|
Zwickau, Zwickau i po Zwickau |
| Autor |
Wiadomość |
GrzegorzG (Greg)
Gość
|
Wysłany: 2005-06-25, 19:54
|
|
|
My wrócilismy bez zadnych problemów
(my tzn trojmiasto). 900km z przerwami tylko na tankowanie i na żarcie. Dajcie jakieś linki do fotek. Ja zamiescilem juz swoje na naszej sronce, jak ktoś chce zobaczyc to zapraszam www.trabant.trojmiasto.pl dział "zloty". |
|
|
|
 |
2em
Gość
|
Wysłany: 2005-06-26, 12:54
|
|
|
| Moje sa tutaj jak cos :P Zwickau |
|
|
|
 |
Endriu
Gość
|
Wysłany: 2005-06-29, 18:28
|
|
|
Ahoj!
Moje pierwsze Zwickau... pełen wypas :) jak zwykle montaż w drodze do, i przez cały zlot... jako obserwator jestem bardzo zadowolony i uważam, że warto było się wykosztować na taką impreze! Super furki - można było znaleźć natchnienie hehe :) albo świetnie się bawić przez cały zlot...
No ale oprócz furek, najważniejsi byli ludzie :) wielkie dzieki dla Przemka ak. Miedelnicy za dowóz i przywóz w świetnej atmosferze która panowała w Trabbancie F353 :D no i dla całego sektora z Polski :) doborowe towarzystwo :D aaa i wielkie pozdro dla Miko, który był naszym tłumaczem :P
Co do atrakcji to ogromne wrażenie zrobiło na mnie muzeum... PEŁEN SZACUNEK dla niemców... tyle pięknych maszyn sprzęgnietych z multimediami...
Jeżeli ktoś nie był w Niemczech to warto wybrać się do Zwickau również dla tego, żeby zobaczyć "inna kulture", odziwo przez 3 dni można było spokojnie pozałatwiać sprawy w TOI TOI czy wziąść prysznic... jak saliśmy w korku na autostradzie (niestty jakis smiertelny wypadek...) to chodząc bez butów po autostradzie mieliśmy czyste stopy... :D
Wypad naprawde masakrycznie FAJNY!!! Szkoda ze nie wracalismy przez Prage ale kiedys to sie nadrobi...
Respect dla Trabantów :D |
|
|
|
 |
Endriu
Gość
|
Wysłany: 2005-06-29, 18:44
|
|
|
| 2em szkoda ze nie ma fotek z imprezy ;) mogłeś pstryknąć choćby Twój ulubiony Krupnik |
|
|
|
 |
miedelnica
Gość
|
Wysłany: 2005-06-30, 22:29
|
|
|
| hehhh krupnik? jakbym Was nie znał, to bym pomyślał że chodzi o zupkę...:p |