Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
[Czechy] Frydek-Mistek 9-11.09.2005
Autor Wiadomość
sidus
Gość
Wysłany: 2005-09-09, 09:53   

My jedziemy dzisiaj ok 16, 2 auta

Karola
Gość
Wysłany: 2005-09-09, 15:30   

ja wyjeżdżam jutro ok 16, przejście graniczne Chałupki. jak możecie to pilnujcie tam dla mnie jakiegoś miejsca w polskiej strefie. do jutra!!

Placik
Gość
Wysłany: 2005-09-09, 19:24   

Kurcze a dajcie jakomś krótką instrukcje jak dojechac:)

sidus
Gość
Wysłany: 2005-09-11, 18:38   

Dziękuje wszystkim za zlot! Było super! Oby więcej zlotów w takim gronie jak teraz :) Mam nadzieje, że wszyscy szczęśliwie dojechali do domów i za rok znowu będziemy mieli okazje napic sie 100ml vódki (dzięki lokata :P )
Zlot sam w sobie oceniam bardzo wyosoko, profesjonalne podejście czechów do sprawy, policja na każdym skrzyżowaniu, policja na sygnale z przodu, może troche za długo pod tesco, ale do wytrzymania.

pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje :)

Lokata
Gość
Wysłany: 2005-09-11, 19:43   

My również dziękujemy za fantastyczne towarzystwo i naprawdę świetną zabawę. Mistek nocą jest bardzo ładny, obsługa też ciekawa...(nastepnym razem z dowodami osobistymi).Do następnego takiego zlotu :):):),
100 ml też będzie dla wytrwałych ;)
Z pozdrowieniami dla wszystkich Lokata & Jakim.

Karola
Gość
Wysłany: 2005-09-12, 11:15   

Ja również jestem zadowolona ze zlotu, chociaż byłam bardzo krótko ( i niepotrzebnie wydam jeszcze 100zł). Jakim: taki okrągły biały znak z czerwoną obwódką oznacza ZAKAZ RUCHU nawet dla trabantów :) Pozdrawiam!!!

2em
Gość
Wysłany: 2005-09-12, 17:58   

Ja rowniez dziekuje wszystkim(za transport jak i za zabawe)Oby wiecej takich zlotow!!!! pozdrawiam

Jakim
Gość
Wysłany: 2005-09-12, 20:04   

Droga Karolinko znam znaki i przecież tam nie wjechałem (znak był przekrzywiony).

Karola
Gość
Wysłany: 2005-09-12, 20:40   

Wiem, przecież żartowałam (wydaje mi się że jednak był prosto).

KRIS
Gość
Wysłany: 2005-09-13, 23:13   

witam was wszystkich.cieszę się potwornie,że udało mi się(dzięki "Wrocławiowi") przyjechać na ten jakże świetny choć (przynajmniej na razie ) ostatni mój zlot.Było extra i mam nadzieję,że w przyszłym roku ktoś mnie zastąpi w roli kierownika wycieczki he,he. Lokacie i Jakimowi jeszcze raz dziękuję za więcej niż 100ml i że was trochę"opaliłem",a przede wszyskim za miło spędzony czas.Wielkie dzięki i pozdrawiam WSZYSTKICH. PS.Prosba do Asi i Andrzeja: wyślijcie mi jakoś ten filmik z waszego aparatu(z mojego przejazdu) Please . Trzymajcie się.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi