|
już po Trabi-Expo III |
| Autor |
Wiadomość |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-10-22, 20:19
|
|
|
| Wreszcie dorwałem się do kompa:DDD Niestety mój kabaret nadal nie działa:/ Zlot był oczywiście zajefajny, w drodze powrotnej (jak zwykle) nie obyło się bez przygód-tym razem zapchany tłumik, zasłona dymna i iskry na 5 metrów:))) Pozdrowienia dla wszystkich, szczególnie dla dj Samowara:) Dzięki za tego Psikutasa:P |
|
|
|
 |
cizik
Gość
|
Wysłany: 2005-10-24, 21:28
|
|
|
| Ludziska minął już tydzień od spotu a tu nie ma zadnych fotek??Admin co jest grane??? |
|
|
|
 |
Dawid
Gość
|
Wysłany: 2005-10-24, 21:55
|
|
|
Dobrze chop godo!!!
Kaj som zdjyńcia ?????
PozDDRo! |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2005-10-24, 22:08
|
|
|
Ludziska minął już tydzień od spotu a tu nie ma zadnych fotek??Admin co jest grane???
Jak to nie ma? Są już moje i Szkiela. To są "żadne"? A pozatym skąd admin ma wziąć? Pewny jesteś że do admina ludzie wysłali? Pozatym tydzień to bardzo mało czasu na wrzucenie zdjęć (pod warunkiem że się je już posiada) -admin cartoontrabant.pl nie siedzi 24h przy kompie i tylko stroną klubową się zajmuje... |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-10-25, 16:49
|
|
|
Cizik - to nie byl chyba spot...
choc w Krakowie mielismy spotkania na ktorych bylo ok. 40 Trabantow.
Dobre Ludzie!
Przysylajcie zdjecia!!! |
|
|
|
 |
cizik
Gość
|
Wysłany: 2005-10-25, 20:27
|
|
|
| Grzegorz nie denerwuj sie ,poprostu sie pomyliłem to był oczywiście ZLOT.Zadałem pytanie i jak ludzie cięzko pracuj to nie ma sprawy rozumiem.Szacuneczek |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2005-11-25, 16:10
|
|
|
| A właśnie - tak mi się przypomniało - ktoś filmował jak dwie przedstawicielki krajów południowych "kopulowały" się na moim biednym, brzydkim Wartburgu - mogę prosić o podesłanie filmiku na maila?? kamazik(małpa)eranet.pl |
|
|
|
 |
Lukasz _
Gość
|
Wysłany: 2006-01-08, 08:44
|
|
|
| Kiedy zdjęcia z Trabi Expo pojawią si w galerii zlotów CT?? |