Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
do Łodzi ze 100licy
Autor Wiadomość
radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-03-07, 12:39   

Jakby ktoś chciał jechać razem ze mną, to no problemo. Jeszcze nie wiem o której godzinie, ale najbardziej prawdopodobne to piąta (po południu)w piątek, ruszam z Żoliborza. Wcześniejsze godziny raczej nie wchodzą w grę, chyba, że pani laryngolog określi stan techniczny mojego syna jako dobry. Pozdrawiam wszystkich: trabanciarki i trabanciarzy:)))

Zbyszek 601
Gość
Wysłany: 2005-03-07, 14:30   

Ja jadę również ok. 17. Tyle, że 2taktem. Jeśli jakis 2takt jeszcze jedzie o tej porze, możemy śmignąć razem (Magik - jedziesz? ;-) ). Z polówkami spotkamy się pewnie na miejscu. Pozdrawiam!

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-03-07, 14:59   

Zbyniu a czemu polufki Ci śmierdzą? Ja nie widzę problemu. Jak się jedzie grupą, to tempo dyktuje, nie ten co może najszybciej jechać i on jedzie jako ostatni. Tak mnie w przedszkolu uczyli. Dla mnie ilość suwów nie ma znaczenia. Pozdrawiam

Zbyszek 601
Gość
Wysłany: 2005-03-08, 10:55   

Tak wygląda teoria, którą i ja znam. Z praktyką, niestety, bywa różnie...

Po prostu wolę podróżować swoim tempem, zatrzymywać się kiedy tylko chcę i takie tam.

Polówki mi nie śmierdzą ;o)

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-03-08, 17:35   

To co jedziemy razem??

Magik
Gość
Wysłany: 2005-03-08, 19:14   

Zbychu ja niestety odpadam. Pogoda mnie dobija. Wynikły jeszcze drobe kłopoty z zapłonem, a garażu brak. ale w bełchatowie to już na sto procent jestem

Zbyszek 601
Gość
Wysłany: 2005-03-09, 09:28   

To zależy kiedy rusza ekipa z Warszawy: pracuję do 16, potem jeszcze muszę towarzycho z domu zgarnąć. No chyba, że szef puści ;o) wtedy mogę jechać wcześniej. Może ustalimy jakieś miejsce i godzinę (a może już zostało ustalone na spocie? niestety nie mogłem być - uczelnia, wtedy, proszę, napiszcie co i jak tutaj), a ja zrobię wszystko co w mojej mocy, by pokazać, że polówki mi nie śmierdzą ;o)

Pozdrawiam!

Magik
Gość
Wysłany: 2005-03-09, 10:02   

Kurcze ja niestety odpadam - siła wyzsza. Ale w Bełchatowie jestem na 1000 %. Dobrej zabawy

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-03-09, 10:36   

To ja proponuję stację BP na Okęciu. O 17.30?? Chyba, że chcesz inną trasą polecieć. Ja tam nie jestem wielkim miłośnikiem Katowickiej, ale odśnieżona przynajmniej będzie.

Zbyszek 601
Gość
Wysłany: 2005-03-09, 10:45   

Gierkówka rulez ;o)W takim razie jesteśmy umówieni. Mój numer 502987321, Twój, jak się domyślam 608303556 już zapisałem w telefonie.

Do zobaczenia!

Pegaz
Gość
Wysłany: 2005-03-09, 12:07   

Cześć! A może ktoś jest chętny na wspólną jazde w sobote rano? Mniej wiecej tak aby dotrzeć na impreze na torze ok 11-12, jakby co to mail lub gg 2650935. Pozdro!

bartek/jastrząb
Gość
Wysłany: 2005-04-15, 10:44   

ja to chyba w piatek rano wyjade bo jeszcze o łódź zachacze

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi