Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
naklejka
Autor Wiadomość
Syl
Gość
Wysłany: 2005-10-10, 22:53   

no i pewnie, ze wszyscy mogą i każdy, kto chce, może ją mieć. Jak widać. I kurcze, nie ocenia sie osoby po ilości/wielkości naklejek lub po ich braku.

Można teraz, na tej samej zasadzie, zacząć się zastanawiać, czy ktoś, kto nie słucha metalu, ma prawo nosić długie pióra, glany i ramoneskę. I odwrotnie: jak ktoś słucha, a nie nosi, to czy nie jest "pełnowartościowy"?

warszawak
Gość
Wysłany: 2005-10-12, 11:13   

miale msprawdzic zcy na jagiellonskiej sa naklejki,, ale nie sprawdzilem bo nie bylo tlumika i juz o tym zapomnialem, wiec pojechalem na nowolipki:-)

tak wiec nie mam pojecia czy sa,, a co do cen jak pamietam to chyba 6zl duza... ale nic nie daje sobie uciac:P

macq
Gość
Wysłany: 2005-10-13, 06:37   

A ja mam logo ct w komórce- zbije mnie ktoś??? :P

bRq
Gość
Wysłany: 2005-10-15, 22:39   

zgadzam się... skoro ktoś roznosi naklejki po sklepach w warszawie by je sprzedawac, to chyba nie powinien juz nikt pisac czy powinien ktos kupic czy nie.

Kazdego sprawa... ja osobiscie takich naklejek na samochodzie nie chce, bo nie dzialam w klubie, tak wiec nie bede identyfikowal sie z czyms do czego nienalezne,a przy okazji nei bede robił reklamy.

Skoro ktoś kupuje i nakleja niech robi reklame, podoba mu sie - niech jezdzi
JEGO SPRAWA

Całkowicie sie z Tobą zgadzam :)

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2005-10-16, 09:02   

...tylu ludzi na świecie głodem przymiera a wy tu takie problemy macie. Ja tylko napisałem o tej swojej pociętej nalepce żeby się ewentualnemu sprawcy, jeśli czyta to forum, głupio zrobiło.
Pozdrawiam

SŁAWNY
Gość
Wysłany: 2005-10-16, 16:03   

wiecie co odechciało mi się już tej naklejki jak to tyle problemu jest z nią

warszawak
Gość
Wysłany: 2005-10-16, 18:00   

SŁAWNY chcesz to kup,,, moge ci kupic i wyslac jak chcesz bo w wawce chyba sa.....

ale fakt jest faktem ze odezwalo sie kilka osob ktore chyba nie do konca rozumieja co znaczy jezdzic trabantem czy posiadac taki samochod....

"to jest dla tych, tamto tylko dla tamtych, a od tego to wat bo to tylko dla tej kliki ludzi"

GRATULUJE PODEJŚCIA - i powodzenia w rozrastaniu klubu

SŁAWNY
Gość
Wysłany: 2005-10-17, 18:30   

wiesz co z chęcią ją od Ciebie odkupie bo zalezy mi na niej bardzo i staram się o nią już od roku fakt faktem że traba kupiłem w czerwcu i niestety nie byłem jeszcze na żadnym zlocie ale nie mam takiej możliwości bo gruntownie go remontuje i cały czas się zastanawiam nad cabrio ale jak możesz to kup i się wtedy dogadamy

warszawak
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 10:20   

amrat@amrat.kernel.pl daj tu znac

022 619-21-22 - to nr do sklepu na jegillonska - zadzwon zapytaj sie czy ma tam te naklejki,,, jak sa daj mi znac na priv, podlece, kupie i wyśle.
(napisz czy chcesz duże, małe ile sztuk)

pozdro - priv

Karol "MaxXx&
Gość
Wysłany: 2005-10-24, 18:18   

sztampa... a moze by tak sobie zapodac inna naklejke? pomyslow jest 1000

JaJer
Gość
Wysłany: 2005-10-24, 18:54   

Warszawiak, gdybyś chciał pomóc koledze to byś go nie wpędzał w dodatkowe koszta rozmowy telefonicznej, a sam dowiedział się czy faktycznie są naklejki w sklepie na Jagiellońskiej w Warszawie.

A teraz do Sławnego:
- jakoś nie widuję Ciebie na spotkaniach w 3mieście.
Lepiej przyjedź, pogadaj, zamów i ktoś Ci przywiezie, jeśli sam nie możesz pojechać na zlot.

Jeszcze raz do "warszawiaka" - czy przypadkiem nie występujesz na forum CT pod różnymi nickami?
Musisz wiedzieć że tak postepując, tracisz wiarygodność.

I to na tyle - Pozdrawiam.

Pylbas
Gość
Wysłany: 2005-10-24, 19:03   

w sumie skoro jest nalepka CT można zrobić coś podobnego dla niezależnych Trabanciarzy.. Nie wiem co o tym sądzicie. Ja nie jestem w CT a jakaś nalepke odnośnie Trabanta i ludzi z nimi związancyh chętnie bym nalepił :)

Karol "MaxXx&
Gość
Wysłany: 2005-10-24, 19:07   

hehe wiemy cos o tym nie wojtas? :P

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2005-10-24, 19:38   

Warszawiak, gdybyś chciał pomóc koledze to byś go nie wpędzał w dodatkowe koszta rozmowy telefonicznej, a sam dowiedział się czy faktycznie są naklejki w sklepie na Jagiellońskiej w Warszawie.
No a koszty dojazdu do sklepu i strata czasu to nie wpędzanie w koszty wolontariusza?

SŁAWNY
Gość
Wysłany: 2005-10-24, 19:51   

JaJer z wielką chęcią bym wpadł na spotkanie ctt ale jest malutki problem gdyż serce mojego trabixa jest rozebrane na części pierwsze a karoseria przygotowywana do lakierki a poza tym to zastanawiałem się nad przyjazdem kolejką ale czy to jest sens (chyba nie) mój trabek będzie śmigał już tak od lutego więc zapewniam Cię że na 100% bede przyjeżdzał pod Klif
pozdrawiam

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi