Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Lublin - regularne spotkania
Autor Wiadomość
James
Gość
Wysłany: 2005-01-29, 18:58   

Ten post jest dla tych którzy nie czytają ogłoszeń na stronie głównej tylko od razu wchodzą na forum(a wiem, że tacy są):))) 30 stycznia o godz. 15:00 na placu pod zamkiem w Lublinie odbędzie się spot trabanciarzy. Zapraszamy wszystkich chętnych. Nie trzeba uiszczać żadnych opłat, poprostu przyjeżdżajcie:)

trabant601@tlen.pl>

Jeszcze raz wszystkich serdecznie zapraszamy, tych z Lublina i z reszty Polski również!!! Powiadomcie także swoich znajomych, którzy nie wiedzą o naszych spotach, a chcieli by w nich uczestniczyć.

Pozdrawiam

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-01-29, 21:49   

Ten post jest dla tych którzy nie czytają ogłoszeń na stronie głównej tylko od razu wchodzą na forum(a wiem, że tacy są):)))
np.;JA :)
Zapraszamy na spotkania. jak sieociepli mamy w planach jakiś gril, kiełbaskę, musztardę i te klimaty. Póki co i tak jest zajefajnie :)
niech moksol będzie z wami

James
Gość
Wysłany: 2005-01-30, 20:30   

Taaak... Wyszło trochę kaszaniasto z tym lokalem na dzisiejszy spot, ale obiecuję, że na następny zarezerwujemy już lokal z prawdziwego zdarzenia:) Osobiście tego dopilnuję!!! Podziękowania dla ludzi z Tarnobrzegu, za to że zaszczycili nas swoją obecnością. Pierwszy, ale mam nadzieję, że nie ostatni raz:))) Poza tym było chyba spoko... A wy jak myslicie???

trabiq14
Gość
Wysłany: 2005-01-30, 21:41   

Bar - wystroj i klimat nam bardzo odpowiadal:) natomiast barmanka jakas taka niedorobiona - krzesel dodatkowych nie, kanap przestawiac nie... ni ja w P..de, ni ja w oko.
Natomiast poza tematem, aczkolwiek nie do konca, 2 osoby zachowaly sie jak ostatnie sukinsyny, szmaty i wszystko co najgorsze. Nie jest to temat scisle zwiazany z trabantami, aczkolwiek 'ludzie' twierdza, ze trabanciarzami sa. Zainteresowane osoby powinny wiedziec o kogo chodzi i o jaka sytuacje.
Pzdr

bartek smętek
Gość
Wysłany: 2005-01-30, 22:30   

co ja powiem moje uczestnictwo to leżenie pod autem(bardzo nisko chyba upadłem:-D)poprawie sie za miesiac

trabiq14
Gość
Wysłany: 2005-01-30, 22:33   

Bartek smętek - najgoretsza osoba na spocie:D

Czajnik
Gość
Wysłany: 2005-01-31, 16:22   

Było fajnie,Browar Lubelski(PERŁA,Zwierzyniec)smakował tylko ta barmanka co była tam za kare postarajcie sie abym nastepny razem jej nieoglądał.Pozdrawiam wszystkich i do nastepnego

trabiq14
Gość
Wysłany: 2005-01-31, 18:01   

Przepraszam za mojego pierwszego posta. Przyznaje - moj blad poruszac coniektore sprawy publicznie.
Bartek - co do twojej wypowiedzi ze nisko upadles i sie poprawisz za miesiac - masz w planach naprawiac... dach??:>
Zdjecia...
30styczen -> fotka nr 14 i 15 - Bartek w akcji:D
My niestety musielismy sie ulatniac w trybie expresowym, za co wszystkich przepraszam. Kuba - dzieki za podwozke.
Pzdr

James
Gość
Wysłany: 2005-01-31, 21:34   

Służe pomocą:) Czajniczku, barmanki już nie bedziesz oglądał, bo zmieniamy lokal:)))

Pasjonat
Gość
Wysłany: 2005-02-01, 20:13   

Spot super , fajna atmosfera , dziękujemy za miłe przyjęcie , będziemy was częściej odwiedzać i do zobaczenia u nas albo u was. Pozdrawiam Leszek Pasjonat

bartek smętek
Gość
Wysłany: 2005-02-06, 20:04   

jak nam sie niebo nie zweali na głowy to i dachu nie uszkodzi:-) może bede miał czas wkońcu pogadać z ludzmi.

JOY
Gość
Wysłany: 2005-02-10, 15:07   

Witam :)

Trochę późno się odzywam ale lepiej późno niż wcale...Spotkanko mi się podobało, cieszę się że zaszczycili nas swoją obecnością przyjaciele z Tarnobrzega/u (?). Lokal był ok, tylko strasznie wiało z sufitu i mi resztek rozumu mało co nie wydmuchało:)No a ta barmanka...bidulka, kazali jej pracować...;)Całe szczęście,że organizatorzy zapewniają inny lokal...
Pozdrawiam :)

bartek smętek
Gość
Wysłany: 2005-02-10, 23:42   

moze jestem gapa ale nie mogę albo nie wiem gdzie sa udostępnione fotki z pierwszego splotu mojego autorstwa co przekazałem kubie... czy ktos widział je poza mną?

bartek smętek
Gość
Wysłany: 2005-02-10, 23:44   

czy ktos widział poza mną fotki mego autorstwa z pierwszego splotu ..przekazałem kubie

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2005-02-11, 08:22   

moze zapytaj jeszcze raz:)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi