|
Jivka-Czechy 12-14 sierpien |
| Autor |
Wiadomość |
Karola
Gość
|
Wysłany: 2005-08-16, 11:55
|
|
|
| Pelu jak mogłeś doć zrobić sobie zdjęcie pękniętego błotnika?! dlaczego Czesi zrobili nam zdjecia naszego syfu a nie tago jak wspaniale sie bawiliśmy? |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2005-08-16, 16:13
|
|
|
dobrze ze sa fotki jak mnie z namiotem wynosili, juz wiem kto co i jak, takze za rok ja im zrobie niespodzianke:)
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Marcin & Marta
Gość
|
Wysłany: 2005-08-16, 16:14
|
|
|
| No faktycznie fotka tego bajzlu zdaje się mówić,że autorami tegoż zjawiska są posiadacze trzech Trabantów,które są w tle. |
|
|
|
 |
KRIS
Gość
|
Wysłany: 2005-08-16, 18:47
|
|
|
| Witam was wszyskich serdecznie.Ja takze dojechałem do domu,ale miałem bliskie spotkanie z dzikiem(zderzak do malowania)ale to szczegół.Pamietajcie ! Po naprawdę dobrej imprezie sprząta się na drugi dzień(jak my).Było super i pozdrawiam wszystkich gorąco. PS.Wielkie dzięki dla "Wrocławia",że jakoś wytrzymali w moim towarzystwie. A jak "Tuplice","Tarnobrzeg"i "Raciborz" wasza wizyta w Pradze,podobało się ? Do zobaczyska ! |
|
|
|
 |
wally
Gość
|
Wysłany: 2005-08-16, 19:24
|
|
|
Wrocław również wszystkich pozdrawia i dziekuje za zajefajny zlot, na pewno wrocimy tam za rok
ps. Kris fajnie, że z nami pojechałeś, w skalnym mieście też było spoko, tylko nie rób już wiecej skrótów przez skały i uważaj na te dziki :) pozdro |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2005-08-16, 19:50
|
|
|
Zlot naprawdę spocko, nawet rajd serpentynami, jaki zafundowali nam Czesi przed przyjazdem na teren zlotu (nie daliśmy ciała) Do zobaczyska niebawem! |
|
|
|
 |
Ewelina_KRK
Gość
|
Wysłany: 2005-08-16, 21:29
|
|
|
| Marcinie.... Duet Marta i Ewelina nie ejst na 3 z dwoma + tylko na 5:) Pozatym podziekowania dla Kierowniczki ze nauczyła mnie nowego słowa... i dla Marty żę namówiła mnie na małe co nieco w drodze do Pragi:) |
|
|
|
 |
Karola
Gość
|
Wysłany: 2005-08-16, 22:08
|
|
|
Ewelinko zawsze możesz na mnie liczyć tylko zapomniałm Ci powiedzić że to jest zdrobnienie, org jest bez końcówki -ik :).
Teraz mogę powiedzieć że byłam w Pradze, było bardzo fajnie tylko szkoda że tak krótko, ale cóż...
A co do tego duetu to Pelu powinien się szczególnie wypowiedzieć. |
|
|
|
 |
Piter_yo
Gość
|
Wysłany: 2005-08-16, 22:55
|
|
|
| my tu gadu gadu, nie zebym przeszkadzal w jakims duecie :P, ale kurcze tylko wroclaw dal zdjecia, gdzie reszta zdjec?? :) |
|
|
|
 |
Piter_yo
Gość
|
Wysłany: 2005-08-16, 23:31
|
|
|
a co do Krisa, to wielkie pozdro i z sercem na reku moge powiedziec, ze nam za nic nie odbieramy twojego przebywania z ami jako jakiegos ciezaru tylko wrecz przeciwnie :), eeee znaczy z reka na sercu :P.
BTW pzdr for all Jivka group 2005 :) |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2005-08-17, 01:42
|
|
|
Julek co do teledysku, to myśle,ze to ten :Axel- Crazy fog. dawaj na ten link: http://republika.pl/www_t3d1/mp3.html
i prawym przyciskiem myszy(jezeli mas jakis program do sciagania, jezeli nie to sciagnij - Flash Get)i ssasz z sieci:) |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2005-08-17, 14:13
|
|
|
| a co do duetu, to ja wole sie nie wypowiadac....:D:D |
|
|
|
 |
wally
Gość
|
Wysłany: 2005-08-17, 14:26
|
|
|
| chodzi o ten teledysk, w którym śpiewali czesi na jakimś zlocie, i śpiewali po czesku :) |
|
|
|
 |
Galant
Gość
|
Wysłany: 2005-08-17, 15:51
|
|
|
Hey!
Wally chcial teledysk Marasd -"Seru si to v bleděmodrym Trabantu"
a tu link do ssania
chyba ze ktos chce wersje mp3 ->to tu<-
A na specjalne zyczenie moge zrobic wersje gp4 do komorek (NOKIA, MOTOROLA itd)
Moje fotki beda w srode wieczorem na trabi.kom.pl
Z trabantowskim pozdrowieniem -> ryn dyn dyn prrrrrr heheheh |
|
|
|
 |
wally
Gość
|
Wysłany: 2005-08-17, 16:14
|
|