|
---=== LISTA - TRABIMANIA 3 ===--- |
| Autor |
Wiadomość |
FLAKu85
Gość
|
Wysłany: 2005-02-24, 19:20
|
|
|
| Siemka Lewy dla mnie na razie jerdno miesce może bedzie więcej ale pod znakiem zapytanie kaske dam ci na garage. |
|
|
|
 |
SZAFI
Gość
|
Wysłany: 2005-02-25, 19:44
|
|
|
| Ja się pisze narazie poki co na 75 % o ile FLAKu85 załatwi jakiegos trabika dla mnie na zlot |
|
|
|
 |
KamiL_ON
Gość
|
Wysłany: 2005-02-26, 13:13
|
|
|
Martusia & KamiL_ON
PIĄtek/Sobota
:)
Jednak Dojedziemy :P |
|
|
|
 |
Kanibal
Gość
|
Wysłany: 2005-02-26, 23:40
|
|
|
Witamy,
zgłaszam 3 osoby z Warszawy i jednego traba 601 - mam nadzieje że będą dla nas jakieś promocje - prosimy uwzględnić malutką pojemność silnika;)
W kwestii zaliczki (ile ma ona konkretnie wynosić?) możliwe że sie pojawi ale nic nie gwarantujemy - prosimy o rezerwacje 3 miejsc
Pzdrw
Kanibal, Spłuczek, Zakąska |
|
|
|
 |
GrzegorzB
Gość
|
Wysłany: 2005-02-26, 23:42
|
|
|
Z Krakowa:
RAV & Viola
Jozek
-> na calosc (zapowiedzialem ich u Brzydala)
Ja & Cecylia
-> cala sobota, 1 nocleg |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-02-28, 12:30
|
|
|
| 6 marca w dwóch kółkach ustalamy termin wyjazdu. Ale zajefajnie!!! Nie mogę się doczekać... |
|
|
|
 |
Kristoff
Gość
|
Wysłany: 2005-03-02, 12:49
|
|
|
Dopiszcie i mnie:
Krzysiek i Michal Kasińscy
1 trab, 1 nocleg (chyba) - uprzedze wczesniej czy faktycznie zostajemy tez na niedziele, na razie musze pozaliczac poprawki i sie z grypy wykurowac, pzdr |
|
|
|
 |
toudy
Gość
|
Wysłany: 2005-03-02, 18:40
|
|
|
Aneta&Wojtek - całośc
do zobaczenia :) jeeeeeeeeeee |
|
|
|
 |
Mutos
Gość
|
Wysłany: 2005-03-03, 10:34
|
|
|
Sobota + niedziela będę - mam nadzieję, że uda mi się przyjechać moim cudem... Jeżeli do następnego weekendu nie uda mi się wymienić wahacza to przyjdę na piechotkę z Wami pogadać.
I postaram się jeszcze wziąć małego dwusówa ;) |
|
|
|
 |
Zbyszek 601
Gość
|
Wysłany: 2005-03-03, 10:51
|
|
|
No i my: Ewa , ja i pies Barkas (razem 2 osoby) zjawimy się w piątek na 99%. Wszystkie noce. Jest gdzieś mapka dojazdu?
Pozdrawiamy! |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2005-03-03, 11:10
|
|
|
Mapka dpjazdu bedzie dostepne po weewndzie.... :)
Mam nadzieje ze sie nie pogubicie i wszyscy calo dotrzecie....
Aha jeszcze jedno...Zawiadamiam wszystkich ze koncza sie miejsca noclegowe w moteliku..ale na szczescie beda jeszcze mieszkalne pawilony.... Warunki techniczne takie same jak w moteliku tylko z grzniem moze byc problem...
POZDRAWIAM Lewy81 |
|
|
|
 |
Mutos
Gość
|
Wysłany: 2005-03-04, 10:47
|
|
|
Dobra - zrobiłem przelewik, mam nadzieje, że choć trochę moja dyszka wspomoże zlot ;)
Małego dwusówa wezmę na pewno :D (Nie wiem czy uda mi się dużym przyjechać).
Do zobaczenia!! |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2005-03-06, 21:32
|
|
|
Raz jeszcze Ja..:)
Informuje wszystkich chetnych do przybycia na zlot do Łodzi..że oficjalna lista zapisów zostaje zamknięta..... Lecz wszystkich nie zapisanych nadal zapraszamy..W dniu dzisiejszym skonczyły sie talony na darmowe PIWO..:)
Aha jeszcze jedno... wszystkich tych co nie sa zapisani do tej pory prosze o zabranie jakis kocy, spiworow, systemow grzewczych:)..i cieplego ubrania..gdyz pogoda zorganizuje nam typowo ZIMOWY ZLOT..:)... Do zobaczenia za niecaly TYDZIEN
Niech miksol bedzie z wami PozDDRawiam
Lewy81 & Brzydal |
|
|
|
 |
Heniu Portier
Gość
|
Wysłany: 2005-03-07, 02:03
|
|
|
Odwoluje niestety swoj akces-powody mam dwa-oblalem egzam na uczelni i mam komisa zaraz po zlocie.2 zlamal mi sie TraPolo-rama pod silnikiem juz nie chce byyc razem z jaskolka
tak wiec wyruszy prawdopodobnie na drogi dopiero w okolicach belchatowa |
|
|
|
 |
Lewy81
Gość
|
Wysłany: 2005-03-07, 08:52
|
|
|
| Lewy bo ludzi wystraszysz.... dobrze bedzie!!! najwyżej sie troszke posune na łóżeczku i zawsze sie ktos jeszcze zmiesci.... |
|
|
|
 |
|
|