Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
trabanciarze z łudzkiego
Autor Wiadomość
mefisto666
Gość
Wysłany: 2005-05-08, 19:50   

czesc mam pytanko szukam osób które mieszkają w łudzkim a dokładnie w okolicach NIEDOSPIELINA ,bo wybieramy sie tam do pracy .I szukam ludzi z którymi mógł bym sie spotkac i pogadac o trabach otaz w celach naprawczych i konsumpcyknych napoji alkocholwych.jak ktos chce moge zabrac jakies czesci jesli komus sa potrzebne .

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-05-08, 22:30   

Jedyny sluszny adres w Łodzi to ogrodowa 76/78 tzw. "Trbi Garage". Czesto tam ktos jest, ale bywa ze nie ma nikogo, dlatego najlepiej kontaktowac sie z Lewym telefonicznie, bo on tym dowodzi wlasciwie (602825736). Poza tym odbywaja sie co dwa tygodnie w niedziele spotkania w pubie 4x4 na ul. Wschodniej.
Ale zaraz czy na pewno chodzi o Łódź? Bo wojewodztwo "łudzkie" troche inaczej sie pisze :-p

Pozdrawiam =]

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-05-08, 22:38   

Hmm... po skonfrontowaniu z mapa, stwierdzam iz miescina lezy blizej Czestochowy niz Łodzi, po drodze jeszcze jest Belchatów, takze do Lodzi zapraszamy, aczkolwiek troche jest kawalek :-)

wnuq
Gość
Wysłany: 2005-05-08, 22:56   

do zakładów miesnych jedziesz?pozdrów GAIK-a...!!

mefisto666
Gość
Wysłany: 2005-05-09, 10:46   

no jade do własciciela zakładów miesnych ale bedziemy pracowac z jego koniami (ujezdzanie itp) no wiem ze to kawałek od łodzi ale jaki problem sobie wyskoczyc na piwko.a ktos z pod tej miejscowosci jest??

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2005-05-09, 12:19   

heh to wioska a nie mieścina,bardzo blisko mieszka moja babcia.wiocha fajna ,a i dzieczyny sie trafiają heh noi Gaik tez jest:-))pzdr jakies 60km od Częstochowy

mefisto666
Gość
Wysłany: 2005-05-09, 15:50   

piotrek a co mozesz powiedziec jeszcze o tej wiosce bo ja tam mam mieszkac :( i co powiesz o tych zakładach i tam ma byc jakis dom dla pracowników czy to po pgrach

miodzia
Gość
Wysłany: 2005-05-09, 22:16   

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr mefisto ty wiesz za co!!!

wnuq
Gość
Wysłany: 2005-05-12, 21:10   

tam sa bardzo ładne bloki dla pracowników (szef postawił),wiec mieszkac ładnie będziecie.cały ten zakład i bloki projektował mój bardzo dobry przyjaciel,wiec i koniki znam.Sa piekne i dobrze mi się jeździło.Okolica super.No i szef ma super basen....

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi