tekturowych bolidów (w razie potrzeby mogę poprowadzić przybyszów nieznających miasta)?

Lokata
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 18:25   

My napewno będziemy :)
Barteq 86 skoro jesteś miłośnikiem kartonowego szaleństwa jesteś jednym z nas i bardzo serdecznie zapraszamy.
Wszyscy Trabanciarze z są mile widziani a dobrze poinformowane źródła donoszą że będą trabanciarze z różnych okolic Polski :)

Asia
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 19:22   

Cizik ja mam juz zarezerwowane dwa miejsca.........?Andrzej

barteq86
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 20:16   

Skoro chętnie widziani są wszyscy lubiący Trampki, możecie na mnie liczyć. Gdyby ktoś potrzebował przewodnika po Jaworznie, dzwonić śmiało na 0507-443-786 (w godzinach pozaszkolnych).

cizik
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 20:46   

Prawdopodobnie moze być wiecej chętnych niż jest miejsc do spania.Wieć kto sie spózni bedzie spał na podłodze bo mamy tylko dwa domki i więcej sie nie da wykombinować.Wiec musicie rezerwować miejsca (+ osoby towarzyszace)u mnie lub u Michaela.Zapraszamy wszystkich nie zależnie z jakiego miasta TYLKO trzeba potwierdzić przyjazd!!!.
Andrzej jesteś już na liście.

Michael
Gość
Wysłany: 2005-11-01, 23:41   

Witam wszystkich:):):)

widzę że sprawa SPOTKANIA CT ŚLĄSK nabiera dużego rozmachu;), w związku z tym proszę o zgłaszanie się osób, które będą nocowały (podanie ilości ludzi), bo jak wiadomo (Cizik już pisał), jesteśmy troszke miejscem ograniczeni. Rezerwacja dotyczy w zasadzie łóżek, bo na podłodze jest miejsca dużo, lecz będzie trzeba pamiętać o zabraniu śpiworów, karimat, a najlepiej materacy.

Jest to spot, a w zasadzie reaktywacja CT Śląsk, więc głównie będzie posiadówa , gadanie , itp... . Jeśli chodzi o ludzi spoza regionu to zapraszamy, bo przecież Trabanciarze to jedna wielka rodzina:):):). (chyba się jakoś zmieścimy;P )
Czekamy na potwierdzenia uczestnictwa.

Co do planu spotu i konkurencji to może się coś wymyśli, lecz jeszcze bez nagród (ze względu na koszty).

Pozdrawiam:):):)

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 12:39   

Więc skoro o tym mowa, oczywiście w dalszym ciągu potwierdzam udział 2 osób - szczegóły na liście :-)

EsiuK
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 15:04   

ja też potwierdzam swoją obecność :D razem 2 osoby (tak jak sie wpisałem na liste) pozdrawiam

barteq86
Gość
Wysłany: 2005-11-02, 15:25   

Ja mogę przespać się we własnym domku. Zwolni się miejsce a i po drodze można zrobić małe zakupy.

Michael
Gość
Wysłany: 2005-11-04, 19:17   

Witam ,
barteq, dobrze że będziesz , co do zakupów to się cosik zorganizuje, a jeśli chodzi o nocleg to nie w tym rzecz żeby posiedzieć troszke i do domu jechać, lecz żeby się też napić, poimprezować ......
Nocleg się zawsze znajdzie...
:)
pozdrawiam

p.s co tak wszystcy ucichli w sprawie spotu i noclegu ?? zamówiłem ładną pogode na nasz weekend, może mnie wysłuchają ;P

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2005-11-04, 21:34   

Kurde ja tu bym rękami i nogami jechał na ten spot ale nic nie pisze bo mój mnie przeraża i z każdą rzeczą którą robie zamiast byc bliżej końca jest dalej i nic nie wiem kiedy bede a kiedy nie... Myślałem że zdąże Expo no to nie myslałem że chociaż na Czeladź też nie wiec teraz nic nie pisze a nuż sie uda...

barteq86
Gość
Wysłany: 2005-11-04, 21:43   

Dobra popijawa nie jest zła :). Jeśli tylko będę mógł, zostanę do niedzieli. Jest jeszcze tydzień czasu i wszystko może się popierdzielić, ale w końcu są rzeczy ważne (szkoła/praca) i ważniejsze :).

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi