|
Trampkowisko 2005 & przyjaciele |
| Autor |
Wiadomość |
Mally2105
Gość
|
Wysłany: 2005-04-29, 01:07
|
|
|
| Hehe.....Jak JB bedzie na zlocie to nas ma zabraknac??o 7 koncze prace i w droge;) W Zelowie urzedujemy od 12...do zobaczenia |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2005-04-29, 10:23
|
|
|
Bydgoszcz i Kwidzyn jest ju ż na miejscu ... :)
Jest COOL ....
A Bojler z ciepłą wodą włączony jest już do prądu :P
Gorąco zapraszamy w imieniu organizatorów |
|
|
|
 |
Major
Gość
|
Wysłany: 2005-05-01, 19:33
|
|
|
ja niestety musiałem już wrócić,ale dzięki za wszystko zwłaszcza Klaksonowi i innym. Było super choc zal mi ze nie mogłem dłużej. Do zobaczenia znów )) |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-05-02, 20:31
|
|
|
| Super zlot, super atmosfera, wszystko super:) Niestety musiałem wracać już w niedzielę, ale może następnym razem zostanę do końca:)Bo to, że w przyszłym roku sie pojawię jest pewne na 1000%:D |
|
|
|
 |
Mikołaj "psik&am
Gość
|
Wysłany: 2005-05-03, 19:15
|
|
|
ja znowu koncertowo dalem dupy!!!!!!
nie wyrobilem sie z modernizacja a pociagiem nie chcialo mi sie jechac :(
moze nastepnym razem |
|
|
|
 |
Pasjonat
Gość
|
Wysłany: 2005-05-03, 20:00
|
|
|
| Natalia , Ja i Migdał chcemy bardzo podziękować organizatorom za wspaniały zlot i super zabawe . Było jak zwykle rewelacyjnie . Do zobaczyska na następnym zlocie :) |
|
|
|
 |
pelu-p
Gość
|
Wysłany: 2005-05-04, 00:00
|
|
|
| podziekaowania dla całej ekipy organizacyjnej no i oczywiście dla "ekipy remontowej" również......... |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2005-05-04, 08:10
|
|
|
Trampkowisko na najwyższym poziomie....
Wielkie podziękowania za sympatyczną atmosferę i super zabawę.
Już nie możemy się doczekać następnego trampkowiska .... :))))
Tak jak obiecałem w przyszłym roku ponownie Was zaskoczymy.......
Niech DUROPLAST będzie z Wami.... Rozgłaszajcie tą nowinę.....
Pozdrowienia Zarząd KMT WYCZÓŁ |
|
|
|
 |
wiciula
Gość
|
Wysłany: 2005-05-04, 10:51
|
|
|
zlocik byl zajebaszczy
podziekowania dla organizatorow |
|
|
|
 |
Syl
Gość
|
Wysłany: 2005-05-04, 11:03
|
|
|
Chciałam ogromnie podziekować wszystkim, którzy wzięli udział w remoncie mojego czarnego Trabika. Tym których znałam, tych których nie znałam a poznałam i tym, których ksywek za cholerę nie mogę nadal zapamiętać. Jesteście wspaniali! To jest wielkie dzieło! Dojechał do domu! (a to dopiero początek)
Chciałam też ogromnie podziękować organizatorom za super atmosferę, atrakcje i niespodzianki ;) dzięki czemu nie można się było nudzić a po dniu pełnym wrażeń odpoczywało rewelacyjnie.
Wiele wcześniej słyszałam o Trampkowisku, ale to, co przeżyłam przeszło moje najśmielsze oczekiwania :D |
|
|
|
 |
James
Gość
|
Wysłany: 2005-05-04, 14:11
|
|
|
| A jakie były wyniki rajdu???:D |
|
|
|
 |
Złoty
Gość
|
Wysłany: 2005-05-04, 15:36
|
|
|
Zlot byl wypas jak zawsze.. podziekowania dla organizatorow, Jak kiedykolwiek uda nam sie zrobic jakis zlot w okolicy mielca, co pomalutku zaczynamy planowac to podziekujemy wam tak na maksa.... Co prawda napewno nasz zlot nie bedzie taki udany jak wasz ale moze nie bedziecie sie nudzic... No ale to narazie sa tylko plany...
...Jeszcze raz pozdrawiam, i prosze robcie to dalej bo jestescie w tym zajebisci... wasze zloty sa najlepsze na swiecie! Obiecuje ze za rok bedziemy na 99,9% i to wiekszą ekipą |
|
|
|
 |
szopeno(lenny)
Gość
|
Wysłany: 2005-05-04, 16:18
|
|
|
| Pdziekowania od organizatorow dla wszystkich ktorzy sie zjawili pamietajcie ze bez was nie bylo by tej imprezy pozdrawiam i do zobaczyska za rok |
|
|
|
 |
Major
Gość
|
Wysłany: 2005-05-05, 19:58
|
|
|
| do zobaczyska, mam nadzieję że wszyscy się zjawią znów i bedzie jak zawsze suuuper |
|
|
|
 |
Czajnik
Gość
|
Wysłany: 2005-05-06, 18:59
|
|
|
| Wielkie dzieki dla Organizatorów zlotu było fajnie jak zawsze.Cała rodzinka zadowolona nawet moja Żabka która zajeła 2 miejsce w konkurencji Trabant zlotu pozdrawiam wszystkich UCZESTNIKÓW i do zobaczenie na następnych zlotach |
|
|
|
 |
|
|