Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
12 ITT - Zwickau 2005
Autor Wiadomość
Piotr Życzyński
Gość
Wysłany: 2005-06-13, 10:10   

Czy jest jakiś zorganizowany wyjazd z Warszawy?

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-06-13, 23:12   

Tak - Zbyszek jedzie do Łodzi pociągiem, a dalej Trabantami :-) )))))))

Lewy81
Gość
Wysłany: 2005-06-14, 06:06   

Bigos tylko nie "prawdopodobnie" Tylko do Zwickau jedziesz przez Uć bo jak nie to...ehh...zobaczysz #@*/@*/@*#..Hihihi

Piotr Życzyński
Gość
Wysłany: 2005-06-14, 11:13   

No to niezła lipa. Wygląda na to, że do Zwickau z W-wy jedziemy tylko na 2 auta. Ubogo w tym roku...zawsze było chociaż z 5 aut:/

GrzegorzG (Greg)
Gość
Wysłany: 2005-06-14, 20:31   

A z trójmiasta jeden trab i tylo 3 osoby. A jak jedzie Bydgoszcz, Poznan, bo przez te miasta bedziemy jechac, pomyslalem zeby sie połączyć. Zawsze rażniej.

Pegaz
Gość
Wysłany: 2005-06-14, 22:33   

Halo Wawa! Ja jade z Radzieckiim ale niestety tylko jedną furą. Druga znana mi ekipa "polowa" to Marioonio (+1). Plan był taki aby siekać w nocy z czwartku na piątek ale nie wiem czy praca mi nie pokrzyżuje planów i bedę mógł zasuwać dopiero o świcie w piątek ( 4 rano? brzmi chyba dobrze). Coś krucho w tym roku z ekipą. A Łódź jak leci? Może jakieś spoty gdzieś po drodze i polecimy w konwoju? Pozdrawiam!
Piotrze Ż. - a kiedy chcecie jechać i jak?

Marioonio
Gość
Wysłany: 2005-06-14, 23:52   

Tak jak pisze Pegaz - jadę :)
Miło by było bujnąć się w kilka fur, my z Pegazem pewnie bedziemy jechać razem, ale jesteśmy w miarę elastyczni co do trasy i czasu wyjazdu.

Lewy81
Gość
Wysłany: 2005-06-15, 14:20   

Łódź jedzie jutro wieczorem znaczy sie wyjezdzamy kolo 22...Jedziemy w sile 4 Traboof.. Ja, Pawel vel"Tadzik", Kamil "Wnuq" i Maciek"Wolly" ze Skierniewic... Jak ktos chce sie do nas gdzies podpiac....To dzwoncie 602-825-736...PozDDRawiam i do zobaczyska w krainie Trabantów..:P

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-06-15, 21:23   

kurcze nawet nie wiecie jak mi jest przykro z powodu tego ze nie mam kasy aby pojechac ;(( wszystko przez brak pieniedzy...... a moowia ze pieniadze szczescia nie daja....... ma ktos ze Stolicy moze jakas prace bo cos chce robic po polowie lipca....... Szkoda...chetnie bym pokazal mojenu Trabikow miejsce gdzie sie urodzil.....mam nadzieje ze w przyszlym roku..... Wszyscy ktoorzy jada trzymajcie sie i szerokiej drogi...... :((

miedelnica
Gość
Wysłany: 2005-06-15, 23:30   

a kraków jedzie? a z katowic kto jedzie oprócz bolka, adika i mnie? ja wyjeżdżam ok.22-giej, Bolek tak ze 4 godziny później. ktoś jedzie dwusuwem z południa? może się stykniemy na trasie? jakby się znalazł jakiś dwusuw na trasie katowice-wroclaw-zgorzelec coby razem jechać, to niech tyrknie: 060773662, tak jak pisałem wyjeżdżam ok. 22-giej z katowic, spotkamy się na trasie:)

Anna z Warszawy
Gość
Wysłany: 2005-06-16, 18:05   

Witam wszystkich serdecznie!

Do Zwickau jadę syreną w ramach III Unijnego Rajdu Syren i Warszaw Nekla - Zwickau. Będzie nam bardzo miło podziwiać Wasze piękne auta i uczestniczyć w takim spotkaniu.
Wyjeżdżamy z Warszawy o 3:00 w dwie ekipy - nasza syrena i zaprzyjaźniony trabant. Na granicy wyznaczone mamy spotkanie z ekipą nekielską.
Gdyby ktoś chciał jechać z Warszawy z nami - serdecznie zapraszamy! kontakt na czas zlotu 502072695
albo mail do 21:00 ank.p@interia.pl

do zobaczenia!

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi