Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
ZLOT POLACZONY
Autor Wiadomość
Lokata
Gość
Wysłany: 2005-03-09, 22:05   

Bawcie sie........

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-03-09, 23:09   

............................
Albo mi sie zdaje albo zal dupe ci sciska ze bez kasy i innych papierkow mozna zrobic zlot.
Raczej Ci sie wydaje!!!
Ale pewne rzeczy nalezy robić legalnie, odsyłam do przepisów mówiacych o zgromadzeniach

nie zosatwie na pastwe losu zadnego goscia, moze ty ale nie ja brzydal
Pokaż mi takiego, którego nie pomogłem a ja Ci pokaże 10 takich którym pomogłem

..............................
nikt z naszej ekipy nie wyda drugiej osoby, bo widze ze ty "Brzydal" jestes w stanie zadzwonic na policje i zglosic ze zlot jest niby nie legalny
Dziękuję, że tak mnie osądzasz... tylko na jakiej podstawie?

ALE JUZ ROK ORGANIZUJE ZLOTY I nikt nie narzekal
Ja znam takich co dłuzej robia rózne nelegalne rzeczy ale czy to jest usprawiedliwienie?

przyjaciol nie bedziesz miec
jakoś nie cierpie ma ich brak

CHYBA ZAZDROSCISZ BO INNEGO WYTLUMACZENIA NIE WIDZE
Jakos nie zazdroszczę ale moze pomyśl o innym wytłumaczeniu

...............................
NIE JEST NIGDZIE ZABRONIONE SPOTYKANIE SIE NA PARKINGU
Ponownie polecam ustawę o zgromadzeniach

A TY MI LEPIEJ NIE ZYCZ BO SZCZERE TO NIE BEDZIE.
A jednak zycze powodzenia i dobrej zabawy i to szczerze... a jak kiedys zawitasz do łodzi zapraszam na piwo.
Stary ja nie mam do Ciebie pretensji po prostu mowie co mysle i staram sie zwrocic na pewne rzeczy Twoja uwage!
Obiecuje Ci ze jak kiedys spotkamy sie na współnym zlocie (mam nadzieję) stawiam Ci wielkiego browara!
NIE JESTEM TWOIM WROGIEM!!!!!

Leeloo
Gość
Wysłany: 2005-03-09, 23:56   

hahahahahhahaha
normalna sprawa na naszym forum to się już zrobiła, że się wszyscy zawsze żrą??
masakra
ok powiem tak
w końcu jestem "duża" i "oczytana" więc wyrażę swoje zdanie
robicie niepotrzebną zadymkę
ups przepraszam - nie robicie, a ROBISZ wolf_iq
to fakt, że takich rzeczy nie powinno się pisać na forum, bo jesteśmy doświadczeni w swoich zlotach i spotach i bardzo dobrze wiemy jak to wszystko wygląda. jest wiele zlotów organizowanych u nas zupełnie legalnie, ale są i takie nielegalne ;) między innymi ja zrobiłam nie do końca legalnego spota
ale rzeczywiście takie ewidentne wskazówki po pierwsze - mogą być przeczytane przez osoby niepowołane, po drugie - przez osoby, które mają zamiar tam przyjechać, a bardzo dobrze zdają sobie sprawę z tego na czym spoty polegają może to być wręcz obraźliwe. nie miej nas za matołków Wolf-iq.
po trzecie wreszcie - sadzę, że skoro jesteś gościem na naszym forum, to powinieneś bardziej pokazywać się jak gość a nie jak przywódka (przy-wódce;)takie małe skojarzenie dla rozluźnienia napiecia). i jeśli chcesz wpisać coś tak znacznego to prosze skontaktować się z osobą, która podpowie Ci jak to nalezy zrobić. w tym przypadku zdecydowanie powinien to być Jarema jako osoba, która zna juz Ciebie i jest naszym zaufanym kolegom ;) )tu uściski dla Jaremy)
po czwarte (choć miało być tylko 3) prosze Cię Wilf_iq jako naszego nowego kolegę - nie unoś się tak i nie bluzgaj prosze na Brzydala, bo źle odczytałes jego posta. niepotrzebnie się podburzyłeś i spieprzyłeś troszkę całą tą radość jaka nam przyszła na myśl o spocie z "korkami" (czyt. maluszki).
jeszcze raz apeluję o rozsądne wypowiedzi na forum i podpowiadam, że grzeczność (jak w przypadku ostatniej wypowiedzi Brzydala ) jest zawsze mile widziana i gwarantuję, że wszyscy będą szczęśliwsi l;)))))
serdecznie wszystkich pozdrawiam i zyczę udanego godzenia się i fajnego spota :)))
zawsze z WAMI - leeloo

