Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zlot Trabantów na XVIII Święcie Kwiatów, Owoców i Warzyw w S
Autor Wiadomość
radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-09-13, 18:30   

Ja będę w sobotę, bez nocowania i na dodatek teściowozem, inaczej nie pozwala mi praca i obowiązki rodzinne, ale będę :)

sir gajos
Gość
Wysłany: 2005-09-13, 20:31   

Ja bym sie chetnie wybral w koncu na jakis zlot(chociazby na 1 dzien) ale nie mam czym :(

Paweł-Yogi
Gość
Wysłany: 2005-09-13, 21:14   

ja jadę szkoda że sam może jest jakaś panna chętna do jazdy:)startuję w piątek z Sokołowa Podl o 17 by za kilka godzin byc na miejscu

JOY 601.1
Gość
Wysłany: 2005-09-16, 10:55   

Witam :)

O 9 zeszłam z pracy, kąpanko, pakowanko...Niedługo wybieram sie do Lublina do Małego. On pracę kończy o 17. A potem w drogę i...Welcome Skierniewice :o) Do zobaczenia na Zlocie :)

newman
Gość
Wysłany: 2005-09-16, 14:45   

my wlasnie wyruszamy z Lodzi :) do zobaczenia :)

sir gajos
Gość
Wysłany: 2005-09-16, 22:00   

To ja wszystkim tym, ktorzy pojechali do Skierniewic zycze dobrej zabawy i przede wszystkim pogody lepszej niz w Warszawie..

Chybolek
Gość
Wysłany: 2005-09-18, 21:26   

Dziekuje wszystkim pieknie za zagoszczenie na zlocie...myslalem ze wiecej ludzi bedzie ale i tak bylo super...Buder :) nie gub juz samochodu :D dziadek a Ty nie rajduj na dystansie 10 metrow :D

Pozdrawiam wszystkich i czekam na fotki !!

Ciotka_Lilka
Gość
Wysłany: 2005-09-19, 06:00   

heja
dzięki, co prawda byl to jeden z najkrotszych zlotów w mojej historii zlotownictwa trabantowego ;) ale nie narzekam ;)

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-09-19, 11:01   

Witam!!Zlot bardzo pozytywny:)Fajnie było poznać nowych ludzi i pogadać ze starymi znajomymi.No i kobitka moja zadowolona z zakupionych sadzonek na święcie kwiatów,owoców i warzyw:)PozDDRo dla Organizatorów:)Bartez

Magik
Gość
Wysłany: 2005-09-19, 13:14   

Jak na pierwszy mój zlocik to jestem zadowolony. Do zobaczenia na następnych

newman
Gość
Wysłany: 2005-09-19, 13:17   

tak zdjecia :) dobrze ze chodzilem z aparatem ,bo czesci wydarzen uwiecznionych na zdjeciach nie pamietam. zlot ogolnie uwazam za udany. podobno nawet spiewalem, chociaz to napewno jakies pomowienia :) pozDDRawiam organizatorow i wszystkich uczestnikow.

peeter
Gość
Wysłany: 2005-09-19, 15:18   

Ja rowniez wielkie dzieki przesylam dla CHybola i ludzi ktorzy sie zjechali:)Pozdrawiam i do zobaczenia na najblizszych zlotach:)

Syl
Gość
Wysłany: 2005-09-19, 19:38   

Ech, zabawa była przednia, każdego dnia. Niby autek niedużo, ale działo się najdzwyczaj wiele :-) Wyrazy uznania dla wyjątkowej pod każdym względem ekipy bełchatowskiej (w tym oczywiście dla Budera, w konkurencji zarówno grupowej jak i indywidualnej).

Wielkie dzięki dla organizatorów i dla uczestników!

Newman - w planach na przyszłość naprawdę trzeba uwzględnić stolik i krzesełka ;-)

citek
Gość
Wysłany: 2005-09-20, 10:29   

hej zlot byl zajebisty a bełchatów jeszcze trzezwieje a co najgorsze buder nam sie zgubil

newman
Gość
Wysłany: 2005-09-20, 13:11   

SYL na trabi expo zalatwimy stolik i krzeselka. oby tylko baterie w aparacie dzialaly, zebym nastepnego dnia wiedzial co robilem w nocy ;)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi