Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trampkowisko 2005 & przyjaciele
Autor Wiadomość
Mally2105
Gość
Wysłany: 2005-04-29, 01:07   

Hehe.....Jak JB bedzie na zlocie to nas ma zabraknac??o 7 koncze prace i w droge;) W Zelowie urzedujemy od 12...do zobaczenia

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2005-04-29, 10:23   

Bydgoszcz i Kwidzyn jest ju ż na miejscu ... :)

Jest COOL ....

A Bojler z ciepłą wodą włączony jest już do prądu :P

Gorąco zapraszamy w imieniu organizatorów

Major
Gość
Wysłany: 2005-05-01, 19:33   

ja niestety musiałem już wrócić,ale dzięki za wszystko zwłaszcza Klaksonowi i innym. Było super choc zal mi ze nie mogłem dłużej. Do zobaczenia znów :-) ))

James
Gość
Wysłany: 2005-05-02, 20:31   

Super zlot, super atmosfera, wszystko super:) Niestety musiałem wracać już w niedzielę, ale może następnym razem zostanę do końca:)Bo to, że w przyszłym roku sie pojawię jest pewne na 1000%:D

Mikołaj "psik&am
Gość
Wysłany: 2005-05-03, 19:15   

ja znowu koncertowo dalem dupy!!!!!!
nie wyrobilem sie z modernizacja a pociagiem nie chcialo mi sie jechac :(
moze nastepnym razem

Pasjonat
Gość
Wysłany: 2005-05-03, 20:00   

Natalia , Ja i Migdał chcemy bardzo podziękować organizatorom za wspaniały zlot i super zabawe . Było jak zwykle rewelacyjnie . Do zobaczyska na następnym zlocie :)

pelu-p
Gość
Wysłany: 2005-05-04, 00:00   

podziekaowania dla całej ekipy organizacyjnej no i oczywiście dla "ekipy remontowej" również.........

KamiL_ON
Gość
Wysłany: 2005-05-04, 08:10   

Trampkowisko na najwyższym poziomie....

Wielkie podziękowania za sympatyczną atmosferę i super zabawę.

Już nie możemy się doczekać następnego trampkowiska .... :))))

Tak jak obiecałem w przyszłym roku ponownie Was zaskoczymy.......

Niech DUROPLAST będzie z Wami.... Rozgłaszajcie tą nowinę.....

Pozdrowienia Zarząd KMT WYCZÓŁ

wiciula
Gość
Wysłany: 2005-05-04, 10:51   

zlocik byl zajebaszczy
podziekowania dla organizatorow

Syl
Gość
Wysłany: 2005-05-04, 11:03   

Chciałam ogromnie podziekować wszystkim, którzy wzięli udział w remoncie mojego czarnego Trabika. Tym których znałam, tych których nie znałam a poznałam i tym, których ksywek za cholerę nie mogę nadal zapamiętać. Jesteście wspaniali! To jest wielkie dzieło! Dojechał do domu! (a to dopiero początek)

Chciałam też ogromnie podziękować organizatorom za super atmosferę, atrakcje i niespodzianki ;) dzięki czemu nie można się było nudzić a po dniu pełnym wrażeń odpoczywało rewelacyjnie.

Wiele wcześniej słyszałam o Trampkowisku, ale to, co przeżyłam przeszło moje najśmielsze oczekiwania :D

James
Gość
Wysłany: 2005-05-04, 14:11   

A jakie były wyniki rajdu???:D

Złoty
Gość
Wysłany: 2005-05-04, 15:36   

Zlot byl wypas jak zawsze.. podziekowania dla organizatorow, Jak kiedykolwiek uda nam sie zrobic jakis zlot w okolicy mielca, co pomalutku zaczynamy planowac to podziekujemy wam tak na maksa.... Co prawda napewno nasz zlot nie bedzie taki udany jak wasz ale moze nie bedziecie sie nudzic... No ale to narazie sa tylko plany...

...Jeszcze raz pozdrawiam, i prosze robcie to dalej bo jestescie w tym zajebisci... wasze zloty sa najlepsze na swiecie! Obiecuje ze za rok bedziemy na 99,9% i to wiekszą ekipą

szopeno(lenny)
Gość
Wysłany: 2005-05-04, 16:18   

Pdziekowania od organizatorow dla wszystkich ktorzy sie zjawili pamietajcie ze bez was nie bylo by tej imprezy pozdrawiam i do zobaczyska za rok

Major
Gość
Wysłany: 2005-05-05, 19:58   

do zobaczyska, mam nadzieję że wszyscy się zjawią znów i bedzie jak zawsze suuuper

Czajnik
Gość
Wysłany: 2005-05-06, 18:59   

Wielkie dzieki dla Organizatorów zlotu było fajnie jak zawsze.Cała rodzinka zadowolona nawet moja Żabka która zajeła 2 miejsce w konkurencji Trabant zlotu pozdrawiam wszystkich UCZESTNIKÓW i do zobaczenie na następnych zlotach

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi