|
a w K-ce cisza... |
| Autor |
Wiadomość |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2005-09-19, 21:24
|
|
|
| Wakacje można powiedzieć że sie skończyły a tu jak nie ma spotów żadnych tak nie ma i nic nie wskazuje żeby coś sie działo?? Czyżby na śląsku Trabanty wygineły czy tylko ludzie spotykają sie mniej oficjalnie z tymi którzy sie znają między sobą poza Trabantami również?? |
|
|
|
 |
Arthas
Gość
|
Wysłany: 2005-09-21, 09:46
|
|
|
| To może coś wymyślisz? Bardzo by się ludzie ucieszyli. Ale w jakiś teremin który bo pasował. Pozdro |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2005-09-21, 11:18
|
|
|
| no musi byc uwas slabo bo jeden z katowic do warszawy na spotkania dojezdza;)))) |
|
|
|
 |
Dawid
Gość
|
Wysłany: 2005-09-21, 13:29
|
|
|
a może znajdziemy inne miejsce na ewentualne spotkanie niż Auchan:)))
ile razy było coś tam organizowane to było od 2(ostatni spot) do kilkunastu(sp. org. przed trabi expo rok temu) trabantów :(
fatum jakieś??? |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2005-09-21, 17:55
|
|
|
| Ale chyba wiecie że jeszcze całkiem niedawno mieliśmy coś takiego jak CT Śląsk a teraz ani widu ani słychu stronka chyba też nie działa (chociaż tego nie wiem bo zgubiłem adres) No i martwi mnie to że u nas wszyscy są anonimowi. Tzn że sam np. Już troche traba mam (bo drugiego) a za dużo osób nie znam... No wiadomo ale spoty też robią swoje... pozdro |
|
|
|
 |
Dawid
Gość
|
Wysłany: 2005-09-21, 19:26
|
|
|
w 100% zgadzam się z przedmówcą.
Po Katowicach jeździ bardzo dużo trabów ale jeśli nie ma spotkań, nie widać działanmości CT Śląsk to jedynym wyjściem jest zatrzymywanie mijanych trabantów i wymiana nr telefonów lub GG żeby nie być samotnym trabanciarzem w tym smutnym jak p@!#$ mieście!
Dawid Rymiorz
GG 5618672
GSM 889820662
jakby ktuś chciał.... (może początek odtajnienia katowic? :) ) |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2005-09-21, 21:47
|
|
|
Hah ja tez sie zgadzam z przedmówcą.
Moje namiary
Grzegorz Swoboda
gg: 1119058
biały trabant sedan SK 8982C
P.S. Te info to powinny być na naszej stronce która podobno jest ale czy działa?? |
|
|
|
 |
Wojtek K
Gość
|
Wysłany: 2005-09-23, 14:53
|
|
|
dojeżdża i jeszcze pewni nie raz będzie
Trzeba raz a porządnie ustalić jakiś stały dzień w miesiącu - i niech zrobią to wszyscy zainteresowani ( standardowe " bo mam szkołę..." ) i jakieś miejsce jeżeli " dotychczasowe " ma jakieś minusy...
Może się w końcu jakaś dyskusja wywiąże - i to nie tylko osób z powyższych postów ??? |
|
|
|
 |
Krzysiek Witczak
Gość
|
Wysłany: 2005-09-23, 16:07
|
|
|
tez jestem chętny na jakis spocik.narazie znam tylko dawida hehe(kolega od gaźnika) .
moje namiary
Krzysiek Witczak
GG 4155535
SK 9190C
blue głosne kombi;) |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2005-09-23, 19:47
|
|
|
| Ooo Krzysiu widze że zarejestrowałeś zaraz po mnie auto to ile je masz już 3 tygodnie?? Pozdro już cie zapisuje na moja liste CT w gg. A może by tak w niedziele "po kościele" jak kto znajdzie czas spróbujemy coś ustalić kto sie zjawi ten sie zjawi najwyzej poprostu sie poznamy kto sie nie zna i bedziemy miec juz pewne namiary na siebie... Dawid mi zrobił smaka na Expo do Krakowa więc ja jestem zainteresowany tym wyjazdem jak mnie jakiś innty termin nie bedzie gonić wiec możemy sie potem jakoś zorganizować PozDDRo |
|
|
|
 |
Clark
Gość
|
Wysłany: 2005-09-23, 23:44
|
|
|
Bo trza ruszyć szanowne " 4 litery " i poprosić kogoś ze starych klubowiczów np.Leeloo,albo Lokatą może zlitują się nad wami i odstąpią listę trabanciarzy ze śląska.Najpierw trzeba sie zmobilizować z samym sobą i zainteresować,a potem brać za organizowanie spota.Sorki,ale te lamenty są żałosne.Wiecznie " może ktoś zrobi,ktoś zorganizuje " a może jeszcze po mnie przyjedzie i zawiezie??Niech sprobuje zorganizować coś któryś z tych narzekających.POWODZENIA !!!
pozDDRawiam wszystkich starych trabanciarzy. |
|
|
|
 |
Krzysiek Witczak
Gość
|
Wysłany: 2005-09-24, 13:23
|
|
|
| mi w niedziele pasuje dopiero po 16.wczesniej pracuje;/;/. ale dzis siw wybieram na auto tuning show do rudy slaskiej a potem do czeladzi;) |
|
|
|
 |
Clark
Gość
|
Wysłany: 2005-09-24, 16:06
|
|
|
No właśnie.Wbytomiu jutro jest "tesco tuning show" i nie wiem dlaczego nikt nie wpadł na to,aby zebrać kilka czy kilkanaście autek i wbić sie na tą imprezke.Byłoby to ciekawe.
Co do spotkań w Katowicach,to mieliśmy okazję być niejednokrotnie i wyglądało to mniej więcej tak.Zjeżdzają sie Trabanty,szybkie zdjęcia i rozmów,a potem po okolo godziny miejscowi(organizatorzy) jadą do domów.A reszta...Kogo obchodzi reszta.Poradzą sobie.Wazne,że są zdjęcia i będzia mozna napisać na forum jaki to nie był zajefajny spot.Mysłe że oprócz organizatorów nikogo nie dziwi,ze na ostatnim spocie w K-cach były aż 2 Trabanty.Panowie!!! Przyłóżcie sie troszke,albo sobie po prostu odpuście. Wexcie przykład jak to wygląda w Gliwicach,czy Rybniku.Może sie starzeję,ale lubie kiedy SPPOT jest naprawde zorganizowany.
pozDDRawiam i przepraszam jeśli kogoś uraziłem |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2005-09-24, 18:15
|
|
|
| Swego czasu był spot gdzie zostały wybrane głowy nawet prezes a teraz trzeba poprostu chyba ogłaszać tydzien wcześniej co i jak... pomysły też wszystkie do przyjęcia tylko muismy wybrać chyba znowu osobę która będzie nas reprezentować albo chociaż ustalić regularne spotkania zeby omówić co i jak jak mają sie zbliżać własnie takie imprezy ja dziesiejsza i wtedy możemy bez problemu sie pojawić... |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2005-09-24, 18:48
|
|
|
| Weźcie przykład z Krakowa. A co i jak przekonajcie się jutro;) |