Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
4.VI.2005 spotkanie w Rybniku (mino zlot)
Autor Wiadomość
SZPYROL
Gość
Wysłany: 2005-06-01, 11:40   

siema ludziska wpadajcie na spotkanie bedzie napewno niezła zabawa. wszyscy chętni niech przyjadą. pepik niemusisz być nigdzie zapisany. a jak podjedziesz pod MAKRO to sie wszystkiego wiecej dowiesz. a z parkingu MAKRO do miejsca spotkania jest jakieś gora 5 km. narazie pozdrawiam cześć

Tomasz Szklarz
Gość
Wysłany: 2005-06-01, 22:46   

hania będzie jak jej trabant sie zrobi bo narazie to zostawia za sobą plamy oleju i to jest poważna awaria narazie pozdrawiam ja natewno będe

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-06-02, 06:18   

Pepik w Rybniku każdy Ci powie jak do Makro dojechać bo każdy wie gdzie to jest. Jak już inni pisali nie musisz należeć do żadnego klubu żeby się zjawić. Zapisywać się też nie trzeba liczy się każde autko i każdy uczestnik. Bierz pasażerów nawet ze sobą. Miejmy nadzieję zę pogoda dopisze i zę impra będzie świetna. Jak coś się nie będzie podobało mam nadzieję że mi wybaczycie. W końcu pierwszy raz cokolwiek organizuję. Pepik daj znać czy będziesz. Najwyrzej zadzwoń do mnie jak nie będziesz umiał dojechać to ktoś po Ciebie wyskoczy. Mój nr to 509069096. Wal śmiało. Na makro czekamy od 12:00 do około 13:00 takrze bez problemu dasz radę. Nara

haniagie
Gość
Wysłany: 2005-06-02, 14:37   

Witam wszystkich,niestety nie przyjade na zlot moim trampkiem,wlasnie dzisiaj mi sie spalil :(((,to mial byc mój pierwszy zlot, jestem zalamana,.pozdrawiam

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-06-02, 18:14   

Hania to z Tomkiem przyjedź. A apropo spalenia się auta to co Ty z nim robiłaś dziewczyno?

Placik
Gość
Wysłany: 2005-06-02, 18:20   

No i ja tez mam pecha. Dziś matka mnie uświadomiła że idziemy na wesele właśnie w sobote a ja czały czas myślałem że w niedziele.
Mógł by mi ktoś powiedzieć do której tam będziecie i jak tam można dojechać, może adres? Wpadł bym tam ok 15.00

Jakim
Gość
Wysłany: 2005-06-02, 18:45   

No to tak jak my, oklo 16-tej będziemy dopiero

Tomasz Szklarz
Gość
Wysłany: 2005-06-02, 20:39   

Ja również jestem załamany tym ze HANI spalił sie trabant ale zobowiązuje sie zabrać ją zasobą na zlot.Mam nadzieje ze przyjmiecie ją ciepło, bo ona naprawde dużo dzisiaj przeżyła... Pozdrawiam

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-06-03, 06:06   

Wszyscy którzy nie wiedzą jak dojachać na imprezę niech dzwonią pod nr 509069096 i powiedzą gdzie czekają to zawsze ktoś po nich wyskoczy. Zależy mi na jak największej ilości uczestników. W końcu i tak żadko się spotykamy. Każdy kto to poczyta niech napisze mi smska jak ma z czego i poda swój nr oraz imię lub ksywę jak chcecie. Będę bardzo dźwięczny. Pisssssss

Leeloo
Gość
Wysłany: 2005-06-03, 16:59   

hej robaczki świętojańskie ;)
czy my tez możemy wpaść??
jeśli tak to napiszcie bo musze sprawdzić czy jedzie pod szkołę jakiś autobus. w końcu trabika już nie mamy ;(
ale w sumie jak nie bedzie autobusu to może na stopa się załapiemy, bo chcąc nie chcąc Trabiki będą musiały przejechać pod naszym blokiem ;))))
Ja nie wiem w ogóle czy jeszcze nas tam ktoś chcce widzieć.
Napiszcie prosze co myślicie o wizycie Leeloo i Clarka bez Baby Blue na spociku.
pozDDRowionka
Leeloo

Placik
Gość
Wysłany: 2005-06-04, 21:26   

Pierwszy pochwale Arthasa za fajny mini zlocik na którym niestety nie mogłem zostać dłużej:(
A byłbym wdzięczny jak ktoś by mi przysłał fotki z tego zlociku placiktab@o2.pl
z góry dziekuje

Arthas
Gość
Wysłany: 2005-06-05, 10:02   

Nie wiem jak wam ale mnie się ogólnie podobało. Może była wpadka na sam koniec z pogodą no i jeszcze urwana gałka zmiany biegów w aucie od Andrzeja ale daliśmy sobie radę z tymi problemami. Andrzej napisz jak tam Twój trabi. Jeździ? Dojechałeś do domu? Mam nadzieję że tak. No to narazisko. Pissssss

Wojciech (Śmigacz)
Gość
Wysłany: 2005-06-05, 11:23   

Ludzie i ludziska fajnie było ale sie skończyło i mam nadzieje że sie powtorzy bo zajefajnie jest spotkać się i pogadać a teraz niespodzianeczka filmiki ze zlotu scigajcie ludzie:

http://www.smigacz.intern...gaczFilmiki.exe

plik waży prawie 100MB wiec cierpliwości przy ściganiu
pozdrowka

Darklord
Gość
Wysłany: 2005-06-05, 14:25   

Hehe, impreza była ciekawa :) Stwierdzam że nie nadaję się na spawacza... Leeloo i Clark - dzięki za schronienie przed deszczem :) Z niecierpliwością oczekuję kolejnej imprezy-miejmy nadzieję że bezawaryjnej :)
pozDDRawiam

SZPYROL
Gość
Wysłany: 2005-06-05, 15:20   

siema. fajna imprezka była dzienx za wszystko. szkoda tylmo ze ta pogoda tak sie zepsoła poźniej. ale i tak było zajebiozo. nara pozdrawiam.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi