|
Zlocik w Skierniewicach- [ Swięto Kwiatów Owoców i Warzyw ] |
| Autor |
Wiadomość |
Pietruszewski Maciek
Gość
|
Wysłany: 2005-08-08, 17:46
|
|
|
Witam wszystkich ...
Organizujemy zlocik w skierniewicach i proszę o zgłaszanie checi uczestniczenia w tym ZLOCIE!!!
Wiecej informaci podam w późniejszym terminie;-)
Pozdrawiam !! |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2005-08-08, 17:56
|
|
|
| Pewnie -nie wiem kiedy, nie wiem co, nie wiem za ile, nie wiem jakie warunki... tych nie wiem jeszcze kilka by się znalazło... i mam na zlot się zgłaszać. Chcesz żeby ludzie CIę poważnie traktowali, chcesz organizować poważną imprezę - to zachowaj choć trochę powagi a nie rzucasz hasło jakby to była studencka popijawa w akademiku. |
|
|
|
 |
newman
Gość
|
Wysłany: 2005-08-09, 08:39
|
|
|
| wlasnie wlasnie, ja pewnie i tak sie pojawie, ale wiecej informacji by sie przydalo. Data, koszty, warunki i jakis przyblizony plan :) |
|
|
|
 |
szkielu
Gość
|
Wysłany: 2005-08-10, 09:09
|
|
|
| No chociaz data!!! |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-08-10, 16:10
|
|
|
| Piotrze S. po co się, jak zwykle, czepiasz, jeśli, jak zwykle, nie przyjedziesz?? Datę macie tutaj. Ja na Święcie będę jak co roku i miło byłoby połączyć tą obecność ze zlotem :) |
|
|
|
 |
Chybolek
Gość
|
Wysłany: 2005-08-10, 16:44
|
|
|
| Przepraszam Was za Grubego troche zabardzo wyskoczyl dokladnie ceny nie znamy jeszcze wszsytko jest w fazie organizacji ale napewno nie bedzie drozej niz w poprzednim roku czyli 20zł za dobe od osoby. zaklaterowanie wlasnie zalatwiamy ale dokladniejsze informacje podamy w przyszlym tyg. Zlot odbedzie sie 16 - 18 Wrzesnia tego roku :P. chcielismy sie dowiedziec orientacyjne ile osobek by wpadlo bo nie wiemy ktory osrodek odranizowac botroche by bylo glupio pakowac z wlasnej kasy do zlotu 500zł a takowych nie posiadam. Dobra jak mozecie to napiszcie czy bedziecie czy nie tak tylko orientacyjnie blizsze informacje zamiescimy w przyszlym tygodniu. Pozdrawiam Chybol |
|
|
|
 |
newman
Gość
|
Wysłany: 2005-08-10, 20:19
|
|
|
| ja jestem chetny. nie wiem tylko czy bede w jedna, czy w dwie osoby :) ale bede na 100%, chociaz jeden zlot w tym roku musze zaliczyc :) |
|
|
|
 |
Pietruszewski Maciek
Gość
|
Wysłany: 2005-08-10, 20:24
|
|
|
| dzieki chybik za pomoc:) A ZLOCIK BEDZIE NA 100% bo już ja sie o to postaram :P |
|
|
|
 |
Z10m3k
Gość
|
Wysłany: 2005-08-10, 23:52
|
|
|
Witam ! Ja także będe i może nawet z osobą towarzyszącą :P