Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
już po Trabi-Expo III
Autor Wiadomość
Syl
Gość
Wysłany: 2005-10-18, 20:00   

No ja też dziekuje za zlot. Takiego hard-core'u dawno nie miałam. Zaliczyłam dwie podróże nocne, 900km, 2 awarie mało poważne i na koniec, 2 km od domu Diablowóz vel Diablobrzdęk rozkraczył mi się dokumentnie i został zholowany i wepchany do garażu, a przyczyna nie została jeszcze ustalona.

Ogólnie Trabi-Expo z mojego punktu widzenia było zlotem nadzwyczaj ciekawym, z wielu różnych powodów.

Podziękowania ślę przede wszystkim
1) Radzieckiemu za godne zastąpienie radia w samochodzie ;-) i towarzystwo w podróży oraz pomoc fizyczną i psychiczną przy ostatniej, koronnej awarii
2) Lokatej i Jakimowi za zaopiekowanie się zbłąkanymi duszami o piątej rano w sobotę i w ogóle za wszystko
3) Reszcie ekipy śląskiej za towarzystwo
4) Reszcie ekipy zlotowej w ogóle
5) Organizatorom za niezwykłe uatrakcyjnienie zlotu...

No i oczywiście biało-niebieskiemu 601 z Katowic, ale on to już wie i reszta na priv ;-)

Do zobaczenia na następnych zlotach (jak samochód naprawię...)

Lokata
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 10:27   

Lokata & Jakim zadowoleni ze zlotu, radośnie wspominają ostatni weekend w Krakowie. Pozdrowienia dla wszystkich bez wyjątku, którzy gościli w domku numer 90 :-) , i tych którzy swoją obecnością zapewnili wspaniałą atmosferę.
Do zobaczenia na zlotach i spotach.

Wojtek K
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 11:05   

Fajnie było :-)
Szczególnie do gustu mi przypadła atmosfera w domku nr 90 :-) za co wielkie dzięki wcześniej tam "zameldowanym"

szkielu
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 12:07   

Hej ludzie ! tyle osob robilo zdjecia! gdzie sie one podziały wszystkie? Dawajcie linki!!

Goodstuff
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 17:48   

Ze strony Tvp można ściagnąć plik z sobotnim wydaniem Kroniki Krakowskiej, w której mówiono o Zlocie.

Kronika 15.X

Plik zajmuje 19 Mb. Info o zlocie zaczyna się w 7min.30sek. Jakośc 320x240.

cizik
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 18:02   

No w domku nr.90 to sie rózne rzeczy działy dopiero po 10 godzinach poczułem bóle w krzyżu po jakiś atakach na mnie co nie pamiętam :)
Ładowarki wskakiwały do plecaków same :) oczywiście nie do właściciela,browarki zmieniały właścicieli.Poprostu same cudy

QBA
Gość
Wysłany: 2005-10-19, 22:52   

Wielkie podziekowania i gratulacje za organizację zlotu Mam nadzieję, że za rok bedzie jeszcze lepiej i grono TRABANCIKÓW powiekszą nowe pojazdki, i nowi fajni LUDZIE, a nie dopieszczone detale zostaną poprawione. Więcej takich imprez !!!!
Wielkie sorki dla tych, co mieli dość naszego śpiewania Do zobaczenia na nastepnym zlociku. Pozdrawiamy

Krzysiek Witczak
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 14:00   

czesc mam 100mb zdjec z expo.komu wyslac zeby wzucil na server

Mozesz wyslac do mnie - prosze o kontakt - GB

czajnik
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 15:09   

No wreszcie sie ktoś odezwał w sprawie zdjęć. Krzysztof wyslij je na krakow@cartoontrabant.pl

GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-10-20, 17:36   

Fragment Kroniki z TVP-Kraków 15.10., taki sam materiał był także w Panoramie TVP2.
ok. 2,5 MB

zapraszam do oglądania :)

PS. Prosze o przesylanie zdjec, video z Trabi-Expo, jesli ktos ma wiekszy material to prosze o wczesniejszy kontakt!

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-10-21, 18:33   

No w domku nr.90 to sie rózne rzeczy działy dopiero po 10 godzinach poczułem bóle w krzyżu po jakiś atakach na mnie co nie pamiętam :)
Ładowarki wskakiwały do plecaków same :) oczywiście nie do właściciela,browarki zmieniały właścicieli.Poprostu same cudy
No właśnie! Kto zarąbał moją siatę z jedzeniem??!!

JaJer
Gość
Wysłany: 2005-10-21, 19:37   

Oj! Radziecki, zadałeś złe pytanie. Powinno być: kto wrąbał jedzenie z mojej siatki? Lecz tego to już ustalić się nie da.

Pozdrowienia dla wszystkich i podziękowania organizatorom. Do zobaczenia w przyszłym roku.

cizik
Gość
Wysłany: 2005-10-21, 21:20   

Radziecki ,Jajer miał racej ktoś był głodny i ci wpierdzielił żarcie trzeba było tyle nie pić i nie szwędać się po laskach.A pózniej zupa chińska z Radomia była za mocna :)

Kristoff
Gość
Wysłany: 2005-10-21, 22:22   

Zgodnie z dewiza ze trzeba myslec perspektywistycznie czy jakos tak uprzejmie informuje ze na Trabi Expo IV lub jesli kolega PiotrS sie zgodzi na jego ewentualnym zlocie Dj Kristoff z pomoca kilku mini Djow zrobi impre jakiej wasze oczy jeszcze nie widzialy - beda swiatla, lasery i inne bajery no i oczywiscie karaoke nie tylko po polsku:) juz zaczynam przygotowania acha planujemy to wydarzenie zrobic naprawde profesjonalnie minimum do bialego rana:)))

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2005-10-22, 15:10   

Zlot był naprawde udany. Trochę mnie tylko rozzłościł element zagraniczny "liżący się" na dachu mojego stalowego bolidu. A tak BTW ktoś to filmował i czy nie mógłby mi podesłać na maila: kamazik(MAŁPA)eranet.pl??

Pozdrowienia dla ekipy JaJerów :) za wspólną degustację napoju wysokoprocentowego ;)
w każdym bądź razie pamiętajcie, że "Wędzone się dłużej trzyma"

pozDDRawiam i dziekuję za to, że kupowaliście piwo :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi