Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
motirex.pl
Autor Wiadomość
MarcinP
Gość
Wysłany: 2004-12-12, 22:27   

chciałem sie podzielic wrażeniami z zakupów zrobionych w sklepie iternetowym motirex.pl. Zamówiłem 2 emblematy trabanta do trabanta polo ( tez z napisem ifa z przodu) oraz trzy sztuki znaczka "S". Wsztstko ok dostałem maila potwierdzającego złozenie zamowienia i info ze paczka zostanie wysłana jutro. Przysyłaka doszła szybko, zapłaciłem( była za pobraniem), otwieram i ... 1 znaczek "S" i dwa znaczki trabanta ale do 601 ( bez ifa). Napisałem maila, ze dostałem tylko jeden znaczek oraz,że napisy trabant nie są te co powinny i wysłąłem zdjęcie tego który chciałem, w odpowiedzi było, że wysłał ostatni znaczek "s" (na początku nic nie wspominał) i że innych napisów trabant niz te co mi wysłął nigdy nie było i nie będzie oraz, że zawsze moge odesłać towar. Odpisałem mu czy mi pokryje koszty przesyłki w obie strony ( 10 zł w jedną a znaczki kosztowały 15), dostałem w odpowiedzi:
Widzę że jest to pobożne zyczenie. Też bym niejedno chciał ale
rzeczywistość jest okrutna. Nie dopłacam do interesu i to jeszcze
takiego marnego

to odpisałem łagodnie o barku profesjonalizmu z jego strony i otrzymałem:
Radzimy więcej u nas zakupów nie robić a będziemy oboje zdrowsi

Ze swojej strony odradzam robienie zakupów w tym sklepie

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2004-12-13, 00:31   

skur....

JaJer
Gość
Wysłany: 2004-12-13, 07:37   

W spisie czesci do trabanta polo niedawno były stawidła wału hihi! Teraz tylko sprężynki stawideł zostały.
Swoja drogą jest to najdziwniejszy sklep internetowy jaki widziałem - zawsze kupujesz przysłowiowego kota w worku (brak fotek).

Piotr Czaiński
Gość
Wysłany: 2004-12-13, 13:13   

ja tam zakupow nie robie i nie bede robil,zreszta wszystk maja drozsze i trzeba za przesylke zplacic.w Czewie w sklepie jest wsyzstko tansze i na miejscu i widze co kupuje.np przekaznik jeza na w motirexie kosztuje 33zl + przeslylka jesli dobze pamietam a tu na miejscu 28zl.pzdr

Bigos
Gość
Wysłany: 2004-12-13, 16:09   

Ja raz robiłem zakupy w tym sklepie i nie miałem problemu były to klosze przód i klocki chamulcowe do 1.1 . Cena mnie satysfakcjonowała.

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2004-12-13, 18:11   

Ja tez robilem zakupy w tym sklepie: wiekszosc czesci do ukl. ham. wyszlo cos ponad 130zl i jako bonus mialem przesylke darmowa, wiec mam dobre zdanie o tym sklepie. W Szczecinie jest tylko jeden sklep z czesciami do Trabow i w zwiazku z tym ceny z kosmosu. Na Motirexie znacznie zaoszczedzilem.

Newwer
Gość
Wysłany: 2004-12-13, 18:32   

Ja wydałem w motirexie 600zł i jestem bardzo zadowolony zaoszczedziłem sporo i dostałem wszystko na nastepny dzien ale przesyłka to 36 zł a poczta wysłac nie chcieli mimo wszystko polecam...

Bart
Gość
Wysłany: 2004-12-13, 20:09   

do motirexu lepiej dzwonic jak ma sie watpliwosci. telefonicznie tez mozna zamowic :)
ja raczej jestem zadowolony...

picek
Gość
Wysłany: 2004-12-13, 20:34   

Ja kupowałem w Motirexie i jestem bardzo zadowolony. Telefonicznie zamawiałem u Nich jaskółkę. Na drugi dzień Pan z Motirexu przywiózł mi ją do Częstochowy bez dodatkowych opłat. Dodam, że w Częstochowie nigdzie nie mogłem jej dostać i nikt mi nie chciał jej sprowadzić.

Pasjonat
Gość
Wysłany: 2004-12-13, 20:50   

Dajcie dokładniejsze namiary na tą firme !!!!

tadzioduch
Gość
Wysłany: 2004-12-13, 21:26   

I ja tez stane po stronie motirexa! Nigdy nie bylo problemow. Koles bardzo zyczliwy i ugodowy. Fakt, kilka razy wymarzlismy przez niego na jakiejs stacji bo sie machnal w obliczeniach i nie dojechal na czas:)), ale powtarzam: czlowiek uczciwy i czesto idzie na reke!

I tak jak bodajze Bart nadmienil - warto poswiecic 2 zety i zadzwonic, tak jest najpewniej.

Bigos
Gość
Wysłany: 2004-12-14, 21:23   

WWW.motirex.pl ----namiary!!

trabi23
Gość
Wysłany: 2004-12-14, 22:37   

hmm ja czekalem na pare przednich białych kierunkow prawie 2 miesiace.. poza tym cena przesyłki przekroczyla cene samych kierunkow :/ poza tym pisalem maile do nich pare razy!! i nic z tego!! osobiscie odradzam...

brzydal
Gość
Wysłany: 2004-12-14, 23:40   

nie wiem czy nasze łódzkie zdanie sie liczy ale uważam ze koles jest ok...
Lewy dobrze mówię?

Newwer
Gość
Wysłany: 2004-12-15, 15:55   

trabi23 radze zawsze dzwonić... i wtedy jest ok

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi