Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
DUROPLASTIKON 2005-podziękowania i refleksje:)
Autor Wiadomość
Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-09-02, 10:29   

Witam!No niestety zlot się zakończył:(Bardzo ubolewam ze tak szybko przyszło nam sie rozstać no ale cóż..Dziękuję Wszystkim za przybycie:ekipie z Trójmiasta,która jest co roku, ekipie z Kalisza, która była bardzo chętna do pomocy,Zbyszkowi i Leszkowi z Dupowozem za zrobienie szału na zlocie dziwacznym Trabaem oraz ekipie z KMT za przybycie z uszkodzoną szybą:)Dzięki Gonzo że przybyłeś po tym jak zadzwoniłem do ciebie-to było super że potraktowałeś serio mój telefon:)Dziękuję Kaszubowi za miłe słowa na temat mojej pracy organizatorskiej.Dziękuje Emi za to ze była pierwszą Trabanciarą ze swoim Trabem w Aleksie:)Dzięki dla Fritza za zawitanie z rodzinką:)WIELKIE DZIĘKI ty, którzy byli pierwszy raz za to że odważyli sie przybyć na mój zlot.Głupio troche wyszło że mój Trab zdobył pierwszą nagrodę bo niektórym wydawać by się mogło ze było to ukartowane ale zapewniam Was , że komisja byłe całokowićie BEZSTRONNA.Nie piszę wiecej bo winny się tłumaczy a ja tak się nie czuję-widocznie moje pasy beżowe okazały się najbardziej efektowne.
DZIEKI,DZIEKI i jeszcze raz DZIĘKI WAM WSZYSTKIM ZA PRZYBYCIE I ZAPRASZAM ZA ROK-BARTEK-ONANIZATOR:)

gonzo
Gość
Wysłany: 2005-09-02, 12:06   

ej spoko luz tylko w przyszlym roku prosze dzwonic w piatek rano zeby sie jeszcze na pochlej zdazyl zalapac;)))) dzieki za super zabawe do zobaczenia za rok w Aleksandrowie albo i wczesniej gdzies w polsce

roadruner
Gość
Wysłany: 2005-09-02, 15:44   

Fajnie było :-)
Za rok też przyjedziemy-pewno we dwa auta :-)
Organizacja była super - zero nudy i dłużyzny...
Tak trzymać - bo podnieść poprzeczki chyba się już nie da wyżej...

Shaleck
Gość
Wysłany: 2005-09-02, 18:31   

Kalisz tez Bardzo dziekuje za zlot (pierwszy):) ale po takim pierwszym na pewno nie bedzie ostatni!!!:) Wielkie dzieki i pozdro dla Wszystkich zlotowiczów z Aleksandrowa!!! P.S. Ktos pytał o maila do Kalisz, oto i on: shaleck@o2.pl

Bartosz "Gołąb&a
Gość
Wysłany: 2005-09-05, 12:16   

Dzięki wszystkim i zapraszam ponownie:)
Niech Mixol będzie z Wami:)
PozDDRo-Bartez!!!!!!!!!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi