|
Promowanie TRABANTA w TV |
| Autor |
Wiadomość |
bigolus
Gość
|
Wysłany: 2005-10-17, 17:33
|
|
|
Witam chialbym wszytkim pochwalic sie wszem i oweb ze 28.10 bede bral udzial w nagraniu maratonu usmiechu dla stacji TVN , oczywiscie jako uczestnich, chce tam ubrac sie w trabantowa koszulke i dzieki okazji pojawienia sie w TV promowac trabanty, c do plecow to raczej nie mam juz watpliwosci, ze jesli Tomek sie zgodzi umieszcze duze logo CT, z dopiskiem ".pl" Natomiast nie wiem co z przodu, znaczy wiem ale nie wiem czy moze sa jakies pomysly lepsze od mojego
Czekam na propozycje????? |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2005-10-17, 20:53
|
|
|
| nie ma lepszego pomyslu. podaj info kiedy to bedzie bo chcialbym poogladac! i bede kciuki trzymal. |
|
|
|
 |
bigolus
Gość
|
Wysłany: 2005-10-23, 14:11
|
|
|
| Widze ze kratywnosc w klubie jest na minusie, oj szkoda szkoda |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2005-10-25, 08:34
|
|
|
Co na minusie? Stary ja się cieszę że będziesz promował Trabanta w TV. Tylko nie opowiadaj żadnych chamskich kawałów o Trabantach bo jak mój usłyszy to się obrazi i się zaś zepsuje ;).
Pissssssssss |
|
|
|
 |
bigolus
Gość
|
Wysłany: 2005-10-28, 22:34
|
|
|
No witam
bylem, zobaczylem i .... WYGRALEM
ogolnie to ciezka praca nakrecic taki program ilosc powtorek i komentarzy rezysera jest powalajaca, no ale mam nadzieje ze ladnie wyjdzie to w TV,
Serdeczne podziekowania dla Justyny pracujacej w KADLO POLSA za sprzedaz koszulki po godzinach :)
postaram sie wkleic fotki, w TV najprawdopodobniej na poczatku grudnia,
ogolnie duzo cieplych slow o trabim i klubie, zobaczymy ile z tego zostanie po zgrabnym montazu
na polfinaly zrobie sobie jakas exstra koszulke bez ironicznych tekstow co moze nie odrzucą |
|
|
|
 |
eutyfronik
Gość
|
Wysłany: 2005-10-29, 06:45
|
|
|
Brawo, brawo, pogratulować!!!
pomysł z koszulką pierwszorzędny Tylko proszę jeszcze powiadomić kiedy będziemy mogli w TV efekty obejrzeć.
pozDDR |
|
|
|
 |
krcreater
Gość
|
Wysłany: 2005-12-10, 02:15
|
|
|
| PROGRAM ZOSTANIE WYEMITOWANY 10 GRUDNIA (sobota) godz 18:30 --> OGLADAJCIE !!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
 |
Engel
Gość
|
Wysłany: 2005-12-10, 19:00
|
|
|
dobre było :D Gratulacje :)
pozDDRo -==(S)==- |
|
|
|
 |
Kargul
Gość
|
Wysłany: 2005-12-10, 21:29
|
|
|
| Jak oglądałem programik to się się dziwiłem na początku że nie mówisz żadnych trabantowskich kawałów, a tu nagle zaskoczyłeś na koniec programu:) Gratulacje, trabanty i trabanciarze żądzą:):) |
|
|
|
 |
Aleksander
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 09:21
|
|
|
| ominęło mnie :( nagrał to ktoś na kompa? może udostępni? ;) |
|
|
|
 |
Krzysztof K.FRITZ KWIDZYN
Gość
|
Wysłany: 2005-12-11, 21:43
|
|
|
| Bigol gratulacje od mojej całej rodzinki!! może ktoś nagrał to na kompa i mogłby wkleic jakiś link na strone zeby było można ściągnąć? Robak licze na ciebie ty napewno masz miejsce na swoim serwerze?!! |
|
|
|
 |
|
|