Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Propozycja parady w warszawie na Juwenaliach
Autor Wiadomość
Szulcz
Gość
Wysłany: 2005-05-12, 22:25   

Magik:"Nie wiem jak tam @#$% organizator, ale ja się wybieram. I w d.... go mam"

świetnie!
bardzo ładnie
pozdrawiam serdecznie i czekam na powtórzenie tego na żywo albo przeprosiny

Szulcz
Gość
Wysłany: 2005-05-12, 22:36   

info od organizatora: trabanty nei pojada pod hasłem "radioaktywne" - trzebabyłoby zorganizować na przedprzedprzedwczoraj ;-) nr rej. wystzkich aut = bez szans
zamaist tego org. zaprasza traby do dołąćżenia sie do parady gdy ona juz ruszy na jej końcu.
tzn. żaden samcohó nie mzoę wjechać na palc zamkowy - jeżeli nie jest na lisće -a potem w czasie parady mozńa sie spokojnei w tłum wmieszać
tak wieć umówcie sie gdzies wmeisicęi i koło 11 spróbujcie sie wbić w parade. organizator twierdzi zę nie będzei problemu
pzodrawiam i czekam na pytania :-)

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-05-12, 22:44   

hello Ludziska jakies miejsce gdzie sie spotykamy i wbijamy do parady????jakies konkretne miejsce.......

bartek/jastrząb
Gość
Wysłany: 2005-05-13, 07:48   

Qrwa! to trzeba było zorganizowac te numery rejestracyjne od tygodni wiemy o tej imprezie..
teraz to nie bedzie parada trabantow tylko jakis "nielegalny" ogon imprezy :(

Szulcz co znaczy:
"tak wieć umówcie sie gdzies wmeisicęi i koło 11 spróbujcie sie wbić w parade"????
nie jedziesz z nami czy jak????? tak bez organizatora?

zresztą ile nas dokładnie będzie?
z moich obliczeń wynika że zdeklarowało się 11 trabików na 100% w tym jeden warczyburg...
no to takie minimum jak na parade hyhy

proponuję spotkanie na parkingu na Placu Bankowym-(Bo nie wiem gdzie pomnik Kilińskiego -Magic ;) pod pomnikiem przed 10.30..co Wy na to?
mało czasu na zgadanie więc podejmujmy decyzje raz dwa!

Gregory Peck
Gość
Wysłany: 2005-05-13, 09:29   

"(...)tak wieć umówcie sie gdzies wmeisicęi i koło 11 spróbujcie sie wbić w parade"????

"(...)z moich obliczeń wynika że zdeklarowało się 11 trabików na 100% w tym jeden warczyburg..."

(...) parada nie została zorganizowana...
Nie sądze, aby 11 Trabantów zjechało.

pozdrawiam
G.

Sikor
Gość
Wysłany: 2005-05-13, 12:48   

Pomnik kilińskiego jest koło salonu seata(?) na Podwalu przy barbakanie. Decydujcie cz plac bankowy czy przy pomniku Kilińskiego bo nie mam zamiaru kręcić się po Warszawie jak smród po gaciach.

Sikor
Gość
Wysłany: 2005-05-13, 18:11   

No i nic nie wiadomo? Ja zaraz wyjeżdżam i nie bede mial dostepu do sieci do jutrzejszej parady. Jakby jakiś dobrodziej mógł wysłać z internatu sesemesa na nr 502349689 o której i gdzie się spotykamy, byłbym zobowiązany.

Syl
Gość
Wysłany: 2005-05-13, 18:59   

Nie no qrwwa to ja sie zalamalam. Nie mam zamiaru sie wbijac na krzywy ryj w parade, nie do konca sprawnym wozem, gdzies z boku i wszystko na wariackich papierach. Jak mnie pały zhaltują (a jest spora szansa, bo to jest gigantyczna parada, razem z wozami strażackimi, karetkami, maszynami rolniczymi etc.) to leżę. Jakby to było na legalu to ok, ale tak to się nie piszę. A szkoda, bo chciałam jechać, ale na nieco innych zasadach :-/

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-05-13, 20:08   

mim o wszystko ja bede no wiec podejooje za Wszystkich decyzje....(jesli moge) SPOTYKAMY SIE NA PL.BANKOWYM NA PARKINGU O 10.30 I JEDZIEMY DALEJ DO PARADY OKI????

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-05-13, 20:16   

jak jakies pytania to prosze dzwonic 503 724 526:))

bartek/jastrząb
Gość
Wysłany: 2005-05-13, 20:24   

NIE ZWAZAJCIE NA KIEPSKĄ ORGANIZACJĘ!
PRZYBYWAJCIE! SAMI SOBIE ZROBIMY PARADKĘ I JUŻ!
JA Z PAWŁEM BĘDZIEMY NA WAS CZEKALI NA BANKOWYM 10.30!!! I BASTA! JAK KTOS CHCE POD JAKIMIS POMNIKAMI TO NIECH SIE UMAWIA...SAM
PROSZĘ NIE ROBIĆ ŁASKI TYLKO WPADAĆ!
POZDRO ;)

Pawel Ziemkowski
Gość
Wysłany: 2005-05-13, 20:26   

sluchajcie jezeli o to chodzi na pl.bankowym o 10.30 i poozniej jedziemy do placu teatralnego i wbijemy sie na koniec parady...organizator wie ze bedzie dolaczala kawalkada Trabow:) raczej nie bedzie problemu
WPADAJCIE ZOBACZYMY:)

bartek/jastrząb
Gość
Wysłany: 2005-05-13, 20:28   

CZEKAMY DO PÓŁNOCY NA OSTATNIE ZDANIE ORGANIZATORA!!!

bartek/jastrząb
Gość
Wysłany: 2005-05-13, 21:05   

a Szulcza i tak rozliczymy z obiecanego piwka i kiełbaski :D

Matthew1986
Gość
Wysłany: 2005-05-13, 22:31   

Spoko spoko wszystko bedzie oki.Jesli ktos ma srube taka ktora sie wkreca od przodu auta tak u gory gaznika nowego typu to tez niech zgarnie.Ona jest bodajze od obrotow.Jest mi ona bardzo potrzebna bo jak narazie mam wsadzony jakis korek i tylko dlatego trabo nie gasnie mi na malych obrotach.Z gory dzieki.Na paradzie bede napewno.Wbijemy sie jakos i bedzie zabawnie...:))

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi