|
ZMIENIONE FORUM |
| Autor |
Wiadomość |
Paweł Filipczak
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 09:31
|
|
|
Witam,
W Niedziele zabralem sie i podzielilem forum na 3 kawalki. Stare wiadomosci zostaly zachowane i z czasem beda przenoszone i rozdzielane do ktorejs z 3 czesci.
Dodatkowo macie mozliwosc wysylania do siebie wiadomoci prywatnych.
Jakby cos sie kwasilo, piszczie tutaj.
Na pewno nie zadziala opcja szukaj ;) |
|
|
|
 |
Robert "Kojot&am
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 09:42
|
|
|
| niezłe. a może giełde też tutaj jakoś podpiąć :) dla leniwych :) |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 09:50
|
|
|
| Przydałby sie jeszcze link do głównej strony forum dla tych, którzy wchodzą na nie pomijając stronę cartoontrabant.pl bo jak na razie to można wrócić tylko do indeksu wiadomości:) |
|
|
|
 |
Pawel "lyssy&
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 10:06
|
|
|
| w niektorych tematach wiadomosci nie sa posortowane wg daty (np zlot w nachodzie) |
|
|
|
 |
morti
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 10:10
|
|
|
| gratuluje pomyslu wg mnie to todry podzial bo zaczelo byc te forum czytelne :))) pozDDRowionka |
|
|
|
 |
Grzesiek N.
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 10:55
|
|
|
Dobra robota, gratulacje. Podpięcie giełdy rzeczywiście rozwiązałoby kilka problemów :]
pozDDRawiam
Grzesiek. |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 11:20
|
|
|
| No i nie ma liczby nowych wiadomości po logowaniu jak poprzednio. Trzeba na daty uważnie patrzeć:( |
|
|
|
 |
robak
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 15:49
|
|
|
| jak milo :) |
|
|
|
 |
Goodstuff
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 17:08
|
|
|
Moja propozycja: na pierwszej stronie forum ( tam gdzie mamy 3 działy ) można by też wyswietlac 5 najnowszych tematów. To znacznie ułatwi przeglądanie forum.
Popieram zrobienie rzucającego się w oczy linka do giełdy.
Generalnie zmiany idą w dobrą strone. |
|
|
|
 |
Paweł Filipczak
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 18:42
|
|
|
| Wszystko kwestia czasu.. dzisiaj mialem cos jeszcze porobic, ale nie mam juz sily ;( |
|
|
|
 |
ZBuK
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 19:13
|
|
|
| Propozycja Goodstufa jest jak najbardziej na miejscu. Teraz to troche smutno wygląda i nie wiadomo co się dzieje, trzeba się naklikać :) |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 19:48
|
|
|
Paplo wykonal kawal dobrej roboty - moje gratulacje :))
Zapraszamy do wspierania moderatorskiej dzialalnosciza pomoca wiadomosci prywatnych.
BTW - wypowiedzi na forum w powazniejszych tematach typu: "Franek czy masz dzis czas? NIe dzis nie mam czasu, ale w nocy bede mial" nie beda mile widziane.
Witam wszystkich po paru dniach przerwy od forumowego pisania. Sezon ogorkowy obrodzil... |
|
|
|
 |
TrabiManiak
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 20:43
|
|
|
Zgadzam sie z przedmowcami...
Te forum to kawal trudnej i ciezkiej pracy...ktora mam nadzieje nie pojdzie na marne..
Gratuluje i pozDDRawiam |
|
|
|
 |
Stanisław Kudyba
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 20:48
|
|
|
| Miejcie szacunek dla czyjejś roboty Paplo jesteś WIELKI Pozdrawiam z Kraśnika |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 23:08
|
|
|
| przydalby sie jeszcze link do strony wyboru forow z kazdego z nich - tak aby mozna bylo szybko tam wrocic... |
|
|
|
 |
|
|