Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
DUROPLASTIKON 2005
Autor Wiadomość
Piotrek "Cameleo
Gość
Wysłany: 2005-05-22, 19:43   

I w pipku, iśma się podzielili!
To moze chociaż połowa lipca??
9 lipca nic nie ma w kalendarzu imprez więc nie widzę problemu!Zresztą jak komuś nie pasuje to i tak nie przyjedzie.

Bartek zanim napiszesz co i kiedy to najpierw sam to ustal, bo później niepotrzebne dyskusje są.

Karol "MaxXx&
Gość
Wysłany: 2005-05-22, 19:48   

ja powiem ze super termin bo 1 dzien po moich urodzinkach :))

papieju
Gość
Wysłany: 2005-05-23, 08:10   

9 lipca? a 22 nie ma zlotu komunistycznego?

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-05-23, 08:29   

17-19.VI Zwickau
1-3.VII Banska Bystrica (sporo ludków się wybiera)
1-3.VII Sztum
22-24.VII III Zlot Pojazdów Komunistycznych

Czyli w ciągu 5 tygodni 4 zloty. I jeszcze w tym samym czasie piąty pchać? A potem na którymś zlocie będzie 10 aut przyjezdnych...

Piotrek "Cameleo
Gość
Wysłany: 2005-05-23, 19:48   

No, więc termin nie pokrywa się z innym terminem (tak jak w przypadku 1-3.VII Banska Bystrica i 1-3.VII Sztum).
Nie widzę problemu!

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-05-23, 22:17   

A ja widzę. Jak jest za dużo imprez to ze zlotów robią się spotkania. Wydaje mi się, że organizatorm zależy na frekwencji. Im więcej ludzi i aut tym atrakcyjniejsza impreza. Kiepsko wypada zlot na którym pojawi się 15 aut w oczach zarówno widzów jak i zlotowiczów. Zwłaszcza że np w Krakowie bywają spotkania na które przyjeżdża ponad 20 Trabów. Tym bardziej że impreza w Aleksandrowie była już dwa razy w innym terminie - a jedną z podstaw renomy i atrakcyjności zlotu jest stały termin.
A Sztum na listę wpisałem choć nie jest to typowo trabantowa impreza i dlatego nie przeszkadza nikomu prawdopodobnie że się pokrywa ze zlotem Trabów.

Paweł
Gość
Wysłany: 2005-06-22, 08:35   

I co i co?

Grzesiek
Gość
Wysłany: 2005-06-22, 20:36   

I pozostało dwa tygodnie,a nadal nie wiadomo co będzie i kiedy będzie.
Pozdrawiam

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-06-22, 22:27   

No wlasnie Lodz chce wiedziec co z tym zlotem :-p bo mamy wzglednie blisko i bysmy pewnie sie wybrali mala grupka, prawda chlopaki? Pozatym chcialbym moc juz cos w pracy ustalic i odlozyc odpowiednia kwotke.

Pozdrawiam =]

Foksik
Gość
Wysłany: 2005-06-23, 14:06   

Widać ze niektórzy maja chęci jechać nawet 9 lipca, ja chyba tez bym przyjechał zależy jak bym stał z kasą. Wiec bardzo możliwe ze frekwencja dopisze. Albo można zrobić listę kto by się pisał w tym terminie to byśmy wiedzieli jak będzie z frekwencja POZDDRO

dr Burski
Gość
Wysłany: 2005-06-23, 17:51   

Lipiec niebardzo mi pasuje, ale jak będzi trzeba to stanę na głowie żeby przyjechać. pozDDRowienia dla wszystkich trabanciarzy.

Foksik
Gość
Wysłany: 2005-06-27, 08:48   

Eeejjj ORGANIZATOR kiedy jest ten zlot, bo zostały niecałe dwa tygodnie a nie ma żadnych konkretów !!!! Bo jak się dowiemy tydzień przed to może być rożnie z frekwencja, wiec proszę pewnie nie tylko ja o podanie jakiegoś konkretnego terminu
Pozddro

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi