Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Lublin - regularne spotkania
Autor Wiadomość
bipi78
Gość
Wysłany: 2005-02-25, 11:08   

podpinając sie pod tem temat mam pytanie ( wiem ze na giełdę, ale to regionalna sprawa) poszukuje pilnie zawiasy klapy tylnej kombi ale tylko niemieckie w dobrym stanie, jezlei ktoś ma takie to porosiłbym o kontakt i na spocie donalibyśmy transakcji , cena do uzgodnienia , kontakt bipi78@wp.pl

P.S. Trabiq szybciutko wracaj do zrófffka

James
Gość
Wysłany: 2005-04-06, 18:12   

Hej lubelscy trabanciarze (w tym trabanciarki oczywiście:D), dawno sie nie widzieliśmy:/ Proponuje spotkać sie w tym miesiącu w nieco innym terminie(ze względu na zlot w Bełchatowie)... Co powiecie na niedzielę 24 kwietnia??? Czekam na odpowiedź, albo na inne propozycje:)

PS. Zrobiło się już ciepło, warto więc pomyśleć o jakims wspólnym wypadzie za miasto(na piwko, grilla itp. itd.):) Co wy na to???

Eagle
Gość
Wysłany: 2005-04-06, 19:29   

Swietny pomysl.moze jakby była ładna pogoda to zrobilibysmy 2dniowego spota?np sobota-niedziela?

trabiq14
Gość
Wysłany: 2005-04-06, 20:24   

James - nic sie nie zmienia - 24 kwiecien to jest wlasnie OSTATNIA NIEDZIELA MIESIACA :)
A zebym sie troszke kogos czepil, to Eagle - spot 2dniowy mozna zorganizowac, ale troche w innym terminie - tydzien pozniej jest Zlot w Belchatowie i nie wszyscy moga miec czas/kase.
Pzdr

James
Gość
Wysłany: 2005-04-06, 20:36   

Hehe, faktycznie:D:D:D Ale ze mnie gapa:D No to jeszcze lepiej, spotykamy sie normalnie:D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi