Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Zloty - dolnysląsk - lubuskie
Autor Wiadomość
Skiba
Gość
Wysłany: 2005-03-14, 11:09   

Czy szykuje się może jakiś zlot na dolnymśląsku lub w lubuskim ... Ogólnie to gdzieś niedaleko , bo ceny paliw rosną :(

wally
Gość
Wysłany: 2005-03-14, 20:40   

nie wiem czy coś będzie, bo nie słyszałem żeby coś takiego było, ale jak będzie to przyjadę na pewno :)

Skiba
Gość
Wysłany: 2005-03-14, 21:13   

Był kiedys zlopt Garbusów w Sławie ... i kilka Trabich też się zjechało :)

robak
Gość
Wysłany: 2005-03-14, 23:12   

zlot wartburga w Turowie (niedaleko opola) jakies 83km od Wroclawia bedzie podczas dlugiego majowego weekendu. W wakacje moze zaloga wroclawska cosik zmontuje, bo miejsce mamy (sala na koncerty, etc, pole na namioty, sraczyki dwa, ale brakuje klimatu w stylu prysznic). Co z tego wyjdzie - zobaczymy. Musi byc cieplo do tego, wiec zlot pewnie jakos w okresie wakacyjnym sie zmontuje. Biorac jednak pod uwage jak to ludzie pozniej reaguja i mowia ze kupa, etc, bedzie opisane wszystko co jest i jakie warunki, nie bedzie to natopmiast TYLKO zlot Trabantow. W sumie nie wiem czy to bedzie mialo nazwe zlotu, czy moze spotkania, lub jakos tak. Beda napewno zaproszone miniaki, wartburgi i garbaci. Moze pojawi sie kilka autek nie zwiazanych ze starsza motoryzacja, a bardziej tuningiem. Bedzie to po prostu GLOWNIE cos dla Trabanciarzy, ale tak jak mowilem... nie mam zamiaru potem byc tym BEEEE, wiec bedzie to przeciwienstwo np. Belchatowa - ale pic tez bedziemy :P

bRq
Gość
Wysłany: 2005-03-15, 00:21   

W lubuskim raczej ciezko.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi