Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[ŚLĄSK]30.10.2005. Spotkanie pod M1
Autor Wiadomość
Arthas
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 09:25   

Pytanko małe. To spotkanie pod M1 w Zabrzu oczywiście się odbedzie bo słyszałem że ma niby być gdzie indziej potem znowu ze nie będzie potem że na M1 i już jestem głupi z tego. Odpowiedzcie mi w końcu czy się odbędzie i gdzie się odbedzie bo już się nastawiłem. Narazisko

Krzysiek Witczak
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 14:41   

łuuuu, co tak daleko:P:P:P nie lepiej geant 3 stawy:P:P:P

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 16:24   

Przeciez Lokata napisala:

Ustalone zostało iż w dniach 11-12 listopad najprawdopodobniej zorganizujemy dwudniowe spotkanko

Jak dalej bedziecie tak mieszac to znow nic nie wyjdzie!
Zastanowcie sie kto ma decydowac o terminach, kto zawiadamiac ludzi (forum, smsy, e-maile, ulotki), kto przygotuje jakikolwiek program.
Najlepiej spotkajcie sie w pare osob ktore maja najwiecej zapalu, a nie na forum gdzie sa "wszyscy" w tym oraganizatorzy spotkan, ktorzy sami sie potem nie pojawiaja.

Szkoda czasu na zastanawianie sie teraz nad nazwami, stronami WWW, prezesami itp.

Pamietajcie ze nie wszyscy obserwuja forum - zadbajcie o wszelkie sposoby zawiadamiania ludzi!

Warto tez pamietac zeby termin byl wybrany z glowa, zeby nie bylo akurat finalu mistrzostw swiata w pilce noznej, skokow z Malyszem, czy tez nie byl to srodek dlugiego weekendu, kiedy sporo ludzi wyjezdza.

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 17:20   

hehe no racja w sumie ale nie możemy nie pisac na forum bo tym sposobem tez niczego sie nie ustali. To że ten spot 30 miał byc to też wiem ale miejsca też słyszałem dwie wersje i narazie sam nie wiem co i jak. Ja już od momentu wpisywania mam ponad 20 osób na gg ze śląska wiec pewno jak sam coś bede wiedział to puszcze w obieg tym co ich mam... A co do tej stronki słowo to nie wiem czy nie lepiej poprostu dotrzec do tego co ją "popełnił" i wrzucić aktywny serwer i tylku uzupełniać bo ona wcale zła nie była.

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 17:41   

20 osob...

Na Slasku mieszka 10% mieszkancow tego Kraju!
Mysle ze starzy slascy Trabanciarze maja w swoich notesach, telefonach duzo wiecej namiarow...

zeby miec jakis efekt musicie zdeklarowac sie co kto zrobi - konkretnie!

A termin 30 pazdziernika wydaje mi sie slabo trafiony, przeciez to zaraz przez swietem Wszystkich Swietych, wiekszosc ludzi robi wtedy porzadki na grobach bliskich, albo wyjezdza zapalic znicze tam gdzie nie bedzie mogla 1 listopada.

Kuzyn
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 21:31   

Oj Grzesiu dobre mówi.
Voo Doo wpisz mnie tez na liste gg 962100 bo też bym chciał się może pojawić kiedyś na spotkanku.
Pozdrawiam

cizik
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 22:05   

Jak zwykle ci co nie byli na ostatnim spotkaniu najwięcej panikują!!!Było spotkanie pod M1 w Zabrzu to teraz kolej na M1 w Czeladzi.Jeśli komuś nie pasuje bo ma za daleko to nikt nikogo nie zmusza.Raz bedzie blizej raz dalej by każdy był zadowolony.Co do spotu w listopadzie to w przyszłym tygodniu dam zanć na forum co i jak.

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 22:23   

No i tu Grześ tez trafił bo fakt jest że po 30 mamy dwa dni do 1. A ja tego w sumie nie brałem pod uwage bo jeszcze o tym nie myślałem. A co więcej ma byc z tym dwudniowym w listpadzie?? Bo szczerze mówiąc dopiero pierwszy raz dzisiaj to przeczytałem na tym temacie. Co do tych 20 osób to mam wszystkich którzy sie wpisali do tematu liście śląska. Ja wiem że dużo starych trabanciarzy zna jeszcze swoich ale ja akurat nie mam z nimi kontaktu. Tych co miałem dalej mam i nawet było kilka razy że próbowałem sie coś dowiedzieć od prezesa (Borsuka) to echo. Teraz czytam tylko jego opisy heh. A na forum są ci którzy fkatycznie czytają i też wiem że ci co chcą wiedzieć to sie zawsze dowiedzą mimo to że tylko czytaja a nie piszą... Bo są i tacy. Zresztą do starej gwardii łatwiej trafić bo im zawsze ktoś powie. Tu jak sami widzicie jest tez dużo osób nowych którzy no mają jak narazie jedyne miejsce do informacji bo chcą sie wkręcić i potem na zlotach sie to rozwija. Jak już sie coś dzieje to już połowa sukcesu za nami teraz musimy ustalić kompromisy :D Pozddro

Jakim
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 22:31   

W rzeczy samej zamieszało się troszkę między M1 Zabrze a M1 Czeladź, więc żeby sprawę ostatecznie wyjaśnić ogłaszamy wszem i wobec:
Spotkanie odbędzie się 30.10.2005 pod M1 w Czeladzi o godzinie 16.00 - na parkingu koło Mc Donalds.
Termin ostatniej niedzieli miesiąca został ustalony wcześniej a miejsca kolejnych spotów ustalane będą na bierząco na kolejnych spotkaniach.
Termin 11-12.11.2005 to jest termin innego spotkania dwudniowego, o którym więcej napisze Cizik w osobnym temacie.
Kto bedzie mógł przyjechac będzie nam bardzo miło a kto nie, to spotkamy się następnym razem :-)
Informujcie znajomych. My też to uczynimy korzystając z naszej listy CT śląsk.
Do zobaczyska :-) .

Asia
Gość
Wysłany: 2005-10-23, 14:51   

Zjawimy się w Czeladzi, do zobaczenia!!! Asia & Andrzej

Karola
Gość
Wysłany: 2005-10-24, 18:07   

sory ale mnie raczej nie bedzie.

cizik
Gość
Wysłany: 2005-10-24, 21:13   

Karola co do was nie nie ma żadnego problemu bo macie naprawde daleko chodzi tu o ludzi co są z regionu was widzimy na małym zlocie 11-12 listopada wiecej info bedzie niedługo bo musimy wszystko dograć do końca

radek panicz
Gość
Wysłany: 2005-10-24, 22:06   

mam wyjazd z pracy ale w niedziele powinienem dac rade z g bede sie starac bo mi zalezy staram sie zawsze byc lokaci mnie poprza

radek panicz
Gość
Wysłany: 2005-10-24, 22:07   

siwy zrybnika dopilnuje aby rybnik stawil sie w komplecie to sa super goscie i na pewno sie postarajaja z agata musimy byc

Jacek Najmanowicz
Gość
Wysłany: 2005-10-24, 23:18   

Pojawiam się w Czeladzi na 100%. Pozdro:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi