|
ZLOT W ALEKSANDROWIE=KIEDY? |
| Autor |
Wiadomość |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2005-03-22, 18:38
|
|
|
Witam!Oto plany klubowe:
05 - 07 sierpnia Poznań "Pyrkomania 2" Zlot na torze Poznań,
10 - 11 września Skierniewice - Nieborów Święto Kwiatów, Owoców i Warzyw.
PROSZĘ O POMOC.Nie chcę wchodzić Wam Drodzy Klubowicze w plany dlatego pytam się kiedy jest najlepszy termin zlotu.Wiem,że jak wcisnę się w złym momencie w plany to będzie mała frekwencja(a tego bym NIE chciał).Myślałem o tym weekendzie 4 dniowym co kończy się w poniedziałek 15 sierpnia(bo wtedy jest wolne)no ale jak jest "Pyrkomania" wcześniej to już sam nie wiem kiedy:(No nic się nie układa i z głosowaniem na nazwę zlotu i z terminem:)I to wszystko na mojej głowie:(Pomóżcie proszę-PozDDRo-Bartez601.
P.S.W czerwcu jest Zwickau i to jest termin zaklepany.No to może coś w lipcu co?Byśmy mieli konkretny kalendarz zlotów:maj,czerwiec,lipiec,sierpień i wrzesień.Co Wy na to?Odpiszcze proszę:) |
|
|
|
 |
Paweł
Gość
|
Wysłany: 2005-03-22, 20:42
|
|
|
A kiedy w czerwcu jest Zwickau? Żeby nie było - w "Planach" nie znalazłem ))) |
|
|
|
 |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2005-03-22, 21:10
|
|
|
| Witam!Zwickau jest jakoś w połowie czerwca albo po dwudziestym czerwca.PozDDRo.B. |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2005-03-23, 06:21
|
|
|
Paweł a Ty do Zwickau sie wybierasz...??
Bo z Łodzi na bank ktoś jedzie do Zwickau np. JA..:) Podaj jakieś namiary do siebie !!!
a tak dla pewności Zwickau jest w dniach 17-19 czerwca...:)
PozDDRawiam |
|
|
|
 |
Kaszub.Gdynia
Gość
|
Wysłany: 2005-03-23, 13:08
|
|
|
Witam,
Z tego co pamietam, zlot w Aleksandrowie był częścią miejskiej imprezy kończącej wakacje, Urząd Miasta partycypował w jego organizacji, dzięki czemu słuzby miejskie i policja traktowały nas przychylnie a mieszkańcy Aleksandrowa mieli dodatkowa atrakcje. Czy w tym roku ma być inaczej? Czy w tym roku miasto organizuje tą imprezę?
Jesteś świetnym organizatorem i jestem pewien, że frekwencja dopisze. Nie bój się konkurencji. Twoja impreza wpisała się do kalendarza zlotów właśnie dzięki doskonałej atmosferze i organizacji a nam kojarzy sie z końcem wakacji.
Przy okazji, o nazwie: Ekipa Trójmiasto jeździ "na Aleksandrow". To słowo wyjaśnia nam wszystko i jest zapowiedzia zlotu w miasteczku o specyficznym klimacie, nasze spotkanie jest częścią miejskiej fiesty, więc dodatkowa nazwa nie jest potrzebna. Poraziły mnie nowotwory slowne typu Trabikalia, autor chyba myslał o Trabinaliach, chcąc pewnie ograniczyć wiek uczestników :)))))))))))))
Pozdrawiam z Kaszubowa |
|
|
|
 |
Bartosz "Gołąb&a
Gość
|
Wysłany: 2005-03-23, 14:39
|
|
|
| Witam!Dzięki Kaszub za ciepłe słowa:)A tak w ogóle to coś ostatnio się nie pokazywałeś w Aleksandrowie:(:(Dlaczego:(:(Zapraszam i PozDDRawiam:):) |
|
|
|
 |
bartek wielowiejski/jast
Gość
|
Wysłany: 2005-04-06, 14:56
|
|
|
Hejka! Gołębiu dostałes fotki z zeszłego roku jakie wysłałem na mejla?
nie dostałem odpowiedzi zadnej
nie wiem czy gdzies je umiesciłes do ogladania
ps. jest mi cholernie przykro ze na zdjeciach ze zlotu nie ma mojej furki :(
czy jest wyjatkowo paskudna?
pozdrawiam |
|
|
|
 |
Alan
Gość
|
Wysłany: 2005-04-23, 20:05
|
|
|
No "niespodzianka" była w 2004 SUPER! Chłopaki z Bełchatowa potrafią zaskoczyć. |
|
|
|
 |
newman
Gość
|
Wysłany: 2005-04-25, 08:49
|
|
|
| zlot w aleksie to dobry pomysl, dalej sie boje jezdzic trapmkiem :P |