Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabimania 3 - Pierwszy zimowy zlot Cartoontrabant
Autor Wiadomość
GrzegorzB
Gość
Wysłany: 2005-03-13, 22:01   

Pozdrowienia dla Marka Winiarskiego ;)

arek_353
Gość
Wysłany: 2005-03-13, 22:02   

właśnie obejrzałem filnik
od dziś mówcie mi MAREK :P
a tak pozatym nie wiedziałem , żę mam pod maską ponad 170 km :) aż miło
heh
niezłe ubarwienia

Zbyszek 601
Gość
Wysłany: 2005-03-14, 08:41   

Było dopsz... :o) Ewa chora, a ja nie. I wycieraczki znów się popsuły. Niestety przemoczeni i zmarznięci zwinęliśmy się wcześniej. droga Warszawa - Łódź trwała 5 godzin, Łódź - Warszawa niecałe 1,5 h ;-) A mówią że dwusuwy się telepią...

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-03-14, 09:50   

Zlocik był spoko. Organizacja w pełni profesjonalna tylko straż miejska i policja troszki zawiodła :) Pogoda-SUPER ;) Pozdrowienia dla wszystkich którzy byli. Dzięki chłopakom za udostępmnienie garazu. Zapłonik chodzi jak marzenie, nie moglśmy uwierzyć że trabant może tak szybko jechać a przy tym tak mało palić :) Levy - dzięi za regulacje masz u nas DUŻE PIWO.Pozdro Kędzior

wnuq
Gość
Wysłany: 2005-03-14, 10:45   

też byłem na chwile :)Lewy sie starał jak mógł.Czemu nikt się nie chciał witać prócz Łodziaków???Już mnie nie pamiętacie???

Syl
Gość
Wysłany: 2005-03-14, 12:35   

To był mój pierwszy raz :-) I na pewno nie ostatni!!! Było wspaniale, parada Piotrkowską - niesamowite wrażenie i w ogóle tyle Trabów na raz i pogoda świetna, co stwarzało dodatkowe atrakcje... ehhh, długo będę pamiętać :-)

Pozdrawiam wszystkich!

kk
Gość
Wysłany: 2005-03-14, 13:13   

a mnie nie wszystko sie podobało i pisze o tym, nie zeby komus nawrzucac tylko po to zeby na przyszłosc wyciagnąc wnioski :)
organizacja w porzo z wyjatkiem spoznienia na techniczną i nie ma co tłumaczyc sie pogodą, bo padało od poniedziałku, a po drugie logo pewnego hipermarketu na naklejkach zlotowych - lipa straszna, na identyfikatorach i ulotkach jeszcze bym zniósł ale na naklejkach :(
Super ze mimo takiej pogody ludzie zjechali z całej Polski !

arek_353
Gość
Wysłany: 2005-03-14, 18:40   

kk- spóźnienie na techniczną było spowodowane rozwaleniem szyku przez co pare autek się zgubiło
co do tesco
a myślisz, że skąd mieliśmy parking ??, za free ?
pozatym co ci przeszkadzało logo
miałem mazaka mogłeś poprosić zamalowałoby się :)

Lewy81
Gość
Wysłany: 2005-03-14, 18:41   

LOGO na identyfikator byc musialo.... inaczej nie dostalibysmy parkingu.. Jak bedziesz kiedys cos zalatwial... organizowal zlot w pelni legalnie..zobaczysz jakie sa schody....Pomysl czasem o kosztach zorganizowania takiej imprezy bo dolozenie LOGO mnie nic nie kosztowalo, a brak tego logo pociagnal by mnie sporo po kieszeni..

Lewy81
Gość
Wysłany: 2005-03-14, 19:18   

A..jeszcze jedno kolega KK jest rowniez z Łodzi ..a przyszło Ci do glowy aby zajrzec do klubu i nie spytac sie czy nie trza byloby kolega pomoc w organizacji..moze Ty bys zalatwil innego "sponsora"...

Narwaniec
Gość
Wysłany: 2005-03-14, 20:44   

...a Łódź mnie nie lubi:(...
Niestety już 3 raz coś mi się stało.Ale ludzie w tym mieście są naprawde godni polecenia i zawsze pomocni.Dzięki Lewy,dojechaliśmy spokojnie i już mam sprawy załatwiania częścxi w toku więc zapewne niedługo jakoś się dogadamy co do zwrotu.a co do zlotu to w sumie nieweile w nim uczestniczyłem bo ratowałem auto,ale nie spotkałem się ani też nie słyszałem negatywnych opinii.Zaznaczmy że to był "ten pierwszy" zlot zorganizowany przez Lewego,Brzydala i Cukra.Za to należą im się podziękowania i gratulacje,aczkolwiek czekamy na więcej,lepiej...
pozdrawiamy Narwaniec z Żoną :)

toudy
Gość
Wysłany: 2005-03-14, 22:20   

zapraszam do fotorelacji :):):)

kk
Gość
Wysłany: 2005-03-15, 08:48   

ja nie brałem sie za organizacje bo wiedziałem ze nie bede mial czasu zeby cokolwiek pomóc, a logo na naklejkach za kawalek zasniezonego parkingu, na który kazdy mogł wjechac nie podoba mi sie i już.

kk
Gość
Wysłany: 2005-03-15, 08:53   

a przeciez w zeszłym roku i jeszcze w poprzednim tez stalismy na parkingu tego marketu i zadnego logo nie było.

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-03-15, 10:49   

Nie tego tylko na widzewie a to róznica.... Sadzisz ze Tesco na widzewie bedzie chciało jeszcze kiedykolwiek nas widziec?

A teraz do tych z ktorymi rozmawiałem na tenat sponsora zlotu:
Sponsor był... fajne nagrody piwo i nocleg gratis!!!!
Ale miał tez :niezwykle wygórowane" wymagania: Trasa na zlot, podczas zlotu i trasa do domu z jego naklejkami około 20x50 cm na drzwiach....
Wszyscy albo nikt!!!
Wiem nie da sie!!!
-bo z auta pomalowanego najtańszym lakierem przy pomocy wałka odejdzie farba
-bo co ja z tego bede miał?
i cala kupa innych argumentów!!!!
A że ze "sponsorem" wiążą mnie układy zawodowe nie miałem zamiaru świecic przed nim oczyma i grzecznie podziekowalem

omawiane zjawisko nazywa sie interesem grupowym, umiejetnoscia dostosowania sie lub solidarnoscią.

Jeszcze nikomu nie udało sie dogodzic wszystkim...

kolego kk: zgłos sie do mnie - specjalnie dla Ciebie wydrukuje jedna sztuke naklejki bez logo - czy to Cię satysfakcjonuje?

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi