|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
brak zainteresowania kursami pierwszej pomocy |
| Autor |
Wiadomość |
gosc
Gość
|
Wysłany: 2005-04-25, 14:27
|
|
|
witam
tak jak w temacie,,,, wraz z grupa instruktorow doszlismy do wniosku ze nie bedziemy juz zasmiecac forum nowinkami o szkoleniach
do prezesa info,,,,, skoro takie zainteresowanie kursami to chyba jednak nie wyjdzie szkolenie o ktorym kiedys informowalem na gg.
do reszy...
szerokiej drogi...
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2005-04-25, 14:49
|
|
|
| Trochę "gościu" niesprawiedliwy jesteś. Może tak nei myślałeś ale dla mnei zabrzmiało to jak zarzu, że Trabanciarze nie interesują się bezpieczeństwem. Zainteresowanie kursami pewnie jest -tylko że większość ludzi z Warszawy nie jest a o ile się nie mylę to kursy były właśnie tam. Ja tylko mogę za siebie mówić -po prsotu Warszawa jest dla mnie za daleko i pomimo szczerych chęci (i planów już od dłuższego czasu) nie jestem w stanie na taki kurs jechać. Szukałem już w mojej okolicy ale niestety - jeśli już był to z jakiegoś powodu nie mogłem uczestniczyć:( |
|
|
|
 |
gosc
Gość
|
Wysłany: 2005-04-27, 11:26
|
|
|
nie, nie zarzucam nic nikomu:-)
gadalem kiedys z prezesem czy moze kiedys zrobic itd.... ale skoro nikt z grupy nawet nie wlaczyl sie do tematu, nikt nie pytal o terminy itd. to doszedlem chya do slusznego wniosku.
tak czy siak jeszcze 3terminy kursow sa na maj, a miejsc juz nie ma.
pozdrawiam |
|
|
|
 |
bartek/jastrząb
Gość
|
Wysłany: 2005-04-28, 16:56
|
|
|
| ja bym wpadł jakby była jakaś ładna lala do robienia sztucznego oddychania usta-usta :P |
|
|
|
 |
Syl
Gość
|
Wysłany: 2005-04-28, 20:56
|
|
|
Wiesz, ja np. miałam temat pierwszej pomocy kilkakrotnie na studiach wraz z cwiczeniami praktycznymi. Mysle ze nie tylko ja.
Temat postu jest jakby podszyty oskarzeniem. Ratownictwo jest Twoją pasją, Gosciu (z tego co zauwazylam po zamieszczanych wątkach), a naszą niekoniecznie. |
|
|
|
 |
gosc
Gość
|
Wysłany: 2005-04-29, 15:10
|
|
|
Temat postu jest jakby podszyty oskarzeniem. Ratownictwo jest Twoją pasją, Gosciu (z tego co zauwazylam po zamieszczanych wątkach), a naszą niekoniecznie.
hmmm, nie wiem, moze uzylem jakis slow ktore sprawiaja takie wrazenie,,,,,, ale nie bylo to moja intencja.
tak czy siak, nie ma co sie rozwodic nad tematem...
szerokiej drogi |
|
|
|
 |
Jakim
Gość
|
Wysłany: 2005-05-06, 09:20
|
|
|
Drogi Gościu, jednak porozwodzę się jeszcze nad tym tematem.
Jestem głęboko przekonany, że każdy z Nas chciałby uratować życie w razie jakiejś krytycznej potrzeby, ale (jak już wspomniano) Watszawa jest ciut daleko dla wielu a i cena raczej dla klubowiczów Mercedesa, nie dla Trabanciarzy, którzy przygodę swą zaczeli z potrzeby lub chęci posiadania taniego samochodziku. Wiem, że nie od Ciebie to zależy, ale uczenie ratowania życia powinno być darmowe, albo chodziarz w szkole lub na kursach prawa jazdy nie traktowane totalnie olewacko.
Mam nadzieję, że uda Ci się może zorganizować takie kursy w różnych regionach kraju (zapraszamy na Śląsk) i zgromadzić większą ilosć sponsorów.
Serdeczne pozdrówka |
|
|
|
 |
gosc
Gość
|
Wysłany: 2005-05-07, 16:22
|
|
|
Wiem, że nie od Ciebie to zależy, ale uczenie ratowania życia powinno być darmowe, albo chodziarz w szkole lub na kursach prawa jazdy nie traktowane totalnie olewacko.
Mam nadzieję, że uda Ci się może zorganizować takie kursy w różnych regionach kraju (zapraszamy na Śląsk) i zgromadzić większą ilosć sponsorów.
tez z miłą chęcią prowadził bym je gratis, albo rozliczał się z prezydentem Warszawy by ludzie mieli bezpłatnie, ale niestety to wszystko ksoztuje... poza tym jezeli chodzi o mnie to cena nie jest wygorowana,,, 50zl - no, ale zalezy dla kogo i jak sie na to patrzy.
dalej.... organizujemy szkolenia na terenie calego kraju,, ale wymagamy grup zorganizowanych min. 10-15 osob, i niestety dochodza do tego dodatkowe koszta dojazdu, pobytu, papu itd. itd. itd.
nie bede sie mocował z motyką na słońce bo niestety juz kilka razy robilem szkolenia po 10-20zl od łepka, ale ludzie to olewaja nie przychodza i niestety musiałem z własnej kieszeni płacic.
tak czy siak...
szerokiej drogi....
mozliwe ze juz nie odezwe sie w tym temacie bo sporadycznie przegladam forum
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Dallas
Gość
|
Wysłany: 2005-05-09, 00:58
|
|
|
| O jakiej pomocy mowa? Ja mam uprawnienia ratownika PCK (certyfikat) oraz ratownika Pogotowia Ratunkowego (certyfikat). Mam ukończone kursy zawodowe Pierwszej Pomocy Przedlekarskiej, a te są jakie? Może Ratownika Drogowego? A certyfikat dostanę? :) |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-05-10, 13:43
|
|
|
| Kurs był zorganizowany 30.04-01.05. W tym czasie odbywała się inna impreza dość mocno związana z Trabantami. Kiedyś rozmawialiśmy na temat zorganizowania może nie kursu, ale szkolenia przy okazji jakiegoś zlotu. Ja uważam taką ideę za słuszną. Tego typu szkolenia odbywają się dosyć często na zlotach motocyklowych, które raczej nie przypominają szkółki niedzielnej. Nie rozdają tam żadnych certyfikatów i nie biorą od każdego zlotowicza dodatkowej opłaty. Może watro to przemyśleć. Kończę bo w radio leci "Sisters of Mercy", a to zajefajna kapela. Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|