Strona Główna CartoonTrabant v1.0
cartoon trabant polska 1.0

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  DownloadDownload

Poprzedni temat «» Następny temat
ZLOT POLACZONY
Autor Wiadomość
wolf_iq
Gość
Wysłany: 2005-01-27, 18:44   

Czesc mam takie do was pytanie a mianowicie czy reflektujecie na wspolny zlot czyli 126p-trabant.
Ostanio was widzialem kilka tyg temu ale nie pamietam kiedy,w gliwicach kolo pocztyna chorzowskiej staneliscie.
Tak pozatym moj nick wolf jestem zazwyczaj organizatorem zlotów w regionie ślask gliwce naleze do forum clubu www.fiat126p.iq.pl.
Jak to widzicie??? bo raz na dolomitach byl zlot wlasnie 126 i trabantow, niestety bylo 126 malo bo w tym samym czasie mielismy zlot w innym miejscu.

Wiec piszcie czy kto by reflektował na taki zlot.
Zazywczaj wyrusza sie z gliwic jest umowione jak bysmy gdzies nie spodziewanie wsykoczyli to do 25 km w jedna strone jedziemy np: Gliwce-Plawniowice

Yarema47
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 00:53   

.
Mnie ten pomysł się podoba.
.
Może na początek spocik, żeby wyczuć nastroje, stopić lody...
.
A w pierwszy weekend września pociągnąć przerwaną w zeszłym roku tradycję spotkań aut demoludu...
.

Bigos
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 07:43   

No mnie też sie pomysł podoba, nie mam nic przeciwko, tylko miejsce pewnie ...... hohohoho odemnie??

Stoklos
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 13:19   

Cemu nie. Zawsze to coś nowego, a i zabawa moze być fajna pozdrawiam.Ps może na drogach bedziemy sie inaczej traktować:)

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 16:44   

Maluch i Trabi odwieczni rywale razem hmmmm... No czemu nie :-)

Pozdrawiam =]

brzydal
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 17:13   

wiec może fspulne zawody?
np ile ludzi wejdzie do bagażnika?

Jakim
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 18:51   

jescze nigdy nie rywalizowałem z Maluchem a i na drodze niczego złego nie zaznałem. A starocie lubią się, więc jak najbardziej.

wolf_iq
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 22:15   

Powiem tak,osob co maja zamiar odpiepszac kaszane nie toleruje,mowie szczerze.
Sa pewne zasady co nalezy sie ich trzymac.
Sa to zasady bezpieczenstwa.
Co do spotu to raczej odpada ze wzgledu na to ze duzo osob dojezdza z daleka i sa to koszty jak wiadomo.
Co do lamania lodow,wiadomo ze kazdy bedzie chcial udowidnic czy maluch czy trabi jest lepszy ale to nie na spocie bo wypadkow my mamy dosc na zlotach.
Zazwyczaj na zlocie jest grill,wybierzcie od was reprezentanta zebym mial z kim gadac a nie latal po wszytskich :) jak narazie to tyle odemnie

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 22:22   

Hmm z tymi wypadkami to ja bym sie zastanowil, bo na trabowych zlotach to chyba nie ma wypadkow, zdazylo sie moze raz czy dwa, ale nie grozne. Czyzby wlasciciele maluchow byli przepraszam za wyrazenie cholota? Bez urazy :-)
Brzydki Ty to zawsze jak cos powiesz to leze ze smiechu :-) ))))

Pozdrawiam =]

wolf_iq
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 22:43   

Napewno cholota nie sa,poporstu raz kolega wyladowal na boku a drugi raz jak wracajac do domu,kolga koledze wjechal w tylek.
No i zazwyczaj mamy servis nocny tzn naprawiamy na zlotach samochody tzn na trasie bo zawsze komos cos sie zepsuje.

Wiec zadna cholota mowie zawsze na zapas z wypadkami,zeby nie bylo potem klopotow.
Ekipa nasz jest spoko.

Kędzior
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 22:46   

ludzie !! Nie psujcie dobrego imienia trabanta !!!!!!!!Jak mniemam to zaraz zostane zmieszany z błotem ale ja jetem stanowczo przeciwny takiemu czemuś. Opamiętajcie sie...Bracia...

James
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 22:56   

Jak to się stało, że gibon wylądował na boku??? I co wam się tak często psuje??? Pytam z czystej ciekawości, bo swego czasu byłem zmuszony jeździć gibonem(podczas remontu traba:)) i zawsze uważałem, że jest to autko dość stabilne i bezawaryjne.

Qbs
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 23:07   

Maluch to tez przeciaz samochod coraz bardziej kultowy, ja lubie osobiscie maluszki, a szczegolnie te ktore maja stare chromowane zderzaczki, zle i mie maluch zawdziecza drechom i kropka :-) Raz mozna zrobic zlot razem ale nie zawsze, takie mam zanie, niech swoi sie trzymaja swoich, ale czasem mozna sie zjednoczyc, dobrze mowie?

Pozdrawiam =]

James
Gość
Wysłany: 2005-01-28, 23:40   

Mi też podobają się te stare gibony, z chromowanymi zderzaczkami i na włoskiej licenji:) Było nie było jest to chyba najpopularniejsze autko w Polsce. Qbs ma rację, złe imie samochodzik ten zawdzięcza drechom, którzy wsadzą wydech, tubę, i nakleją sobie pioneer i leppera z tyłu i szaleją, chcąc pkazać swoją wyższość nad innymi uczestnikami ruchu. A swoją drogą, to pogratulować odwagi, za to, że giboniarze wyszli z taką propozycją:)

yarema47
Gość
Wysłany: 2005-01-29, 00:36   

.
Wolf, nie przejmuj się tym gadaniem. Znam paru ludzi "od Was" i mam o nich bardzo dobre zdanie. Ja tam chętnie się z wami spotkam i dobrego imienia trabanta przez to nie zepsuję. U nas tak samo jak u Was, czasem się ktoś puknie, na boku też jeden leżał (ci, którzy byli na Chechle na pewno pamiętają), zadymiarzy też nie znosimy! Wiem, że jeździ parę trampków z serduszkiem maluszka (osobiście widziałem dwa), wasze stare kółka pasują do naszych, no i wszyscy nie grzeszymy kasą.Myślę, że takie spotkanie przyniesie dużo korzyści jednym i drugim. Komu się ten pomysł nie podoba, niech nie przyjeżdża, wolny kraj.
.
Dobrze mniemasz "Bracie" i to wszystko. Z Lublina to Ty byś nawet na zlot trabantów nie przyjechał! Na szczęście śląscy autochtoni nie są rasistami i widać ciepłe słowa.
.
Na początku maja mamy bardzo ważny zlot w Bełchatowie ale może na początku kwietnia? Hej, panie i panowie ze śląska, kto jeszcze jest chętny?
.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi