|
DUROPLASTIKON 2005 |
| Autor |
Wiadomość |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2005-05-09, 10:11
|
|
|
Witam!Zakończmy ten temat ok?Nazwa niech będzie taka jak podałem:DUROPLASTIKON 2005.
Termin to wstępnie 9 lipca w tym roku.Chcę połączyć zlot z dość konkretnym festynem.Prowadzę rozmowy z organizatorem festynu.Jak tak patrzę na plany to nic nie ma w lipcu.Może być ten termin?
PozDDRo-Bartez. |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-05-09, 16:05
|
|
|
Fajnie nazwa, ktora wymyslilem sie przyjela Co wygralem? A co do zlotu to spoko moze nawet sie pojawie, a i lipiec pasuje
Pozdrawiam =] |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2005-05-09, 18:38
|
|
|
Hej!
Mi termin odpowiada, powinienenm sie pojawic (jak dojade ;))
Co do nazwy....ehhhhh...niektórzy nie skojarzą (zwlaszcza ci, ktorzy uwazaja,ze Trabi jest z kartonu).
Od 20.06 jestem na miejscu, wiec jakby co wal smialo :) |
|
|
|
 |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2005-05-10, 22:06
|
|
|
| Witam!Nagroda dla Ciebie za nazwę będzie-pomyślimy:)A co do nazwy i kojarzenie przez innych to już mam dość myślenia co powiedzą inni:(PozDDRo.Wkrótce szczegółów więcej.PA! |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-05-10, 22:46
|
|
|
No i tego sie trzymajmy |
|
|
|
 |
Kędzior
Gość
|
Wysłany: 2005-05-11, 08:13
|
|
|
| jasne qbs. Mówisz tak bo nie chcesz żeby ci nagroda przed nosem przeszła :p |
|
|
|
 |
gonzo
Gość
|
Wysłany: 2005-05-11, 14:19
|
|
|
mam nadzieje ze dojade.
poza tym bęcki ci sie naleza panie bartek zes do belchatowa nie przyjechal |
|
|
|
 |
Qbs
Gość
|
Wysłany: 2005-05-11, 20:59
|
|
|
No no wlasnie Duroplastikon to jest to he he :-p A jako nagrode poprosze talon na spawanie traba |
|
|
|
 |
Kuba / Cubec
Gość
|
Wysłany: 2005-05-12, 22:00
|
|
|
Pisze sie nato/nowy,młody;)
Do czerwca zielona strzała bedzie gotowa |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-05-14, 10:10
|
|
|
Tak szczerze mowiac to termin jest taki sobie - wczesniejsze zloty w Aleksandrowie byly pod koniec wakacji a nie na poczatku i na taki termin mozna bylo sie nastawiac.
W podobnym terminie - 1-3 lipca bedzie zlot VW Garbusa & Co. w SZTUMIE, oraz trabantowy zlot w Banskiej Bystrzycy na Slowacji. |
|
|
|
 |
Piotrek "Cameleo
Gość
|
Wysłany: 2005-05-17, 23:58
|
|
|
Nalepsza nazwa byla od 2 lat: OGÓLNOPOLSKI ZLOT TRABANTÓW W ALEKSANDROWIE KUJAWSKIM a nie jakies wymyslone na poczekaniu inne nazwy :/
Termin jest wporzo (ogólnie początek lipca jest dobry). |
|
|
|
 |
bartek/jastrząb
Gość
|
Wysłany: 2005-05-21, 08:06
|
|
|
| Dupa, mnie termin nie pasi bo mam obrone a poza tym Fesitwal w Węgorzewie ;P |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-05-21, 08:46
|
|
|
Bartek - nie napisales jeszcze czy cos wyniknelo z rozmow, a w lipcu jest Sztum / Banska Bystrzyca, takze proponowany III Zlot Pojazdów Komunistycznych.
Jesli moge doradzic: pomysl o zmianie terminu...
Z reszta pisales juz kiedys o dobrych kontaktach z wladzami, o tym, ze impreza wpisala sie w zakonczenie wakacji w Aleksandrowie itd - to juz nieaktualne? |
|
|
|
 |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2005-05-21, 21:39
|
|
|
| Witam.Wiecie co?Mam problemy z zaliczeniami na studiach-duzo tego:(Widze ze lipiec to zły termin.Pomyśle nad tym terminem ale chyba sierpień zostaje co?PozDDRo. |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-05-22, 09:46
|
|
|
Moze byc grudzien ;)
Byl dobry termin i po co cos zmieniac?
Za duzo robisz Bartek zamieszania, za duzo oczekujesz od forum - na wiekszosc pytan ktore zadawales w ciagu paru ostatnich miesiecy powinienes odpowiedziec sobie sam, ew. skontaktowac sie z innymi organizatorami zlotow.
Pozdrawiam i zycze wytrwalosci podczas sesji. |
|
|
|
 |
|
|