Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trampkowisko 2005 & przyjaciele
Autor Wiadomość
klakson
Gość
Wysłany: 2005-04-02, 21:50   

V Ogólnopolski Zlot Trabantów
TRAMPKOWISKO 2005 & Przyjaciele

W dniach 29.04.2005 – 03-05-2005 zapraszamy na V Ogólnopolski Zlot Trabantów TRAMPKOWISKO 2005 & Przyjaciele. Baza zlotu znajdować się będzie w Zelowie woj. łódzkie ( droga 484 ) w stanicy harcerskiej „PATYKI”.

GRYPLAN ZLOTU

piątek 29-04-2005

zakwaterowanie uczestników, oficjalne rozpoczęcie zlotu i zabawa w podgrupach

sobota 30-04-2005

zwiedzanie Elektrowni i Kopalni Bełchatów, rajd turystyczno-krajoznawczy, prezentacje klubowe, koncerty

niedziela 01-05-2005

parada ulicami Zelowa, paintball, kocert i kareoke

poniedziałek 02-05-2005

konkursy, konkurencje sprawnościowe, trabmen zlotu, dyskoteka

wtorek 03-05-2005

zakończenie zlotu

KOSZTY ZLOTU

15zł - osobo/doba
15zł – opłata organizacyjna od osoby
5zł – opłata dla zwiedzających, od osoby

ZAKWATEROWANIE

posiadamy ok 100 łóżek w warunkach dość spartańskich (domki i pomieszczenia, kto byl ten pamieta), rezerwacje przyjmujemy tylko od osób z dziećmi do lat 12, kombatantów, emerytow, rencistow i kobiet w ciąży, komu zabraknie miejsca niestety musi rozbić się na polu biwakowym.

klakson
Gość
Wysłany: 2005-04-02, 22:23   

witam
a teraz cos wiecej:
kiedy - wiadomo, gdzie - wiadomo, co tam sie bedzie dzialo:
rezygnujemy w tym roku z wszelkich dalekich wyjazdow, dlugich parad itp. wszystko odbywac sie bedzie na osrodku, w jego okolicach lub bedziemy dowozic ludzi autokarem, wyjatkiem jest
- zwiedzanie elektrowni i kopalni (jestesmy w trakcie rozmow i wszystko jest na dobrej drodze ze w tym roku wejdziemy na teren elektrowni i moze wjedziemy do wykopu)
- rajd turystyczno krajoznawczy, ktorego elementem bedzie zwiedzanie powyzszych przedsiebiorstw i inne konkurencje
- parada o dlugosci ok 6 km wokol zelowa
oczywiscie beda konkursy i konkurencje typu "naj" i nowosc - prezentacje klubowe - kazdy oddzial, klub ktory pojawi sie na zlocie, bedzie mial mozliwosc przedstawienia uczestnikom swoich planow, osiagniec itd., takie male "piec minut dla..." - chetne oddzialy i kluby ktore pojawia sie na zlocie prosze o kontakt.
nastepna sprawa to piantball (niestety platny - 35zł, w tym pelny osprzet do strzelania, ochraniacze, kombinezon i 100 kulek), osoby ktore sa chetne na udzial w zawodach proszę o wpisanie się na listę (ktora niebawem powstanie) i dokonanie przedpłaty w kwocie 35 zł na konto Dominik Lasoń B.S.Bełchatów 03896500083001001168020001z dopiskiem paintball-zlot-imie i nazwisko. proponuje zbieranie calych druzyn 6 osobowych. to tyle co bedzie.
koszty zlotu nie sa negocjowalne:
- caly zlot na jedna osobe wyniesie 75 zl,
- wjazd na teren zlotu bez noclegu 15zl od osoby,
- jezeli ktos przyjedzie na tzw. godzinke pozwiedzac, zaplaci 5 zl od osoby.
co jeszcze dla was przygotowalismy dowiecie sie jak przyjedziecie.
kontakt:
503-077-304
klakson@wp.pl

pozdrawiam i do zobaczenia

klakson
Gość
Wysłany: 2005-04-02, 22:28   

poprawiam kontakt:
503-077-304
klakson_600@.wp.pl

bartek wielowiejski/jast
Gość
Wysłany: 2005-04-06, 14:41   

ja przyjeżdzam z wawki we 2 osoby,moja dziewczyna srednio interesuje sie motoryzacją, nie nocuję
po co ta opłata organizacyjna w wysokości AŻ
15 zeta/osobe? co ja z tego bede miał?
za co konkretnie płacę? i tak musze kase na wahe wywalic(a niektórzy znacznie więcej) a jedzonko we własnym zakresie
powinna byc to suma symboliczna a jezeli już to 15 zł za samochód! to zlot TRABANTÓW

ps. Kupie uszczelki do sedana do szyby przedniej i tylnej nowego typu , jak w polówce..przywieźcie na zlot! :)

Piotr S.
Gość
Wysłany: 2005-04-06, 15:58   

Powiem krótko jakie jest moje zdanie -nie pasuje Ci opłata -nie przyjeżdżaj. Organizowałeś kiedyś dużą imprezę? Ja tak -wprawdzie nie zlot Trabantów, ale coś podobnego -na 130 ludzi. Za darmo nic się nei zrobi...

klakson
Gość
Wysłany: 2005-04-06, 18:23   

witam

bartek, co rok te same problemy, te same pytania, wiec odsylam do tematow (wojen i wojenek) z poprzednich lat. co za to bedziesz mial? to samo co z jazdy trabantem - satysfakcje. ty moze osobiscie duzo z tego nie bedziesz mial, ale twoje 15 zl zostanie dolozone do calej puli z ktorej oplacane sa nagrody, koszty tzw stale zlotu, niespodzianki, koncerty, ewentualny debet, gdybys chcial zostac caly zlot to zobaczyl bys na co poszly twoje pieniadze. po prostu oplata organizacyjna przeznaczona jest na caly zlot, a nie na jednego uczestnika.

pozdrawiam

arek_353
Gość
Wysłany: 2005-04-06, 20:48   

na pewno za symboliczną sume chłopaki dostają paliwo na stacji , opłacają różne urzędowe sprawy, wszystko jest na pewno tylko symboliczne wkońcu to zlot trabantów

nie chce być złośliwy ale pomyśl 2 razy czasami zanim coś napiszesz :)
pozdrawiam

bartek wielowiejski/jast
Gość
Wysłany: 2005-04-07, 08:45   

ale złośnicy!
oki oki
chciałem tylko abyscie mnie uswiadomili na co ta kaska dokładnie idzie, ja wszystko rozumiem..
wybaczcie, mam złe doswiadczenia z polskimi urzędnikami i hipermarketami którzy na kazdym kroku musza mie z paru złotych oskubać

:) poza tym jestem wkurzony bo musze kase na przeglad i aku wyłozyć zeby do was przyjechać:(

Zbyszek 601
Gość
Wysłany: 2005-04-07, 10:35   

Przyjedziesz, a żadnej wydanej złotówki żałować nie będziesz. Zapewniam.
Bełchatów = 100% fun ;o)

klakson
Gość
Wysłany: 2005-04-07, 14:11   

nie zlosnicy, raczej zmeczeni ...

pozdrawiam i zapraszam

Lewy81
Gość
Wysłany: 2005-04-08, 07:57   

Klakson popieram... do puki nie zorganizopwalem zlotu nie wiedzialem ile z tym zachodu i jakie koszty trzeba poniesc, a nie ma co ukrywac ze TRAPKOWISKO to najlepszy POLSKI zlot....., zjawie sie w piatek, niestety tylko na piatek...a tak zaluje..a mialo byc tak pieknie..:P

szopeno(lenny)
Gość
Wysłany: 2005-04-08, 12:11   

Witam jezeli ktos ma zamiar jeszcze narzekac...pojedzcie sobie na zlot innych marek lub motocyklowy zobaczycie ile kosztuja....zapewniam was ze kasa nie idzie do naszej kieszeni....mysle ze 75zl za piecio-dniowe hard core fun to nie duzo kto byl ten wie, ze u nas nudzic sie nie mozna gorzej jest z dojsciem do siebie po zlocie;)

Złoty
Gość
Wysłany: 2005-04-08, 12:18   

Racja TRAMPKOWISKO to najlepszy zlot w polsce... Pozdrowienia dla wszystkich i podziekowania dla organizatorow ze nam potrafią zagwarantowac takie zajefajne atrakcje, gdyby nie zloty nie bylo by tylu trabanciarzy...

...mielec zjawi sie napewno, mozliwe ze bedziemy wieksza ekipa...

jeszcze raz pozdrawiam

Narwaniec
Gość
Wysłany: 2005-04-08, 12:58   

...narzekania,oczekiwania....
Z Warszawy przyjeżdzałem to i z Chełma przyjedziemy ;)
Mam tylko nadzieje że mój pracodawca będzie przychylny temu pomysłowi
A co do wydatków to policzcie sobie ile codziennie czy w tygodniu wydajecie na różne głupoty czasami zupełnie niepotrzebne.A tu gwarantuje że nie będziecie zawiedzeni żeby nie wiem co się działo.
Pozdrowienia dla Bełchatowa od Chełma ;)

bartrowiej
Gość
Wysłany: 2005-04-11, 20:36   

WITAJCIE.Mam pytanie do organizatorów.Cy jest możliwy nocleg w namiocie(oczywiście własnym) podczas zlotu??Dzięki. MAM NADZIEJĘ ŻE POGODA DOPISZE.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi