|
Propozycja parady w warszawie na Juwenaliach |
| Autor |
Wiadomość |
Szulcz
Gość
|
Wysłany: 2005-05-12, 22:25
|
|
|
Magik:"Nie wiem jak tam @#$% organizator, ale ja się wybieram. I w d.... go mam"
świetnie!
bardzo ładnie
pozdrawiam serdecznie i czekam na powtórzenie tego na żywo albo przeprosiny |
|
|
|
 |
Szulcz
Gość
|
Wysłany: 2005-05-12, 22:36
|
|
|
info od organizatora: trabanty nei pojada pod hasłem "radioaktywne" - trzebabyłoby zorganizować na przedprzedprzedwczoraj nr rej. wystzkich aut = bez szans
zamaist tego org. zaprasza traby do dołąćżenia sie do parady gdy ona juz ruszy na jej końcu.
tzn. żaden samcohó nie mzoę wjechać na palc zamkowy - jeżeli nie jest na lisće -a potem w czasie parady mozńa sie spokojnei w tłum wmieszać
tak wieć umówcie sie gdzies wmeisicęi i koło 11 spróbujcie sie wbić w parade. organizator twierdzi zę nie będzei problemu
pzodrawiam i czekam na pytania |
|
|
|
 |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2005-05-12, 22:44
|
|
|
| hello Ludziska jakies miejsce gdzie sie spotykamy i wbijamy do parady????jakies konkretne miejsce....... |
|
|
|
 |
bartek/jastrząb
Gość
|
Wysłany: 2005-05-13, 07:48
|
|
|
Qrwa! to trzeba było zorganizowac te numery rejestracyjne od tygodni wiemy o tej imprezie..
teraz to nie bedzie parada trabantow tylko jakis "nielegalny" ogon imprezy :(
Szulcz co znaczy:
"tak wieć umówcie sie gdzies wmeisicęi i koło 11 spróbujcie sie wbić w parade"????
nie jedziesz z nami czy jak????? tak bez organizatora?
zresztą ile nas dokładnie będzie?
z moich obliczeń wynika że zdeklarowało się 11 trabików na 100% w tym jeden warczyburg...
no to takie minimum jak na parade hyhy
proponuję spotkanie na parkingu na Placu Bankowym-(Bo nie wiem gdzie pomnik Kilińskiego -Magic ;) pod pomnikiem przed 10.30..co Wy na to?
mało czasu na zgadanie więc podejmujmy decyzje raz dwa! |
|
|
|
 |
Gregory Peck
Gość
|
Wysłany: 2005-05-13, 09:29
|
|
|
"(...)tak wieć umówcie sie gdzies wmeisicęi i koło 11 spróbujcie sie wbić w parade"????
"(...)z moich obliczeń wynika że zdeklarowało się 11 trabików na 100% w tym jeden warczyburg..."
(...) parada nie została zorganizowana...
Nie sądze, aby 11 Trabantów zjechało.
pozdrawiam
G. |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2005-05-13, 12:48
|
|
|
| Pomnik kilińskiego jest koło salonu seata(?) na Podwalu przy barbakanie. Decydujcie cz plac bankowy czy przy pomniku Kilińskiego bo nie mam zamiaru kręcić się po Warszawie jak smród po gaciach. |
|
|
|
 |
Sikor
Gość
|
Wysłany: 2005-05-13, 18:11
|
|
|
| No i nic nie wiadomo? Ja zaraz wyjeżdżam i nie bede mial dostepu do sieci do jutrzejszej parady. Jakby jakiś dobrodziej mógł wysłać z internatu sesemesa na nr 502349689 o której i gdzie się spotykamy, byłbym zobowiązany. |
|
|
|
 |
Syl
Gość
|
Wysłany: 2005-05-13, 18:59
|
|
|
Nie no qrwwa to ja sie zalamalam. Nie mam zamiaru sie wbijac na krzywy ryj w parade, nie do konca sprawnym wozem, gdzies z boku i wszystko na wariackich papierach. Jak mnie pały zhaltują (a jest spora szansa, bo to jest gigantyczna parada, razem z wozami strażackimi, karetkami, maszynami rolniczymi etc.) to leżę. Jakby to było na legalu to ok, ale tak to się nie piszę. A szkoda, bo chciałam jechać, ale na nieco innych zasadach |
|
|
|
 |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2005-05-13, 20:08
|
|
|
| mim o wszystko ja bede no wiec podejooje za Wszystkich decyzje....(jesli moge) SPOTYKAMY SIE NA PL.BANKOWYM NA PARKINGU O 10.30 I JEDZIEMY DALEJ DO PARADY OKI???? |
|
|
|
 |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2005-05-13, 20:16
|
|
|
| jak jakies pytania to prosze dzwonic 503 724 526:)) |
|
|
|
 |
bartek/jastrząb
Gość
|
Wysłany: 2005-05-13, 20:24
|
|
|
NIE ZWAZAJCIE NA KIEPSKĄ ORGANIZACJĘ!
PRZYBYWAJCIE! SAMI SOBIE ZROBIMY PARADKĘ I JUŻ!
JA Z PAWŁEM BĘDZIEMY NA WAS CZEKALI NA BANKOWYM 10.30!!! I BASTA! JAK KTOS CHCE POD JAKIMIS POMNIKAMI TO NIECH SIE UMAWIA...SAM
PROSZĘ NIE ROBIĆ ŁASKI TYLKO WPADAĆ!
POZDRO ;) |
|
|
|
 |
Pawel Ziemkowski
Gość
|
Wysłany: 2005-05-13, 20:26
|
|
|
sluchajcie jezeli o to chodzi na pl.bankowym o 10.30 i poozniej jedziemy do placu teatralnego i wbijemy sie na koniec parady...organizator wie ze bedzie dolaczala kawalkada Trabow:) raczej nie bedzie problemu
WPADAJCIE ZOBACZYMY:) |
|
|
|
 |
bartek/jastrząb
Gość
|
Wysłany: 2005-05-13, 20:28
|
|
|
| CZEKAMY DO PÓŁNOCY NA OSTATNIE ZDANIE ORGANIZATORA!!! |
|
|
|
 |
bartek/jastrząb
Gość
|
Wysłany: 2005-05-13, 21:05
|
|
|
| a Szulcza i tak rozliczymy z obiecanego piwka i kiełbaski :D |
|
|
|
 |
Matthew1986
Gość
|
Wysłany: 2005-05-13, 22:31
|
|
|
| Spoko spoko wszystko bedzie oki.Jesli ktos ma srube taka ktora sie wkreca od przodu auta tak u gory gaznika nowego typu to tez niech zgarnie.Ona jest bodajze od obrotow.Jest mi ona bardzo potrzebna bo jak narazie mam wsadzony jakis korek i tylko dlatego trabo nie gasnie mi na malych obrotach.Z gory dzieki.Na paradzie bede napewno.Wbijemy sie jakos i bedzie zabawnie...:)) |
|
|
|
 |
|
|