Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
atak na Nas (cd)
Autor Wiadomość
Newwer
Gość
Wysłany: 2005-02-08, 18:10   

gość od ostego maila ma duzo racji to co jezdzi po drogach jest czasem stracznie zepsute przez pseudo tunning, kristoff tez ma swoje racje.... np ja uratowałem trabiego i go ztuningowałem ale to nie znaczy ze nie bede o niego dbał, właśnie przez przerobki chcem zeby trabi jezdzil jak najdluzej_> wsadzam inny silnik

radzieckii
Gość
Wysłany: 2005-02-15, 15:42   

Ciekaw jestem ilu z was wyrzuciło na śmietnik butelki na mleko (takie szklane, litrowe, pamiętacie?)niszcząc tym samym Nasze Dziedzictwo Kulturowe. A do Lanosa też spojlerów nie moż na dolejać, bo przecież za 20 lat to też będzie zabytek "klasy O". Klasykiem to chyba już jest, bo firma nie istnieje, a te chamy taksówkarze i straż miejska jeżdżą bidulkami i niszczą zamiast "trzymać w garażu, bo szkoda"

Grzesiek N. [601]
Gość
Wysłany: 2005-02-15, 17:38   

Jak wszyscy to wszyscy.. ja tez cos powiem... :]

Ja w tej kwestii jestem konserwatystą. B. lubie oryginalne, klasyczne Trabanty, więc może napisze jak to z mojej strony wygląda.

Tak jak mówiliście - nie mozna uogólniać. Widziałem bardzo różne trabanty jedne przerażające (zniszczone przez WT), ale dużo, duzo więcej profesjonalnie tuningowanych trabów (www.germanstyle.glt.pl) i nie tyle superoryginalnych, nieużywanych przez włąścicieli muzealnych egzemplarzy co poprostu klasycznych Trabantów. Jednak nie słyszałem (czytałem)jeszcze żeby jakiś Trabanciarz miał pretensje do innego o taki czy inny gust.
Na samym początku, zaraz jak kupiłem Trabika, pierwsze co CHCIAŁEM zrobić to TUNING i to nie profesjonalny, tylko: brewki z taśmy, małysz przez środek i cały zestaw wiejskich przeróbek itp. itd. Na szczęście zanim przeszedłem do czynów to oprócz tego że trochę zmądrzałem :) to... trafiłem na KLUB CARTOONTRABANT, tutaj dowiedziałem się jak trzeba dbac o trabanta, co się powinno robić czego nie. Teraz wiem gdzie szukac oryginalnych części. Mój Trabi został pomalowany na wzór 600-tek, cały czas przybywa mu chromów itp. I nie dam nic złego powiedzieć na KLUB, mimo że wiochą też tu czasem zaleci :). Wszystkie przeróbki to kwestia gustu, a o odmienność gustów nie można miec do nikogo pretensji.
Co do samej treści listu to nie jest aż taka obraźliwa, autor pisał w dobrej intencji, a nie tylko po to żeby obrażać, no i trochę racji ma.

P.S.
Inną sprawą nad która trzeba by się zastanowić to picie na zlotach, palenie gumy/rury itd...

wnuq
Gość
Wysłany: 2005-02-15, 21:03   

"Wystarczy obejrzeć wasza galeri", O przepraszam jestem w tej galeri i nie zgadzam się co do dwóch rzeczy:
1.Że jest nieładny
2.Że go zajeżdzam
ale i zgadzam się z gościem tak ciut-ciut,szkoda mi traba bo wiem jakie są problemy z blacha dlatego trabi każdą zime śpi.A traba kupiłem od dziadka i raczej nie poszło dbanie jego na marne

Wariat
Gość
Wysłany: 2005-02-17, 17:00   

Troche racji gościu ma... No, bo kogo czasem nie korci, żeby pojechać szybciej i szybciej...?? To jest normalne. A co do Tjuninku... To chyba nie ma takiego modelu samochodu którego jakiśtam właściciel by nie oszpecił ;) Jestem entuzjastą dobrego Tuningu lub 100% oryginalności. Wszystko ma swoje granice ;) pozdrawiam !

Jakim
Gość
Wysłany: 2005-02-17, 19:19   

Ble, ble, każdy robi ze swoimi rzeczami co chce, byle komuś nie szkodziło. Jeśli komuś się coś nie podoba, to w dobrym guście jest zostawić swoje krytyczne opinie dla siebie. Dyskusja ta jest stara jak świat i nie ma sensu.
Róbta co chceta, to przecież wasze!!!
Szacun.

Yarema47
Gość
Wysłany: 2005-02-17, 22:22   

.
Podpisuję się pod twoją wypowiedzią obiema rękami Jakimie :)
Podpisuję się pod twoją wypowiedzią obiema rękami Jakimie :)
.

elixir
Gość
Wysłany: 2005-02-26, 21:18   

ja jednego uratowalem
hehehe
widac co?

ale jakby mi nie pomogli luda ct toby go nie bylo w ogole

elixir
Gość
Wysłany: 2005-02-26, 21:27   

co to ma byc nie ma fotki
shit;/

robak
Gość
Wysłany: 2005-03-14, 23:58   

widze ze typek napisal do wielu osob. z tego co pamietam, to jest z wroclawia ten typ, ale po chyba 2-3 mailach po prostu mu odpowiedzialem zeby sie nie pokazywal na naszych spotach, ani nie wchodzil wiecej na strone jesli mu cos przeszkadza. ot zakonczyla sie rozmowa. gwiezdek mnie takie osoby obchodza.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi