Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
3Kartoniada w Chełmie
Autor Wiadomość
Eagle
Gość
Wysłany: 2005-06-03, 14:39   

serdecznie zapraszam wszystkich chetnych do udzialu w kartoniadzie odbyawjacej sie w trakcie Dni Chełma 10-12 czerwca.
Najbardziej zalezy nam na przyjezdzie ludzi z wojewodztwa lubelskiego.Zaczynamy w piatek o 18.00 przy I LO w Chełmie. dla ludzi korzystjacych z miejsca na namiot i samochod -25zł od samochodu,dla miejscowych-15zł. Przewidujemy liczne atrakcje.Wszelkie info pod nr 505586466 i zbigduk@poczta.fm.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-06-03, 15:38   

hmmm. w sumie to niedaleko mamy :>

James
Gość
Wysłany: 2005-06-03, 18:01   

Postaram się wpaść:) Mimo, że wypada mi to w środku sesji, to przecież Chełm niedaleko, a dwa dni mnie raczej nie zbawią:D

Rycho
Gość
Wysłany: 2005-06-03, 19:52   

Witam.
Mysle, że sobota/niedziela powinnismy sie pojawic.
pozDDRo:)

Eagle
Gość
Wysłany: 2005-06-03, 20:08   

Bardzo sie ciesze.zebralem juz pewna ilosc osob z Chełma,wiec powinno byc troche samochodow.

Narwaniec
Gość
Wysłany: 2005-06-03, 21:15   

Jako nowy,niedawno osiedlony się Chełmianin,powinienem się pojawić przynajmniej na chwile.Oczywiście wraz z małżonką ;)

miszatrabi
Gość
Wysłany: 2005-06-04, 01:12   

Pewnie mnie zabraknie no ale ....... bez komentarza

Mally2105
Gość
Wysłany: 2005-06-09, 10:30   

Coś mi się widzi,że i ja się pokażę;) W końcu beczka piwka nie może się zmarnować

James
Gość
Wysłany: 2005-06-09, 15:00   

No i już sobie pojechałem:/ Na uczelni załatwili mi dwa egzaminy w jeden dzień, a na dodatek w trabiku chyba sie skrzynia i sprzęgło skończyło:((( Jak coś nie idzie, to po całości...

Eagle
Gość
Wysłany: 2005-06-09, 19:36   

Przygotowania juz poczynione,beczka zamowiona;), przybywajcie.Jeśli mielibysci eproblem z dojechaniem to dzwoncie pod 505586466.ale ogolnie od strony lublina na rondzie 2 prawo i caly czas prosto z pierwszenstwem w lewo a potem kolo cerkwi w lewo,w prawo i prosto:) .
pozdro.czekam od 18 :)

JOY 601
Gość
Wysłany: 2005-06-09, 21:50   

Witam :)

To może i ja sie u Was pokażę...Ale to dopiero w sobotę ( na szczęście udało mi sie grafik w robocie tak ustawić żeby miec choć trochę czasu wolnego ). Do zobaczenia w Chełmie :)

Pozdrawiam :)

JOY 601
Gość
Wysłany: 2005-06-12, 16:40   

No i co?? I po Kartoniadzie...:( Powrót do szarej rzeczywistości. Dzięki za fajną zabawę ( slalomik, z którego zjechaliśmy z Małym z podwójnymi dyplomami i medalami :op ). Do zobaczenia za rok...:o) w tym samym składzie a nawet i większym. Do Zamościa wracalismy sobie na 3 trabiki. W Izbicy dogoniliśmy polówkę na lubelskich blachach i tak na 4 autka wracaliśmy sobie do Zamościa. Fajnie było...

Pozdrowionka :o)

Ps. Malutki, dobrze że się kulczyki znalazły. Tylko szkoda, że nie wcześniej...:op

Eagle
Gość
Wysłany: 2005-06-12, 19:54   

Ja jeszce raz dziekuje wszystkim za przybycie i zapraszam-mam nadzieje-za rok:) Ale o tym juz bedziemy rozmawiac razem z Narwańcem:D.Pozdrówka dla wszystkich ktorzy byli.Reszta niech zaluje;p

Mally2105
Gość
Wysłany: 2005-06-12, 20:42   

JOY, Ty mnie nawet nie denerwuj ;o)
Medaliki i dyplomiki super,piwko było,grill był,pizza była,deszcz był- czyli wszystko zaliczone ;] Do zobaczyska za rok

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi