|
CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0
|
|
Trabanty na Muranowie? |
| Autor |
Wiadomość |
Stocky
Gość
|
Wysłany: 2005-02-24, 16:01
|
|
|
W okolicy, w której mieszkam (warszawski Muranów)stoi naprawde dużo trabantów, głównie 601, ale też kilka polówek. - Zastanawiam się więc, czy może przypadkiem niektóre z nich nie należą do zapalonych trabanciarzy? Bo jak zauważyłem, większość jest pamiątką po dawnych czasach, dla paru starszych właścicieli, którzy nie specjalnie już nimi jeżdżą.
Dwa trabiki, szczególnie zwracają na siebie uwagę. Jeden to biała polówka, z wymalowanymi czerwonymi tulipanami na "burtach", drugi też chyba polo, grafitowy metalic trochę podrasowany, stoi częst zaparkowany (możliwe że na stałe ktoś tam parkuje, ale nie jestem pewien), na terenie Zespołu Szkół Fototechnicznych. |
|
|
|
 |
twe
Gość
|
Wysłany: 2005-02-25, 09:29
|
|
|
Jest jeszcze niebieska polóweczka. Może nie zapalonego trabanciarza, ale zawsze:).
Pozdr. |
|
|
|
 |
radzieckii
Gość
|
Wysłany: 2005-02-25, 10:02
|
|
|
| Na tyłach Nowolipek stoi 601, raczej emerycka. Stoi też tam Skoda 130 Rapid na sprzedaż, gdybym miał kasę byłaby moja. Piękna jest. |
|
|
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|