Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Sylwester 2005/2006 !!!
Autor Wiadomość
robak
Gość
Wysłany: 2005-09-12, 20:04   

Wiecej informacji o organizowanym sylwestrze w górach: http://forum.mixol.org/viewtopic.php?p=14570#14570

Marcin/Niutek
Gość
Wysłany: 2005-09-19, 22:55   

W sumie to jeszcze kupa czasu ale pomysł nie głupi. Mozna by sie przejechać. Tylko kto to zorganizuje?

robak
Gość
Wysłany: 2005-09-20, 00:34   

No przeciez ja to organizuje! Czego jeszcze wiecej chcesz? Masz pokazane miejsce, gdzie to jest, jak wygladaja pokoje, calosc zalatwiam ja z augim jesli chodzi o rozmowy z osrodkiem. wplacasz siano na zaliczke i masz zaklepanaego sylwka, bo ja z augim tam jade i wplacam - dostajemy kwitek i jest zaklepane na 100%. Atrakcje na miejscu wygladaja na 2 sposoby: bierzesz mape i robisz co chcesz, albo jezdzisz z nami w grupie bo miejsca tam juz znamy, ale chetnie w nie wracamy. Koszty wstepow sa od 2 do 8pln w zaleznosci co sie zwiedza. Nie rozumiem o co Ci chodzi z tym kto to zorganizuje? Wytlumacz mi co napisalem zle, albo nie tak jakby to wygladalo na zorganizowana imprezke.

PS. Czasu niy duzo, ale potem ceny sa znacznie inne i o miejsca trudno. My bierzemy doswiadczenia z ostatnich 2 latek jak to sylwestra robilismy. Za pierwszym razem zalatwiac zaczelismy w listopadzie i dupa wyszla, bo w koncu kazdy pojechal w inne miejsce, w tamtym roku zaczelismy w pazdzierniku i udalo sie doslownie fuksem. Teraz nie robimy tego na 'a moze sie uda' tylko masz przedstawiona konkretna oferte wyjazdu. Kwestia jest zeby w ciagu tych ponad 2 tygodni wplacic zaliczke i masz sylwka zaklepanego na 100% i sie juz nie martwisz co i jak.

robak
Gość
Wysłany: 2005-09-22, 19:30   

nowe infosy sylwestrowe doszly.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi