Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
Trabanty w filmach
Autor Wiadomość
Psikus
Gość
Wysłany: 2004-12-08, 00:49   

ten jakis nowy film o Dżemie - ojciej kumpla udostepnil swojego niebieskiego hycomata na jeden dzien zdjeciowy

Krzysztof Perłowski
Gość
Wysłany: 2004-12-12, 20:25   

"Odzyskać spokój"prod.wielka Brytania 2001r.W sobotę leciał na HBO o 2:15 w nocy.Zaczałem oglądać przypadkowo.Zainteresował mnie,więc oglądalem w napięciu.W pewnym momencie widzę żółtego trabiego 601 z podniesioną machą do góry na poboczu(uszkodzony ?!,bo chyba nie porzucony !!!.Więcej nie wystąpił.

Igor sq1fyi
Gość
Wysłany: 2004-12-14, 14:51   

film pod tytulem "The Savage" z Jeanem Clude van Damme (chyba tak to siem pisze) w scenie kiedy ma juz uciekac jest w garazu gdzie stoja chyba ze 3 trabiszcze, niestety bohater wybiera jakies inne "padlo"....nie docenil mysli technicznej DDR-u.pozdrowionka

gonzo
Gość
Wysłany: 2004-12-29, 14:22   

w serialu bodajze "dziki" na polszicie w ktoryms odcinku byl dwusuw niebieski
a w "Vinci" Machulskiego jest wartburg, w sumie dosyc powazna gra role;)

MaxXx --> Twister
Gość
Wysłany: 2004-12-29, 17:24   

wczoraj ok 15 na TVP3 w jakims polskim serialu dzieciak zabral sie stopem 601 kombi i potem jakies 10 min pomykali nim. Najsmieszniejsze bylo to ze kierowca podlewarowal samochod i pod nim grzebal z hasle "cholerna instalacja" :))))))
a w "dzikim" to tego niebieskiego przejechali wozem opancerzonym profanacja [mi to na poloofke wygladalo z grillem 601]!!!!

Voo Doo
Gość
Wysłany: 2004-12-31, 12:52   

No też mi sie wydaje że to polówka skoro lampy tylnie też z polo były. co najgorsze wóz opancerzony prowadził Linda jako dowódca. A co on @!#$ wie o trabantach.

Grzesiek N. [601]
Gość
Wysłany: 2004-12-31, 17:40   

Od dzisiaj nie lubię Lindy!

wally
Gość
Wysłany: 2005-01-01, 10:18   

ostatnio rano w kawie czy herbacie w pogodzie jak pokazywali w tle obraz jakiejs tam ulicy to mowili ze tam stal trabant i sie smiali ze ze trabant jest zwiastunem sniegu bo jak stoi tzn ze bedzie padac, pozdro

trabiq14
Gość
Wysłany: 2005-01-01, 12:33   

W teledysku Paul'a van Dyk'a - "Wir sind wir" wystepuje w trabant wyjezdzajacy z fabryki (oprocz tego kilka fragmentow upadku muru berlinskiego)
Pzdr

tazo
Gość
Wysłany: 2005-01-10, 12:04   

Siemka jeszcze w filmie "Jak to się robi z dziewczynami" widziałem 1,1 kombi białe ale jest tylko pare sekund

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-01-10, 15:58   

A ja sobie przypomnialem ze w bardzo starych tych najpierwszych odcinkach "Klanu" niejako Rysiek jezdzil bardzo ladna 601 fioletowa z bialymi elementami :-) A co do wartba to przecie w "Psach" duzo wrtbiego bylo :-)

Pozdrawiam =]

kuba_krakow (WLADZIO)
Gość
Wysłany: 2005-01-11, 19:23   

jeździł rysiek bo o tym miałem właśnie napisać bo tak się śmiesznie złożyło, że natknąłem się na powtórkę klanu na TVP3 i leci od początku :)

Jest taki skecz kabaretu TEY z trabantem w tle. Rozmowa była o DISCO :)

Filuu
Gość
Wysłany: 2005-01-11, 20:00   

trabant takze wystepuje w grze half life 2 no i to nie jeden bo z 40 =P szkoda ze jako graty ktore przestawia sie gravity gunem ..

Sebastian Kurantowicz (re
Gość
Wysłany: 2005-01-12, 19:45   

HL2 i oczywiscie w counter strike source czy jak on tam ma :)

James
Gość
Wysłany: 2005-01-12, 22:37   

Kiedyś trabi zabawka, byl w jakiejś enerdowskiej dobranocce, ale w jednym odcinku. Pamiętam bo jak obejrzałem, to chciałem, żeby mama kupiła mi takiego:) Nie wiem czy to nie był Piaskowy dziadek, ale byłem mały więc mogę nie pamiętać...

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi