Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
ZLOT POLACZONY
Autor Wiadomość
wolf_iq
Gość
Wysłany: 2005-02-04, 21:19   

KIELBASKI SZYKUJCIE JUZ ,BO MY BEZ GRILA KIELBASKI ZLOTU NIE KONCZYMY HEHE,co do daty bedzie niedlugo ustalona!
ja musze tylko mojego bolida wyregulowac a jak nie to czyms sie innym dotocze

Rudaaa
Gość
Wysłany: 2005-02-21, 10:13   

eeloł:) już myślałam, że pomysł upadł, a tu wczoraj kolega maluchowiec mówi mi, że w marcu zlocik w Gliwicach:D czemu na naszym forum nic nie ma na ten temat?? forum 126p temat amitnie prowadzi i datę ustalono i miejsce:)

wstępnie - 19 marca, godzina 15.00, radiostacja gliwicka :))) w razie zmian, dadzą znać :)

ja narazie mam same problemy z autem, ale liczę, marzę i nawet wierzę, że do 19 marca ruszy ;)

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-02-21, 15:17   

tydzień wczesniej jest zlot w Łodzi

wolf_iq
Gość
Wysłany: 2005-02-21, 22:34   

Wiec tak Panowie Jaremy da znac do dokladniejszych informacji.
Jedyne co moze sie zmienic to data.
Ale kolega Jaremy popisze wam wszytko ,nie wyprzedzam jego co ustalismy.Wiec spokojnie poczekajcie,temat nie umarl jest w trakcie realizacji

Rudaaa
Gość
Wysłany: 2005-02-22, 09:49   

okkk, już się nie wtrącam :)))

aha, ja jestem panią, nie panem :D

pozdrawiam

wolf_iq
Gość
Wysłany: 2005-02-22, 17:33   

A to bardzo przepraszam Panią, to do zobaczenia.
Kto chce zobaczyc zlot mojej organzizacji ostatni tu link do filmu.

movie
Mam nadzieje ze zlot wypali jak nasz ostatni.

wolf_iq
Gość
Wysłany: 2005-02-24, 14:56   

Wiec tak data 19 marca odpadla.Chce zlot polaczony zrobic 12 marca.
Ale teraz pytanie czy wam to odpowiada?niesty niemoge sie skontaktowac z jaremy ma tel wylaczony 2 dzien.

WIEC OSOBY ZAINTERESOWANE ZLOTEM PROSZONE SA O napisanie emiala na

adi.wolf.pl@poczta.fm

czy data 12 marca odpowiada czy sie pokaza w gliwicach!!!
Lub tak lub nie na forum, preferowalbym kontakt na mail aby nie zasmiecac forum waszego.
pozdriawiam

Jakim
Gość
Wysłany: 2005-02-24, 17:57   

Niestety, w tym terminie jest zlot Trabanowy w Łodzi i wielu z nas tam jedzie ...

wolf_iq
Gość
Wysłany: 2005-02-24, 20:28   

Ja mialem inne info kiedy mozecie kiedy nie. Zapraszam na moje forum tam podyskutujemy bo tu jakos dziwnie ani bledow niemozna edytowac.
http://members.lycos.co.uk/strefawolfa/php/

dzial zloty,trzbea sie zarejstrowac.temat tam zakladam

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-02-25, 06:39   

Moim skromnym zdaniem wtedy bedzie kilku trabanciarzy prawie każdy kto sie wybiera to na TRABIMANIE3 do Łodzi

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-02-25, 13:10   

Bigos!A co Ty Hanys jesteś, że się odzywasz? Lepiej też byś się zapisał na listę Olszowskiego wziął pod pachę i ruszył tą swoją kupę złomu do Łodzi.:)))Wracać możecie przez Warszawę(spać macie gdzie) w drodze powrotnej zaliczyć zlot połączony:)))Pozdro dla całej ekipy

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-02-25, 16:46   

Wolfik czy Ty czytac nie potrafisz? napisałem troszke wyzej ze od 11 do 13 marca jest zlot w Łodzi - na ktory zreszta sedecznie zapraszałem i zapraszam nadal ale widze że na zaproszenie nie odpowiedziałes a teraz gadasz cos o zlocie połaczonym w tym samym terminie.... troszke myslenia

wolf_iq
Gość
Wysłany: 2005-02-26, 20:34   

Sluchaj brzydal ty mieszkasz w lodzi ja tu w gliwicach info mialem ze w kwietniu macie zlot duzy i w tym miesiacu nie pasuje.
Z tego co dostalem maile od niektorych osob to 12 marca im pasuje bo nie jada na zlot do lodzi.
2 rzecz nadal niemam konaktu z jaremym.
3 rzecz jezeli nie bedziecie chetni, my maluchowce robimy wlasny zlot a ten zostanie przeniesiony.
A kto przyjedzie bedzie serdecznie przywitany.
Nie widze problemu...

SZPYROL
Gość
Wysłany: 2005-02-27, 19:24   

no to napiszcie kto by był chętny do wyjazdu do gliwic, komu ta data pasuje i zobaczymy ilu bedzie chętnych. bo ja naprzykład to z checiom bym sie na taki zlocik polączony wybrał. do Łodzi niepojade ze względu ze niemam talonu na paliwo zeby tak daleko jechać :] narazie i piszcie trabanciarki i trabanciarze ktozy jesteście chętni na zlocik w gliwicach. cześć

wolf_iq
Gość
Wysłany: 2005-02-27, 22:21   

No koledzy trabanciarze wpadac na zlot, cos tu gliwiczaninie sie nie wisuja a co chwile widze jakiegos od was, co to spicie!!!
Kto nie jedzie do lodzi zapraszam do Gliwic Jaremy tez bedzie:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi