Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
4.VI.2005 spotkanie w Rybniku (mino zlot)
Autor Wiadomość
Clark
Gość
Wysłany: 2005-06-05, 19:11   

Jak zwykle fajnie było,choć grono ludzi i autek mogło być ciut większe.Ale mimo wszystko miło znów spotkać starą ekipę :)) Jeszcze bardziej mnie cieszy,że mogliśmy to spotkanie zakończyć u nas w domciu.Miło było:) Do zobaczenia następnym razem.Aha a filmiki bardzo fajne.Dzięki Smigacz.
PozDDRawiam

Tomasz Szklarz
Gość
Wysłany: 2005-06-05, 22:47   

NO WITKA.BYŁO WSPANIALE HMMMMMMMM MYŚLE ZE MOGE SIE OKRZYKNĄĆ SPAWACZEM NR. 1 ZLOTU W RYBCU aNDRZEJ DAJ ZNAĆ CZY SPAW WYTRZYMAŁ JA SZYKUJE SPOT W RACIBORZU WSZYSTKO POWOLI NABIERA KOLORÓW JUŻ ZNALAZŁEM MIEJSCA JESZCZE TYLKO ZGODE ZAŁATWIE NA PARKING I BĘDZIE SUPER LEELOO&CLARK DZIĘKI ZA GOŚCINE HERBAtka była pierwsza klasa pico bello oki pozdrawiam i jak by co to oferuje swoje usługi jako spawasz nieuk (leń)

haniagie
Gość
Wysłany: 2005-06-07, 15:56   

Siema!
Zlocik fajny,tylko szkoda ze bez mojego zielonego szerszenia,ale mam nowego Trabancika z czego sie bardzo ciesze :),dzieki za milo spedzony czas,pozdrowienia dla wszystkich :)

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-06-08, 10:08   

Hania ja chcę fotki Twojego nowego Trabancika. Prześlij mi na maila co? siwy@rybnet.pl
Z góry dzięki i też się cieszę że masz już nowego Trabancika bo jak widziałem Twoją minkę jak mówiłaś że Ci się spalił Trabi to aż mi się smutno zrobiło. Pozdrawiam. Pisssssssssss

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi