|
Gadżety CT |
| Autor |
Wiadomość |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2004-07-07, 23:46
|
|
|
| No własnie pewno znajdą sie osoby które oglądąły rozmowy w toku i osobnika w koszulce z napisem Trabant. Wiem że idze czasem podłapać takie bajerki ale czy nie ma osoby która stale robi np koszulki z materiału dobreog gatunkowo żeby każdy mógł mieć swoja koszulke... Albo np umówić sie już w gronie regionalnym i zrobić koszulki z logiem napisem i pseudo żeby kazdy na zlocie każdego znał. Piszcie co o tym myślicie bo sam jestem ciekaw czy wypaliłaby taka akcja. Ja osobiście sie pisze na coś takiego. Niedaleko mam firme która trudni sie robieniem koszulek spodni log itp. moge sie poorienotwać w cenach i zoabczyć jaki faktycznie materiał jest i co obecnie jest dostepne. |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-07-07, 23:56
|
|
|
| to już było... |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-07-07, 23:57
|
|
|
Ten temat zostanie skasowany - dlaczego?
Wystarczy wpisac koszulka do szukania...
o osobniku w koszulce tez juz bylo na forum - teraz sa powtorki w tvn ;) |
|
|
|
 |
kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
|
Wysłany: 2004-07-08, 00:58
|
|
|
| zwłaszcza w NYC na iTVN!! maja rozmowy w toku sprzed 2 lub 3 lat!! |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2004-07-08, 23:33
|
|
|
| tak to już było, zaraz zostanie skasowane itp. a powiedzicie mi co zostało zrobione w tym kierunku??? Ponarzekane że już było ze są chętni, że fajnie by było mieć takie coś a jakieś konkretne rzeczy w tym kierunku?? Oficjalne adresy, namiary?? nic... Tylko narzekanie. Nie wiem usuwajcie temat, róbie co chcecie. Jutro ide zapytać sie do firmy ile kosztuje zrobienie koszulki wyszywanej z przedu z napisem Trabant a z tyłu z logiem CT Śląsk więc w pierwszej kolejności równocześnie kieruje pytanie czy ktoś byłby zainteresowany takim wyrobem. Jeżeli tak to piszcie na maila (jest podany w moich danych) Jutro napisze jeszcze co udało sie załatwić i możecie usuwać temat... I nie miejcie mi za złe że znowu rozgrzebuje temat ale widze że tu seryjnie sie kończy na obietnicach i narzekaniu więc. Zróbicie coś też a potem narzekajcie... |
|
|
|
 |
Drożdżu
Gość
|
Wysłany: 2004-07-09, 07:10
|
|
|
| Voo Doo jak będzieł znał jakieś konkrety to daj znać Borsukowi a on niech to roześle do wszystkich ze śląska. Podejrzewam że jeżeli cena nie będzie kosmiczna to znajdzie się wielu chętnych. |
|
|
|
 |
Apostoł
Gość
|
Wysłany: 2004-07-09, 10:31
|
|
|
Popieram was obu Voo Doo i Drożdżu. Chętnie się dołącze. Przypomne, że będzie 25 lipca kolejne spotkanie Śląskiej grupy pod Auchan Katowice (tym razem na górnym parkingu). Dokładne informacje jeszcze będą i tu (na forum) i większości osobą prześle smsy. Więc można by też na spotkaniu pogadać o tym.
pozDDRowionka :) |
|
|
|
 |
CaMeL
Gość
|
Wysłany: 2004-07-09, 14:57
|
|
|
Ja tez bym sie pisal na koszuli i inne gadzety, ale niekoniecznie z CT Slask, bo ja tam nie naleze. Mam nadzieje, ze teraz na Pyrkomanii 2004 cos bedzie ciekawego
PozDDRawiam! |
|
|
|
 |
Piotr S.
Gość
|
Wysłany: 2004-07-09, 15:46
|
|
|
| VooDoo - nikt nie ma Ci za złe, że masz zamiar coś zorganizować. Tylko po jaką .... zaczynać od nowa temat. Ciężko było napisać w poprzednim? Jeśli za każdym razem jak się komuś coś przypomni będzie zakładał nowy temat to nigy się w nich na forum nie połapiemy. Czy tak wiele wysiłku wymaga postaranie się o jako- taki porządek na forum? Moderatorzy żadni nie pomogą jeśli my sami nei będziemy troszeczkę choć uważali. |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2004-07-09, 17:08
|
|
|
| Piotr z natury jest tak że ktoś czyta na początku temat i widzi że jest nudny bo ktoś czasem pisze tylko popieram itp. I różnie bywa z tym zaglądaniem. Więc częściowo jest uzasadnione żeby ząłożyć nowy. Jeżeli naprawde stało się źle to z góry przepraszam. Teraz do rzeczy byłem dziś w firmie która specjalizuje sie szyciu i nadrukach koszulek drużynowych. Z tego co wiem osobiście to że zamówienia minimum 10 sztuk i przy takich ilościach nawet nie ma co mówić o manipulacjach cen. Hmm co dalej sposób nadruku jest w formie takiej gumy którą trudno zetrzeć. Same koszulki sa robione raczej z materiału w którym mimo wszystko idzie sie spocić. Dostałem wizytówke i adres ich strony, której jeszcze nie zdążyłem przejrzeć ale zamieszczam linka żeby każdy mógł sobie obejrzeć i sam zobaczyć co o tym myśleć. Co do koszulek myślę że dużo przyjemniej nosiłoby sie koszulki bawełniane... Trzeba poprostu rozwiązać tą kwestie co i jak... Puki co zamieszczam linka i oczekuje na opinie. Oto on. Osobiście wiem że firma mojego ojca kiedyś zamawiała tam koszulki spartakiady i sam je nosiłem. Sam nadruk jest nie do zdarcia i to jest dużu plus. Minusem jest natomiast materiał w którym skóra sie poci. No ale własnie mówie żeby kupić koszulki własnego fasonu i kroju i poprostu dać zlecenie na same nadruki. Tak jak we wczesniejszym poście było pisanie najlepiej projekty oddawać w corelu - tyle wiem też od gościa, z którym rozmawiałem. Jednym słowem czekam na propozycje i robimy coś w tym kierunku żeby sie nie skończyło na obietnicach. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Apostoł
Gość
|
Wysłany: 2004-07-09, 20:43
|
|
|
| Myśle że lepiej jak damy wlasne koszulki i zrobia nam nadruk. Sam nadruk powinien kosztowac 10-15 zł. Tylko czy ktoś ma corela i moglby zrobic projekt? |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2004-07-09, 22:16
|
|
|
| szczerze to ja miałem taką wizje żeby z tyłu na plecach był nadruk naszego logo CT ŚLĄSK i ewentualny unikatowy nick a z przodu Napis trabant z jego charakterystyczną czcionką... |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2004-07-10, 11:30
|
|
|
| Propozycja - na spotkaniu pogadacie o szczegolach - ten temat nie ma w nazwie "Slask" wiec wlaczac moga go wszyscy zainteresowani gadzetami, a nie tylko chetni na koszulki z napisame CT Slask... |
|
|
|
 |
Voo Doo
Gość
|
Wysłany: 2004-07-10, 22:56
|
|
|
| no okiej zatem niech tak bedzie. Przekazalem info Borsukowi przez gg. Mnie niestety nie bedzie na spocie wiec mu przypomnijcie ktos zeby poruszyc sprawe koszulek na zlocie pozdro. |
|
|
|
 |
xiędzu
Gość
|
Wysłany: 2004-07-19, 11:17
|
|
|
fajnie że macie pomysły ale...
w tym klubie (nie piszę tego żeby wywołać kolejną wojnę) rozmowy kończą się na niczym - wielu ma jakieś pomysły, propozycje itp. ale schodzi na tym że kilka(naście/dziesiąt) osób napisze "ja też jestem chętny" i ... koniec.
ja proponuję - działajcie!!!
z Limesem nie gadaliśmy czy ktoś chce czy nie koszulki z logiem CT tylko je zrobiliśmy i kilku ludzi je ma - ponieważ się nie sprzedawały na zlotach a my mamy ograniczone możliwości inwestycyjne zaprzestaliśmy produkcji - ale działaliśmy więc...DZIAŁAJCIE NIE GADAJCIE!!! |
|
|
|
 |
|
|