Leeloo
Gość
Wysłany: 2005-03-10, 00:04   

o matko jakie byki ;)
miało byc PRZEWÓDCA a nie przywódka
Jarema jest oczywiście zaufanym KOLEGĄ a nie kolegom
to chyba tyle - jeśli jeszcze się gdzies taki byczor wkradł to przepraszam ;)
ściskam

wolf_iq
Gość
Wysłany: 2005-03-10, 14:55   

Powiem tak osoby z mojego forum czytaly tekst od brzydala i ujely to tak samo jak ja.
Co do tekstu od brzydala, jego wypowiedz mozna roznie interpretowac.
Niestety nie bylo by tyle zamieszania jak interpretacja tekstu mojego przez brzydala.

bo byla to czysta kpina z organizacji naszej.
Co do legalnosci ,my sie spotykamy prawie co miesiac i co miesiac mialby ktos z naszego klubu zalatwiac legal,to jest niemozliwe do zrealizowania, unas sie mowii w jeden dzien a za tydzien sie spotykamy, a za tydzien spraw papierkowych nie zalatwisz.
A co do legalnosci zlotu mial w tym pomoc jaremy, ale jest jak jest.

gratuluje ze robicie legale, my nie posiadamy finansowego zaplecza na taka impreze.
To by bylo na tyle odemnie.

ZLOT NASZ OCENIA OSOBY CO PRZYJADA NA NIEGO od was.
Tak pozatym mam nadzieje ze nikt nie bedzie zalowac ze przyjechal do nas.
pozatym leeloo tu sie mylisz bo piszesz ze kazdy wie jak to wyglada, nie kazdy wie wiec pisze,pozatym inaczej wyglada zlot uwas a inaczej unas,wiec napisalem a ze zostalo to odebrane negatywnie to coz,pozatym kazdy ma po czesci racje.

Ale koniec tematu ja sie ciesze na zlot i mam nadzieje ze bedzie udany bez przypalow

Yarema47
Gość
Wysłany: 2005-03-10, 21:26   

.
No to widzę, że muszę zabrać głos.
.
Już na pierwszym spotkaniu z Wolfem zauważyliśmy, że w każdym z klubów panują zupełnie inne zwyczaje i organizacja. Doszliśmy więc do wniosku, że każdy z nas załatwia zlot ze swoim klubem a między sobą koordynujemy działania. I już.
.
Nie chcę być niemiły, Wolfie ale próbujesz wprowadzić między nas swoje zasady.
Na początku nie był pewien termin, ponieważ u Was ludzie mają szkołę i jeszcze nie było wiadomo, w który weekend im wypadnie. Wstępnie ustaliliśmy datę 19 marca, dopóki nie było to pewne nic nie pisałem, bo nie chciałem wprowadzać ludzi w błąd. Ty napisałeś u siebie od razu. Po tygodniu termin uległ zmianie i zapadła ostateczna decyzja na dzień 12 marca, dopiero wtedy umieściłem post. Nie pisałem o grillu, bo Ty już mnie uprzedziłeś, natomiast napisałem wszystko to, co było potrzebne oraz rozesłałem maile, gg i smsy. U nas naprawdę więcej informacji nie trzeba! Mamy za sobą wiele wspólnych, udanych zlotów i każdy dokładnie wie, o co biega. Podałeś do wiadomości: "wrazie wjazdu Policji nikt nic niewie kto to organizowal, takie zabepieczenie.
Jezli ktos ma probolemy techniczne itd brak przegladu lub PZU prosze to zglosci mi lub jaremie ,to wtedy upchen was w srodek zeby nikt was nie dorwal."
Niestety nie przypominam sobie abyś to wcześniej ze mną uzgadniał!
-Jeżeli przyjedzie Policja to ja nie widzę powodu, aby się ukrywać i mogę, (skoro organizuję) porozmawiać z nimi jako przedstawiciel klubu Cartoon Trabant.
-W razie awarii wszyscy pomagamy sobie spontanicznie i jest to oczywiste.
-Jeżeli komuś brakuje przeglądu, OC lub rozumu to jeździ na własną odpowiedzialność i sam wie, żeby wmieszać się między inne auta a ja mu przecież nic więcej w tym nie pomogę.
.
Nie znasz Brzydala, więc całkowicie nie zrozumiałeś jego intencji. Nigdzie nie znalazłem, żeby pisał cos o donoszeniu Policji czy zostawianiu kogoś bez pomocy. Przecież on ma rację i nikogo nie obraża, nie pisze się o konspiracji na forum publicznym. Po za tym na Waszym forum na ten temat znalazłem tylko Twoją wypowiedź i nie była ona nam przychylna.
.
Po prostu narzucając nam zasady Twojego klubu sam sprowokowałeś taką reakcję. Twój udział w dyskusji jest wręcz wskazany w kwestii np. wspólnej jazdy chłopaków z Rybnika czy informacji o węglu do grilla ale sprawy organizacyjne pozostaw nam.
.
Mam nadzieję, że to koniec zgrzytów i do zobaczenia w sobotę.
.

wolf_iq
Gość
Wysłany: 2005-03-10, 21:58   

Ok w takim razie kazdy jest odpowiedzialny za wlasna ekipe.!!!!myslalem ze to wspolny jest zlot, a co do nie ustalania z toba komu zglosic dana usterke czy cos podobnego, to sory niewiedzialem ze to trzeba ustalic z toba taka blachostke.
pozatym napisalem wyraznie kazdy przyjezdza na swoja odpowiedzialnosc.

WIEC WSZYTKO TERAZ JASNE TY JESTES ODPOWIEDZIALNY ZA WASZE SAMOCHODY A JA ZA MOJE.

Clark
Gość
Wysłany: 2005-03-10, 22:13   

ojej wolf coś Ty to znów wymyslił??
"a co do nie ustalania z toba komu zglosic dana usterke czy cos podobnego, to sory niewiedzialem ze to trzeba ustalic z toba taka blachostke."
brak mi słów:(((

Jarema mówiłam Ci juz że Ci normalnie PRZAJA ? ;))) jesteś moim idolem ;)
ściskam wszystkich (niektórych za bebechy - nie dopasowywać sobie - ja wiem kogo ;)))

Lewy81
Gość
Wysłany: 2005-03-11, 10:05   

Wolfiq ... chyba mylisz pojecia ZLOT i SPOT..:)

Mnie w Łodzi wrobili w organizacje zlotu... i zaczynam wymiekac...ale dam rade..:)

PozDDRawiam

wolf_iq
Gość
Wysłany: 2005-03-11, 15:24   

A czemu myslisz ze to nie zlot tylko spot?

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-03-11, 15:50   

SPOTkanie jest wtedy gdy SPOTka sie kilku gości pogada i pojedzie do domu.
Nie słyszałeś nigdy o SPOTkaniach z wyborcami, przypadkowych SPOTkaniach, czy bliskich SPOTkaniach trzeciego stopnia.

A bliskie ZLOTY trzeciego stopnia?

Nie umawiałes sie kiedys w taki sposób: SPOTkajmy sie o 15 na CPN?
A powiedz zlećmy sie o 15....

Ano wlasnie i tu cały jest ambaras....
Nazewnictwo!!!

My spotami nazywamy zorganizowane kilkudniowe imprezy a SPOTY to spotkania.

POZDRAWWIAM

wolf_iq
Gość
Wysłany: 2005-03-11, 20:09   

ZLot to unas jest zjazd ludzi z okregu slaska i nie tylko,
Spotkanie to jest jeden do drugiego dzwoni spotykamy sie w scislym gronie sami swoji.

wolf_iq
Gość
Wysłany: 2005-03-13, 12:34   

DZIEKI ZA PRZYBYCIE NA ZLOT, Z MOJEJ STRONY ZLOT UDANY!!!:) POZDRO
a szczegolne dla mortiego ktory walnol fajnego slaloma

morti
Gość
Wysłany: 2005-03-13, 16:34   

a dziekuje dziekuje autografy pozniej :P

hehe mnie sie podobalo :D

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi