Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
strona CT Lublin
Autor Wiadomość
Eagle
Gość
Wysłany: 2005-03-29, 16:07   

dziś zaczęła działać nowa strona lubelskiego oddziału CT,poniewaz nikt nie miał ochoty tego zrobic to ja ja stworzylem.NO,przy dużej pomocy Sylwii z Zamoscia,ktora dostarczyla mi fotki.Wiem,ze strona jest jeszcze mocno niedopracowana ale nie mam stalego dostepu do neta,ale postaram sie poprawic w najblizszym czasie.Czekam na fotki i opisy waszych bryk.Pozdrawiam
Zbyszek

CT_lubelskie.w.interia.pl

batman
Gość
Wysłany: 2005-04-03, 15:03   

Witam. Bardzo mnie to sieszy .Oby takm dalej i aby niezabrakło chęci .

Eagle
Gość
Wysłany: 2005-04-05, 14:26   

Oczywiscie moj pomysl musial zostac skrytykowany odrazu przez trabiqa,bo jakby inaczej." Dzieki za dobre checi, ale... strona jest w tej chwili tworzona przez brata Jamesa, z tego co wiem to jakis informatyk. "Dzieki za dobre checi, ale... strona jest w tej chwili tworzona przez brata Jamesa, z tego co wiem to jakis informatyk. Fajnie, ze ty takze o tym pomyslales, gorzej troche z samym stworzeniem, bo... jak robi sie strone, to jako link wstawia sie adres na serwerze, a nie na twoim kompie. Duzo by trzebabylo nad tym posiedziec. A serwer i zdjecia ja mam, z krakowa, z belchatowa, z lublina, niektore musze poskanowac. Bedzie dobrze "Spiesz sie powoli" "
OK, nie przecze ze moze ktos lepiej to zrobi niz ja,ale co ma do tego trabiq.Bledy w wykonaniu mozna przeciez poprawic.Ale oczywiscie trabiq zawsze musi nad wszystkim panowac.

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-04-05, 15:01   

Ale cos zdjec nie wiedze, sa tylko kwadraciki z malym znaczkiem w rogu :-/ ???

Pozdrawiam =]

James
Gość
Wysłany: 2005-04-05, 19:28   

Mój brejdak rzeczywiście robi stronkę, ale po co się awanturować??? Eagle trzymaj tak dalej, myślę że bedzie to naprawdę fajna stronka i jeśli czegos potrzebujesz to mów:) Mój brat robi stronę w wolnych chwilach, więc to może jeszcze potrwać;) A twój pomysł mi się podoba i nie wiem czemu Trabiq go skrytykował:/

Eagle
Gość
Wysłany: 2005-04-06, 19:25   

ja tez nie wiem,przeciez nie mowie, ze ta stronka ma byc wieczna,ale dopoki Twoj brat nie skonczy swojej to chyba lepszy rydz niz nic? Plizzz,jak macie swoje fotki przy trabich to wysylajcie na zbigduk@poczta.fm, bo tego mi najbardzioej brakuje.dzienks z gory

trabiq14
Gość
Wysłany: 2005-04-06, 20:31   

Krytyka? K***a mac - chyba jedyne co cie moglo dotknac, to chyba to, ze ci zwrocilem uwage, ze przy tworzeniu stron wstawia sie odnosniki do SERWERA a nie do WLASNEGO KOMPA! A... a moze to, ze ktos takze umie sie bawic HTMLem?
Nie sztuka jest zrobic sama strone, tylko ja regularnie aktualizowac i prowadzic. Serwery interii sa zawodne, tak samo z reszta jak wiekszosc darmowych. Ja sie zapowiedzialem juz wczesniej - serwer na strone, na fotki mam, moge udostepnic, co chyba juz zrobilem.
Pzdr

James
Gość
Wysłany: 2005-04-06, 20:34   

Trabiq spokojnie, bez nerwów:D

Eagle
Gość
Wysłany: 2005-04-08, 14:29   

Trabiq daj se siana, bo juz mnie nudzi ta dyskusja,ktora niczemu nie sluzy. Nie mówie wcale, ze ta strona jest idealna,ale na razie nie ma innej,a jak ja tworzylem, to nie wiedzialem ze jeszce jakas powstaje. I bardzo mnie to cieszy,ze ktos, kto sie na tym zna sie tym zajal.A ciebie to drazni chyba to,ze nie zapytales sie Ciebie o zgode...

miszatrabi
Gość
Wysłany: 2005-04-08, 16:56   

Witam!!!

Ja również jestem zdania ze bardzo dobrze sie stało że jakakolwiek stronka istnieje. Niepotrzebe sa kłótnie że ktos własnie robi strone o ktorej nic nie bylo wiadomo. Od ilosci stronek jeszcze nikt nie umarł jak bede dwie wtedy sie okaze ktora jest lepsza i podejmie sie stosowne rzeczy.

pozDDRawiam i wysyłać zdjecia do zbyszka zdjecia z swoimi furkami pokazmy ile naprawde nas jest !!!

James
Gość
Wysłany: 2005-04-08, 17:54   

Otóż to:)

Pasjonat
Gość
Wysłany: 2005-04-09, 16:24   

James a kto ty wogóle jesteś ????? :)

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-04-09, 19:41   

no właśnie james... a kto ty wogóle jesteś ?? :)

James
Gość
Wysłany: 2005-04-09, 22:49   

Niespotykanie spokojny człowiek, ale zaczyna mnie to wszystko już wku...ać:/ Tak więc, nie drażnij lwa:D:D:D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi