|
Zielona Góra |
| Autor |
Wiadomość |
Marcin & Marta
Gość
|
Wysłany: 2005-09-07, 21:50
|
|
|
Witam!
Znam Oreła i Kanię i byłem 2 razy w Zwickau i w Łebie 1 raz z Kojotem i w Błażejewku pod Poznaniem i 2 razy w Jivce tak więc znam wszystkich z okolic ZG.
Pozdrawiam ZG!
P.S.Jak się kroji jakiś zlot to jestem z kobitką!
Pozddro! |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2005-09-07, 22:14
|
|
|
Spotkanie mozna by zrobic jakos niedlugo :)
Z prezesem jeszcze nie gadalismy, bo narazie szukamy ludzi i wogole... |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-09-08, 19:15
|
|
|
| Aaaaa... - Marcin od Trabanta ktory gardzil benzyna, LPG sie konczylo, a w Chemnitz byl tylko Erdgas ;) |
|
|
|
 |
Marcin & Marta
Gość
|
Wysłany: 2005-09-09, 07:27
|
|
|
Aaaaaaaaaano!
Ale nie tylko ja wtedy nie chcialem jechać na benie.... |
|
|
|
 |
Spiderman_2005 / Karaś :)
Gość
|
Wysłany: 2005-09-09, 22:01
|
|
|
Chciałem naskarżyć na zielonogórskich trabanciaży...
niestety z tego co widzę bardzo mało (prawie w ogóle) się zarejestrowało zielonogórskich trabi-maniaków :( to smutne bo na ogólno polskim forum zgłosiło się troszke osób... pozdrawiam wszystkich i apeluje o poprowę sytuacji na "Naszym forum"
bRq robił je specjalnie dla nas, dla zielonogórskich trabanciarzy... więc zróbmy coś żeby było tu dużo ciekawiej! więc do roboty :)
Rejestrujcie sie na www.ctzg.tk |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-09-10, 21:24
|
|
|
Spiderman - jestes jeszcze mlody i masz sily - jestem przekonany ze wiecej zdzialacie ustalajac termin spotkania i biegajac po miescie i okolicach z ulotkami , ktore zatkniecie w napotkanych Trabantach.
To nie o to chodzi zeby robic kolejne wirtualne kolo przyjaciol Trabanta, nasza idea w Klubie jest spotykanie sie w realu! |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-09-10, 22:10
|
|
|
| niema srawy ja moge roznosic te takzwane "ulotki" tylko pierw ktos by je musial zrobic, ja mam 16 lat co dziennie jezdze (casem ide) do szkoly na drugi koniec miasta, i czesto chodze po roznych zakontkach ZG, dlatego wystarczy ze ktos sie zajmie zrobieniem tych ulotek a reszta (przynajmniej czescia)moge zajac sie ja... |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2005-09-11, 09:55
|
|
|
| Chcesz coś zrobić to rób -nikt za Ciebie nie zrobi. Nie możesz wymagać, żeby ktoś coś CI zrobił, a Ty mu pomożesz. Bierz przykład z ludzi z innych miast, którym udało się przyciągnąć do Klubu ludzi, których łączy to, że jeżdżą Trabantami, a nie narzekaj, że mało ludzi się na Twoim forum zarejestrowało. |
|
|
|
 |
bRq
Gość
|
Wysłany: 2005-09-11, 10:24
|
|
|
| Spiderman zgadamy sie i zrobimy ulotki jakies ;) ... Mi tez zalezy zeby sie spotykac z trabanciarzami... wirtualnie mam to forum... chcialem z kims sie spotykac, wymieniac poglady, pomagac itd ;) |
|
|
|
 |
Woytheck
Gość
|
Wysłany: 2005-09-13, 21:05
|
|
|
| www.skocz.pl/ctzg - ludzie tam walcie bo sie tam nic nie dzieje - a jak ma sie cos krecic to musicie tam byc (jesli chcecie) prosze was JA! HEh |
|
|
|
 |
Gość
|
Wysłany: 2005-09-13, 21:16
|
|
|
www.skocz.pl/ctzg